• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 24 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

“Ο Ερντογάν λειτουργεί σαν επικεφαλής συνδικάτου εγκλήματος”! Το “ξεπουπούλιασμά” του σουλτάνου

9 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ο Aμπντουλάχ Μποζκούρτ, ένας από τους πολλούς κυνηγημένους από το καθεστώς Ερντογάν δημοσιογράφους, περιγράφει σ΄ ένα άρθρο του στο turkishminute.com τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο Τούρκος πρόεδρος, μετά από τις ήττες που έχει υποστεί στο αγαπημένο του παιχνίδι: το “παιχνίδι της κότας”!

Ο Αμπντουλάχ Μποζκούρτ γράφει πως ο Ερντογάν παίζει διαρκώς αυτό το παιχνίδι αλλά μέχρι στιγμής μετρά μόνο ήττες. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν “διάβασε” τον Ερντογάν σαν “ανοιχτό βιβλίο” και δεν παρασύρθηκε από την επιθετική ρητορική του σουλτάνου αμέσως μετά από την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από τουρκικά F-16. Με τις οικονομικές κυρώσεις που επέβαλλε ο Πούτιν “ξεπουπούλιασε” την “τουρκική κότα” και ανάγκασε τον Ερντογάν να ζητήσει συγγνώμη, υπογράφοντας ταυτόχρονα συμβόλαια δισεκατομμυρίων προς όφελος ρωσικών εταιρειών!

Ο Πούτιν δεν τον εμεπιστεύεται θεωρώντας ότι συνεχίζει να στηρίζει ριζοσπαστικές θρησκευτικές ομάδες στην Τουρκία και στο εξωτερικό που απειλούν τα ρωσικά συμφέροντα. Η δολοφονία του Ρώσου πρέσβη Αντρέι Κάρλο στην πρωτεύουσα της Τουρκίας στις 19 Δεκεμβρίου 2016 αλλά κυρίως η προσπάθεια του καθεστώτος Ερντογάν να αποπροσανατολίσει τις έρευνες ενόχλησαν τη Μόσχα.

Τώρα προσπαθεί να εκφοβίσει την Γερμανία,γράφει ο Μποζκούρτ, απειλώντας με έρευνες γερμανικές εταιρείες και φυλακίζοντας Γερμανούς πολίτες. Τον Ιανουάριο του 2016, 12 Γερμανοί σκοτώθηκαν στην Κωνσταντινούπολη από επίθεση του Ισλαμικού Κράτους.

Οι περισσότεροι από τους 26 υπόπτους που κατονομάζονται στο κατηγορητήριο από τον εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης έχουν απελευθερωθεί , επιβεβαιώνοντας την  άποψη ότι το καθεστώς του Ερντογάν δεν είναι πραγματικά πρόθυμο να αντιμετωπίσει τις φανατικές ομάδες ισλαμιστών.

Η Μέρκελ γράφει Μποζκούρτ έκανε ένα σοβαρό λάθος, αφήνοντας ελεύθερο τον συνεργάτη  του τούρκου προέδρου,  Μουχάμετ Τάχα Γκεργκεριόγλου,που είχε συλληφθεί μαζί μ΄ άλλους το  2015 κατηγορούμενος για κατασκοπεία στη Γερμανία. Η  δικαστική διερεύνηση που  βασιζόταν σε  αποδείξεις σταμάτησε από αυτό που φαίνεται να ήταν αποτέλεσμα μιας πολιτικής συμφωνίας μεταξύ της Μέρκελ και του Ερντογάν.

Τώρα ο Eρντογάν παίζει το δικό του παιχνίδι με δύο γερμανούς υπηκόους, τον Deniz Yücel και τον Peter Steudtner,. Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι η υπόθεση  κατά των γερμανών υπηκόων στερείται κάθε αποδεικτικού στοιχείου και βασίζεται σε κατασκευασμένες κατηγορίες.

Ο Μποζκούρτ επισημαίνει ότι οι Γερμανοί θα πρέπει να καταλάβουν ότι η πίεση κατά του Ερντογάν δεν πρέπει να χαλαρώσει καθόλου. Δεν μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε πολιτική συμφωνία μαζί του. Όπως γράφει ο Ερντογάν θα κάνει κινήσεις που μπορούν να φθάσουν ακόμη και στην αποσταθεροποίηση χωρών των Βαλκανίων “με ισλαμική βοήθεια”.

Για να το πούμε καθαρά, ο Τούρκος πρόεδρος δεν συμπεριφέρεται πλέον σαν ένας λογικός πολιτικός, αλλά μάλλον σαν ένας επικεφαλής ενός συνδικάτου εγκλήματος  που διατάζει την απαγωγή ομήρων, απελευθερώνει  κακοποιούς, απειλεί και εκβιάζει για να πάρει αυτό που θέλει. Ίσως ακόμη και η μαφία να έχει δικό της κώδικα δεοντολογίας . Ο Ερντογάν και οι φίλοι του, από την άλλη πλευρά, δεν έχουν καθόλου ευπρέπεια και δεν πιστεύουν βασικές ανθρώπινες αξίες. Ώρα να τον μεταχειριστούμε με τον τρόπο που του αξίζει” ,καταλήγει ο Μποζκούρτ.

militaire.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Βρυξέλλες: «Οι Ουκρανοί άνδρες οφείλουν να πεθάνουν για το ευρύτερο καλό» – Η πρόταση που αποκαλύπτει τον κυνισμό της ΕΕ
Slider

Βρυξέλλες: «Οι Ουκρανοί άνδρες οφείλουν να πεθάνουν για το ευρύτερο καλό» – Η πρόταση που αποκαλύπτει τον κυνισμό της ΕΕ

by admin
5 ώρες ago
Τους κλείνουν τα στόματα έναν προς έναν…
ΔΙΕΘΝΗ

Τους κλείνουν τα στόματα έναν προς έναν…

by admin
5 ώρες ago
Στρατηγός Kujat: «Οδεύουμε σε Πυρηνικό Πόλεμο που θα Καταστρέψει τον Πολιτισμό»
Slider

Στρατηγός Kujat: «Οδεύουμε σε Πυρηνικό Πόλεμο που θα Καταστρέψει τον Πολιτισμό»

by admin
5 ώρες ago
Mike Adams: Το Σχέδιο των Παγκόσμιων Ελίτ για Χάος, Λιμό και Πυρηνική Καταστροφή – Η Ανάλυση του Health Ranger
ΔΙΕΘΝΗ

Mike Adams: Το Σχέδιο των Παγκόσμιων Ελίτ για Χάος, Λιμό και Πυρηνική Καταστροφή – Η Ανάλυση του Health Ranger

by admin
12 ώρες ago
Next Post
ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ  (Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ)

ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ (Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ)

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Πολωνίας αντέδρασε στην έναρξη της διαδικασίας επιβολής κυρώσεων από την  ΕΕ

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Πολωνίας αντέδρασε στην έναρξη της διαδικασίας επιβολής κυρώσεων από την ΕΕ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr