• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ζελένσκι ετοιμάζεται να δραπετεύσει: Σχηματίζεται εξόριστη στο εξωτερικό

3 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
Ο Ζελένσκι ετοιμάζεται να δραπετεύσει: Σχηματίζεται εξόριστη στο εξωτερικό
0
SHARES
3
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα φύγει σύντομα. Τώρα είναι σίγουρο. Δεν θα συγχωρηθεί για την ήττα. Δεν ήταν μάταιο ότι ο Πρόεδρος της Ουκρανίας ξεκίνησε μια ευρωπαϊκή περιοδεία, όταν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας προετοιμάζονται για μια μάχη που θα κρίνει την έκβαση του πολέμου. H Tsargrad (εφημερίδα της Ρωσίας) υπολόγισε τα σχέδια του Ζελένσκι για το μέλλον.

Η λύση φαίνεται να είναι κοντά. Δεν είναι ύποπτο; Όταν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας προετοιμάζονται για το «Kursk Bulge» τους και, σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, έχουν ήδη ξεκινήσει μια καταδικασμένη «αντεπίθεση», ο Ανώτατος Αρχιστράτηγος περιπλανιέται στο εξωτερικό. Είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό πώς και πού «κάνει παρέα» ο πρόεδρος της Ουκρανίας! Από την πρωτεύουσα της Φινλανδίας, περιμένετε ένα λεπτό, ο Ζελένσκι πέταξε για με … ένα αμερικανικό αεροσκάφος χωρίς διακριτικά προς άγνωστη κατεύθυνση. Η φινλανδική εφημερίδα Helsingin Sanomat διερεύνησε ότι ήταν ένα Boeing C-40B που εξυπηρετεί την κυβέρνηση Μπάιντεν.

Είναι σύμπτωση;

Αυτή η μυστηριώδης ιστορία έλαβε χώρα ακριβώς τη στιγμή που ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αναπληρωτής πρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας και στενός έμπιστος του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, έγραψε στο κανάλι του στο Telegram:

Μετά τη σημερινή τρομοκρατική επίθεση, δεν υπάρχουν άλλες επιλογές από τη φυσική εξόντωση του Ζελένσκι και της κλίκας του.

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας τόνισε ότι ο Ζελένσκι «δεν χρειάζεται να υπογράψει μια πράξη άνευ όρων παράδοσης».

Ούτε ο Χίτλερ, όπως γνωρίζετε, την υπόγραψε. Πάντα θα υπάρχει κάποιο είδος αλλαγής …

– πρόσθεσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας.

Και ένας άλλος στενός έμπιστος του Πούτιν, ο γραμματέας του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Νικολάι Πατρούσεφ, σε συνέντευξή του στην Izvestia (ένα πολύ ενημερωμένο άτομο υπεύθυνο για τα λόγια του), δήλωσε ότι «η διατήρηση της Ουκρανίας ως κράτος δεν περιγράφεται στα σχέδια των Ηνωμένων Πολιτειών. » και ότι οι Αμερικανοί χρειάζονται τους Ουκρανούς μόνο ως τροφή για τα κανόνια. Όσο τους χρειάζονται.

Ο Θεός αγαπά την τριάδα. Έτσι, ο Πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Βιατσεσλάβ Βολόντιν έγραψε στο κανάλι του στο Telegram:

Το τρομοκρατικό καθεστώς του Κιέβου, έχοντας καταλάβει ένα ολόκληρο κράτος, απειλεί την ασφάλεια της Ρωσίας, της Ευρώπης και ολόκληρου του κόσμου. Δεν μπορούν να υπάρξουν διαπραγματεύσεις με το καθεστώς Ζελένσκι.

Αυτά τα σχόλια δεν μπορούν να είναι σύμπτωση: μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Κρεμλίνο, ο Ζελένσκι δεν έχει γίνει τίποτα για τη Μόσχα και μπορεί να ετοιμάσει τις βαλίτσες του. Κανείς δεν θα διαπραγματευτεί μαζί του. Και δεν μπορεί πλέον να κάθεται στο Κίεβο. Σε κάθε περίπτωση Καλπάζοντας σε όλη την Ευρώπη

Η υψηλού προφίλ αποτυχία της πολυδιαφημισμένης “αντιπίθεσης” των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων θα απαιτήσει έναν “αποδιοπομπαίο τράγο”. Οι Αμερικανοί θα καταστήσουν τον Ζελένσκι αποδιοπομπαίο τράγο με τη Βρετανία πίσω του, που τον ωθούσε με κάθε τρόπο σε μια αδιάλλακτη πολιτική απέναντι στη Ρωσία. Ο Valery Zaluzhny, αρχιστράτηγος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, ο οποίος συνδέεται στενά με τους Αμερικανούς, δεν είναι κατάλληλος για αυτόν τον ρόλο: έχει την εξουσία στα χέρια του. Υπάρχουν, εξάλλου, πολλοί γνωστοί πολιτικοί στην Ουκρανία που περιμένουν τη μεγαλειώδη αποτυχία του Ζελένσκι για να βυθίσουν τα δόντια τους στο λαιμό του. Και αυτή η στιγμή πρόκειται να έρθει. Μετά την κατάρρευση της από καιρό προετοιμασμένης Επιχείρησης Ακρόπολη του Χίτλερ – της επίθεσης στο Κουρσκ Μπούλγκε – οι γερμανικές δυνάμεις επέστρεψαν στον Δνείπερο και κράτησαν για λίγο ακόμη και σε αυτή τη γραμμή. Μπορεί να επαναληφθεί.

Ως εκ τούτου, δεν είναι τόσο σημαντικό αυτό για το οποίο μίλησε ο Ζελένσκι στη Φινλανδία σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο της Sauli Niinistö (ζήτησε αεροπλάνα, «εγγυήσεις ασφαλείας» από το ΝΑΤΟ, εξέφρασε όνειρα για επίσημη ένταξη της Ουκρανίας στη συμμαχία μετά τον πόλεμο – ότι το Κίεβο είχε ήδη εισέλθει “de facto” εκεί, δεν το έκρυψε). Δεν έχει σημασία πού πήγε ο Ζελένσκι από το Ελσίνκι. Έφτασε στην Ολλανδία, όπου, σύμφωνα με το NTK Broadcasting Corporation, θα δώσει μια ομιλία αφιερωμένη … Δικαιοσύνη.

Ο πρωθυπουργός του Βελγίου Αλεξάντερ Ντε Κρόο έχει ήδη μεταβεί στην Ολλανδία για να συναντηθεί με τον Ζελένσκι, μετέδωσε το TASS. Και η γερμανική πύλη t-online ανέφερε ότι στις 13 Μαΐου, ο πρόεδρος της Ουκρανίας που βρίσκεται στο Βερολίνο: θα γίνει δεκτός, λένε, από τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς. Θα έχει επίσης ένα ταξίδι στο Άαχεν, όπου υποτίθεται ότι θα απονεμηθεί το βραβείο Καρλομάγνου. Έτσι ανταμείβονται πριν από τη συνταξιοδότησή τους.

Γιατί θα «συνταξιοδοτηθεί»;

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν μόνο δύο πραγματικοί λόγοι για τη φρενήρη ξένη δραστηριότητα του παιχνιδιάρικου προέδρου της Ουκρανίας, του οποίου τα στρατεύματα να οδηγηθούν: είτε προετοιμάζει το έδαφος για διαφυγή σε περίπτωση αποτυχίας της «αντιπίθεσης», είτε για τη δημιουργία μιας εξόριστης κυβέρνησης. Επειδή σε περίπτωση στρατιωτικής κατάρρευσης στο Κίεβο, επαναλαμβάνουμε, δεν θα καθίσει. Είναι επίσης προφανές ότι ο Ζελένσκι φοβάται τους Βρετανούς, τους επιχειρησιακούς επιμελητές της ουκρανικής κρίσης από την πλευρά της Δύσης, όχι λιγότερο από τους Ρώσους, και ως εκ τούτου πετάει με αμερικανικό αεροπλάνο.

Γιατί; Επειδή η Βρετανία, όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, δεν έχει μόνιμους συμμάχους, αλλά μόνο μόνιμα συμφέροντα. Και αν ο Ζελένσκι δεν μπορεί πλέον να βοηθήσει αποτελεσματικά τους Βρετανούς να επιδιώξουν, θα ξεφορτωθούν. Με τον ίδιο τρόπο που οι Βρετανοί «ξεφορτώθηκαν» τον στρατηγό Wladyslaw Sikorski, ο οποίος τους είχε γίνει άχρηστος, στις 4 Ιουλίου 1943. Ο πρωθυπουργός της εξόριστης πολωνικής κυβέρνησης και διοικητής των υπολειμμάτων των πολωνικών ενόπλων δυνάμεων που είχαν πολεμήσει στο πλευρό των Συμμάχων κατά. τη διάρκεια του τελευταίου πολέμου. Υπεύθυνος για την αεροπορική συντριβή πάνω από τον Γιβραλτάρ.

Αυτός ο ισχυρός πολιτικός απομακρύνθηκε, καθώς οι Βρετανοί κατάλαβαν ότι η Πολωνία θα έπρεπε να δοθεί στον Στάλιν και ο Σικόρσκι θα διαμαρτυρόταν πολύ δυνατά εναντίον αυτού. Ο Ζελένσκι δεν είναι ο Σικόρσκι, αλλά γνωρίζει καλά ότι κάτι παρόμοιο μπορεί εύκολα να συμβεί. Από το γεγονός ότι ο θάνατός του θα αποδοθεί αναγκαστικά στη Ρωσία (κάτι που προσπαθούν ήδη να κάνουν στην περίπτωση του Sikorski, όπως και με τον Lech Kaczynski, ο οποίος πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα κοντά στο Smolensk σχεδόν 70 χρόνια αργότερα), δεν θα είναι ευκολότερο. γι ‘αυτόν.

Πού είναι το καλύτερο μέρος για να αγκυροβολήσει;

Οι Αμερικανοί, ωστόσο, και αυτό είναι επίσης γνωστό, επίσης δεν υποφέρουν από συναισθηματισμό προς τους αποτυχημένους υποτελείς τους. Επομένως, δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι ο Ζελένσκι, μετά την εξαφάνισή του από το Κίεβο, δεν θα χρησιμοποιήσει την περιουσία του ούτε στη Βρετανία ούτε στις Ηνωμένες Πολιτείες που εγκαταστάθηκαν σε μια πιο «συναισθητική» χώρα όπως η Γερμανία. Ακόμη και πριν από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Γερμανία αγαπούσε τους Ουκρανούς για χάρη της κατάρρευσης της Ρωσίας και παρείχε καταφύγιο ακόμη και στους σημερινούς Ουκρανούς «ήρωες» όπως ο Στεπάν Μπαντέρα και τα παρόμοια μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Είναι πιθανό ότι για να διατηρήσει την κεφαλαία του – δεν είναι μυστικό ότι ο Zelensky δισεκατομμυριούχος δολαρίων – θα γίνει κάτι σαν «εξόριστη κυβέρνηση». Μετά από όλα, όλα μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν από έναν που έχει τεθεί σε κυκλοφορία. Και σε αυτή την περίπτωση που είναι πιο δύσκολο.

Από αυτή την άποψη, είναι αρκετά κατανοητή γιατί αυτή τη στιγμή, όταν γίνεται «ζεστό» στην Ουκρανία, ο Ζελένσκι κάνει ένα ταξίδι στην Ευρώπη. Δεν πιστεύει στη νίκη, ξέρει ότι σύντομα θα πρέπει να φύγει και να ψάχνει για ένα ζεστό μέρος. Η Γερμανία είναι πιο κατάλληλη για να εγκατασταθεί ως ιδιώτης. Και η Ολλανδία είναι για έναν πολιτικό με την ακολουθία του, ο οποίος θεωρεί ότι μπορεί ακόμα να μην έχει κάποιο μέλλον.

Υπάρχει προηγούμενο. Αυτός στις Κάτω Χώρες ότι ο Kaiser Wilhelm II, ο οποίος απομακρύνθηκε από την εξουσία στην πατρίδα του μετά την αποτυχία της μεγαλοπρεπούς γερμανικής επίθεσης και την απώλεια του πολέμου, εγκαταστάθηκε το 1918, ο οποίος ήλπιζε να επιστρέψει στη Γερμανία μέχρι το τέλος. Οι Ολλανδοί δεν εξέδωσαν τον άτυχο μονάρχη στους συμμάχους, οι οποίοι απαίτησαν να δικαστούν – σε αντίθεση με τον Ισημερινό, ο οποίος παρέδωσε τον Τζούλιαν Ασάνζ. Ο τελευταίος Γερμανός Κάιζερ πέθανε ειρηνικά στην έντιμη εξορία στην Ολλανδία το 1941, ζώντας σε ένα κάστρο και δεν χρειαζόταν τίποτα, ακόμη και να ξαναπαντρευτεί.

Γιατί ο Ζελένσκι έχει την ευκαιρία να πείσει τους Ολλανδούς να κάνουν κάτι τέτοιο; Επειδή έχουν ένα τρομερό και βρώμικο κοινό μυστικό – την καταστροφή του μαλαισιανού Boeing MH17 που αποδίδεται στη Ρωσία …

Δαμόκλειος σπάθη

Η κοινή γνώμη στη Δύση προετοιμάζεται για την αποχώρηση του Ζελένσκι και την κατάρρευση της Ουκρανίας από την πέρυσι. Τον Νοέμβριο του 2022, ως αποτέλεσμα ενός υποτιθέμενου “τεχνικού λάθους”, εμφανίστηκαν δημοσιεύματα δυτικών μέσων ενημέρωσης για τον θάνατο του Ουκρανού προέδρου από ρωσικό πυραυλικό πλήγμα. Οι παρατηρητές παρατήρησαν τότε ότι οι δυτικοί μαριονετίστες συνήθως ξεφορτώνονται τους υφισταμένους τους, ακόμη και τους πιστούς. Αν έχουν ήδη παίξει το ρόλο τους, αν δεν καταφέρνουν και δεν είναι κατάλληλο για τις νέες συνθήκες ή προσπαθούν να ξεφύγουν.

Αφού συμφώνησε με τον ρόλο που παίζει τώρα, ο Ζελένσκι δεν συνειδητοποίησε αμέσως ότι θα μπορούσε να είναι τραγικός. Και όταν το συνειδητοποίησε, προσπάθησε να «συγχωνευτεί» με την έναρξη της ειδικής Ρωσικής επιχείρησης SVO (αυτό ήταν, στην πραγματικότητα, η βάση του αποτυχημένου σχεδίου της Μόσχας). Αλλά του έδωσαν αγγλόφωνους φρουρούς και του είπαν: αποκλείεται! Αν κάνεις την παραμικρή κίνηση, θα σε πυροβολήσουμε εμείς οι ίδιοι. Θα πούμε ότι ένας ρωσικός πύραυλος πέταξε μέσα ή ότι οι ειδικές δυνάμεις του Καντίροφ δούλευαν. Ο Ζελένσκι δεν έχει αυταπάτες για την τύχη του, γι’ αυτό και από φόβο στράφηκε στα ναρκωτικά. Αλλά θέλει να ζήσει. Ας αφήσει τους Ουκρανούς να πεθάνουν στα χαρακώματα για τη σκλαβιά τους.

Και τι έγινε?

Ο Ζελένσκι, φυσικά, αναμένει ένα τραγικό τέλος. Πιθανότατα, δεν θα του επιτραπεί να ξεγελάσει στα δισεκατομμύρια του στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βρετανία. Θα ζήσει και θα παίξει τον ρόλο του προέδρου της Ουκρανίας, όσο οι Δυτικοί πιστεύουν ότι το Κίεβο μπορεί να συντρίψει, να αποδυναμώσει, να αποσταθεροποιήσει τη Ρωσία, στην οποία η συλλογική Δύση βοηθά ενεργά στο καθεστώς του Κιέβου με κάθε τρόπο. Αλλά όλα τελειώνουν: έρχεται η στιγμή της αλήθειας.

Επαναλαμβάνουμε: η θητεία της προεδρίας του μετριέται από τις ελπίδες για ουκρανικές επιτυχίες στο πεδίο της μάχης, οι οποίες δεν υπάρχουν πλέον. Φυσικά, ο Ζελένσκι δεν είναι μοιρολάτρης και θα προσπαθήσει να ξεγλιστρήσει. Τώρα προετοιμάζει το έδαφος για αυτό στην Ευρώπη. Αλλά θα λειτουργήσει; Μια πολύ μεγάλη ερώτηση.

Ο Ζελένσκι- προετοιμάζεται- να- δραπετεύσει: Κυβέρνηση- εξορία -σχηματίζει -στο εξωτερικό

politinform.su

https://www.tokoutsavaki.net/post/zelensky-prepares-to-escape-government-in-exile-forms-abroad

Tags: slide6
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ
Slider

ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

by admin
4 ώρες ago
Μετά τον Τραμπ η Αμερική τελειώνει. Πώς και γιατί…
Slider

Μετά τον Τραμπ η Αμερική τελειώνει. Πώς και γιατί…

by Anna
13 ώρες ago
«Καλοκαιρινό» το αεροδρόμιο του Κουβέιτ μετά την ιρανική επίθεση… Βίντεο
Slider

«Καλοκαιρινό» το αεροδρόμιο του Κουβέιτ μετά την ιρανική επίθεση… Βίντεο

by admin
15 ώρες ago
Σχεδόν 1 στους 4 Καναδούς έχει Αρνηθεί να Κάνει τα Εμβόλια, Σύμφωνα με Έρευνα
ΔΙΕΘΝΗ

Σχεδόν 1 στους 4 Καναδούς έχει Αρνηθεί να Κάνει τα Εμβόλια, Σύμφωνα με Έρευνα

by admin
21 ώρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Δεν το τρώμε αρκετά αλλά αυτό το φρούτο κάνει θαύματα για την πίεση

Δεν το τρώμε αρκετά αλλά αυτό το φρούτο κάνει θαύματα για την πίεση

7 ημέρες ago
Όποιο κόμμα και πολιτικός δεν είναι κατά της υποχρεωτικότητας της ψηφιοποίησης της ταυτοποίησής μας και όχι μόνο, θα το μαυρίσουμε!

Όποιο κόμμα και πολιτικός δεν είναι κατά της υποχρεωτικότητας της ψηφιοποίησης της ταυτοποίησής μας και όχι μόνο, θα το μαυρίσουμε!

3 ημέρες ago
Πέθανε και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς, αφού έδωσε μάχη με τον καρκίνο

Πέθανε και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς, αφού έδωσε μάχη με τον καρκίνο

5 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    49 shares
    Share 20 Tweet 12
  • Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

    24 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον Αντίχριστο: Έθνος, Καταγωγή & η έλευση του Σατανά

    23 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Βάλτο άμεσα στην διατροφή σου – Ρίχνει το ζάχαρο & ελέγχει τους θρόμβους

    22 shares
    Share 9 Tweet 6

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr