• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ αναμένει να αποκατασταθεί ως πρόεδρος μέχρι τον Αύγουστο, υποστηρίζει η Μάγκι Χάμπεργκμαν των New York Times, προκαλώντας θύελλα.

5 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Η Maggie Haberman, αναλύτρια του CNN και ανταποκρίτρια των New York Times στην Ουάσινγκτον, προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού ισχυρίστηκε ότι ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ λέει στον κόσμο ότι σύντομα θα επιστρέψει στην προεδρία.

“Ο Τραμπ έχει πει σε διάφορους ανθρώπους με τους οποίους βρίσκεται σε επαφή ότι αναμένει ότι θα αποκατασταθεί μέχρι τον Αύγουστο”, υποστήριξε η Χάμπερμαν στο Twitter την Τρίτη, προσθέτοντας ότι “απλώς μοιράζεται τις πληροφορίες”.

https://twitter.com/maggieNYT….

Αφού ένας άλλος χρήστης διερωτήθηκε αν η Haberman αναφερόταν στην “προεδρία”, η ίδια επιβεβαίωσε.

Αν και πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αντέδρασαν στους ισχυρισμούς με σοκ και ανησυχία και αμφισβήτησαν αν ο Τραμπ είναι διανοητικά υγιής, άλλοι κατηγόρησαν την Haberman ότι βοηθά στη διάδοση της “προπαγάνδας” και των “ψεμάτων” του πρώην προέδρου.

https://twitter.com/kfoster510….

https://twitter.com/freedominguez….

https://twitter.com/JoyousPanther….

“Κάποιος πρέπει να πει στη Maggie Haberman ότι ο Τραμπ δεν είναι πλέον πρόεδρος και ότι μπορεί να σταματήσει να συμπεριφέρεται σαν προσωπική του γραμματέας Τύπου και να σταματήσει να αναφέρει κάθε του κίνηση ή πράγματα που υποτίθεται ότι λέει στον κόσμο”, σχολίασε ένας χρήστης του Twitter, ενώ ένας άλλος σημείωσε: “Η Maggie Haberman πρέπει να μετακομίσει στο Mar A Lago και να παντρευτεί τον Τραμπ. Μιλάει γι’ αυτόν περισσότερο από ό,τι η Μελάνια”.

Άλλοι κατηγόρησαν την Haberman ότι είναι “το φερέφωνο της προπαγάνδας του Τραμπ”, ότι συμβάλλει στην “υποδαύλιση του συνεχιζόμενου πραξικοπήματός του” και ότι “ενισχύει δωρεάν το μήνυμα του Τραμπ”, ενώ ζήτησαν ακόμη και να απαγορευτεί η δημοσιογράφος από το Twitter, όπως είχε γίνει με τον Τραμπ τον Ιανουάριο.

https://twitter.com/underthesea62….

https://twitter.com/s_vickman….

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Τραμπ, Μάικλ Φλιν, εμφανίστηκε να υποστηρίζει ένα πραξικόπημα τύπου Μιανμάρ στις Ηνωμένες Πολιτείες για την αποκατάσταση της προεδρίας του Τραμπ. Αφού ρωτήθηκε σε μια εκδήλωση υπέρ του Τραμπ γιατί ένα πραξικόπημα όπως στη Μιανμάρ δεν θα μπορούσε να συμβεί στις ΗΠΑ, ο Φλιν απάντησε: “Δεν υπάρχει λόγος. Θα πρέπει να συμβεί”. Αργότερα αρνήθηκε ότι καλούσε σε πραξικόπημα.

Πολλοί υποστηρικτές του Τραμπ συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών του 2020 στις ΗΠΑ, που κατέληξαν σε νίκη του προέδρου Τζο Μπάιντεν, ήταν παράνομα και είχαν στηθεί. Το επιχείρημα αυτό είχε ως αποτέλεσμα την έφοδο των υποστηρικτών του Τραμπ στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου πριν από την ορκωμοσία του Μπάιντεν, την οποία πολλοί Δημοκρατικοί υποστήριξαν ότι αποτελούσε απόπειρα “εξέγερσης”.

“Σκευωρία με παχιά γράμματα” αποκάλεσε ο Στρατηγός Φλυνν τις φήμες ότι ενέκρινε πραξικόπημα τύπου Μιανμάρ στην Αμερική – viral βίντεο 

rt.com

μετάφραση: Διόδοτος

Σχόλιο Διόδοτου: Πρέπει να μάς βάλει σε σκέψεις το γιατί δημοσίευσε το RT τέτοιου είδους άρθρο, και πού αποσκοπεί. Το ίδιο θα λέγαμε ισχύει και για το ακόλουθο.

“Είναι ακόμα πρόεδρος;” Ο Jim Acosta του CNN γιουχαρίστηκε κατόπιν της απόφασής του να ακολουθήσει τον Τραμπ στο Τέξας για να ρωτήσει για την 6η Ιανουαρίου. 

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/07/new-york-times.html

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ο Επερχόμενος Καταστροφικός Πόλεμος με τη Ρωσία!
Slider

Ο Επερχόμενος Καταστροφικός Πόλεμος με τη Ρωσία!

by admin
4 ώρες ago
Snyder: Ο Τρίτος Πόλεμος με το Ιράν: Αδυσώπητες Συγκρούσεις και η Σκιά μιας Παρατεταμένης Αναμέτρησης
Slider

Snyder: Ο Τρίτος Πόλεμος με το Ιράν: Αδυσώπητες Συγκρούσεις και η Σκιά μιας Παρατεταμένης Αναμέτρησης

by admin
4 ώρες ago
Η Ουκρανία Σχεδιάζει να Ρίξει στο Πεδίο της Μάχης Ανθρωποειδή Ρομπότ-Στρατιώτες
Slider

Η Ουκρανία Σχεδιάζει να Ρίξει στο Πεδίο της Μάχης Ανθρωποειδή Ρομπότ-Στρατιώτες

by admin
8 ώρες ago
ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ! ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ !
Slider

ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ! ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ !

by admin
8 ώρες ago
Next Post

Τα παιδιά ενός κατώτατου μισθού και οι "τελειωμένοι"...

Φίλαθλοι Άρη: «Θα μας βρείτε απέναντι σε όποιον διαχωρισμό θέλετε να επιβάλετε»

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr