• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ο.Υ.Α. Μπήκαν στο στόχαστρο οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ .Έρχεται Αρμαγεδών στον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος .

5 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
0
0
SHARES
6
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην έρευνα για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Γιώργου Καραιβάζ, είναι τα δεκάδες ανεξιχνίαστα «συμβόλαια θανάτου» που λειτουργούν τελικά ως ασπίδα για τους δράστες .

Αυτή ακριβώς η διαπίστωση πλέον , δείχνει και τη σωστή κατεύθυνση που πρέπει να πάρει μια νέα δυναμική έρευνα , είτε παρακάμπτοντας την ανωτέρω διαπίστωση- πεποίθηση είτε μέσω αυτής . Τούτο , είναι και το πρώτο πράγμα που πρέπει να διευκρινιστεί ξεκάθαρα.

Επειδή τα λόγια είναι … λόγια , παραθέτουμε κάποια , από τα νέα στοιχεία που δίνουν την “σωστή διαδρομή.”

Οι δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν πολύ καλά πως θα σκεφτούν αργότερα οι αστυνομικοί όταν θα ερευνούσαν την υπόθεση . Έτσι.

-Υπήρξαν δύο πανομοιότυπα σκουρόχρωμα σκούτερ Beverly διαφυγής για να μπερδέψουν την έρευνα και να αποφανθούν οι αστυνομικοί ( βλέποντας τις κάμερες ) ότι είναι τελικά οι ίδιοι δράστες και εδώ και εκεί .Το δίτροχο που κινείται με κατεύθυνση την Λ. Ποσειδώνος, και που φαίνεται να στρίβει δεξιά προς Πειραιά, ( όπως αποτυπώνεται σε κάμερες ασφαλείας καταστημάτων επίπλων και ταχυφαγείου) είναι το 2ο σκούτερ με επιβαίνοντες άτομα με τον ίδιο περίπου σωματότυπο.

Οι δράστες ήθελαν μάρτυρες , ήθελαν να καταγραφούν από τις κάμερες επιλογής τους ,ως μέρος του σχεδίου τους. Ενώ για παράδειγμα υπάρχει μαρτυρία ότι ο δράστης που πυροβόλησε φορούσε αλεξίσφαιρο και είχε βγάλει την μπλούζα του , στην συνεχεία όμως τον βλέπουμε πάνω στο σκούτερ με χακί μπουφάν.

Στο σημείο που χάνεται η συνέχεια της διαδρομής του 1ου σκούτερ διαφυγής , υπάρχουν αρκετά στοιχεία των δραστών .

Υπάρχουν αλλά δύο άτομα λοιπόν με τον ίδιο περίπου σωματότυπο ( που ξεκίνησαν από παρακάτω προς Πειραιά ) με το 2ο σκούτερ, δίνοντας την εντύπωση μια ενιαίας διαδρομής . Σε μια ενδεχόμενη καταδίωξη τα σκούτερ ήταν καταδικασμένα να ¨συλληφθούν¨ αμέσως από της μηχανές της ΕΛ.ΑΣ , όπερ σημαίνει επιπλέον , ότι οι δράστες άκουγαν τη συχνότητα της ΕΛ.ΑΣ και ¨έτρεξαν ¨ με σιγουριά το σχέδιο αυτό.

-Εντοπίστηκαν σε δυο περιπτώσεις άτομα που προέβαιναν ( αδικαιολόγητα ήτοι , χωρίς να τους το ανέθεσαν κάποιοι) σε διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων στις πέριξ πολυκατοικίες και στην ευρύτερη περιοχή όπου κατοικούσε το θύμα , ( προκειμένου να εντοπίσουν κάμερες ) .Οι δολοφόνοι ήξεραν ακριβώς σε ποιο σημείο στην παραλιακή θα εξαφάνιζαν τα ίχνη τους, καθώς εκεί , δεν τους κατέγραφαν κάμερες. Οι εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβαζ λίγα λεπτά πριν την εκτέλεση και λίγα λεπτά μετά κινήθηκαν στην περιοχή σαν να τη γνώριζαν . Αυτό ( σε συνδυασμό και με άλλα που δεν είναι προς δημοσίευση , δείχνει ότι ένας εκ των δυο που μοίραζαν “αδικαιολόγητα διαφημιστικά φυλλάδια ” ήταν ο οδηγός του 1ου σκούτερ.

-Οι δράστες είχαν την πεποίθηση ότι το θύμα θα φορούσε αλεξίσφαιρο γι αυτό κατέβηκαν και εξ επαφής πυροβόλησαν και στο κεφάλι .Αυτό δείχνει ότι ήξεραν πολύ καλά ότι , εάν το θύμα επιβίωνε , θα οδηγούσε άμεσα στη σύλληψή τους τις αρχές . Συνεπώς το κίνητρο των δραστών εντάσσεται , είτε σε πρόσφατη ενέργεια του θύματος που τους φόβισε , είτε στ ότι , συνέχισε να διατηρεί ( το θύμα ) μια ευδιάκριτη δυναμική εξελίξεων που απειλούσε τους δράστες . Σ αυτό συνηγορεί και το ότι ο δράστης χτύπησε το κινητό τηλέφωνο του δημοσιογράφου καταστρέφοντάς το.

-Άγνωστη γυναίκα λίγο πριν την εκτέλεση , πήρε ταξί προς Πειραιά και αρχικά δεν ήξερε να πει στον οδηγό που ακριβώς ήθελε να πάει. Ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε παραχωρήσει τις τελευταίες ημέρες τη θέση πάρκινγκ στο παιδί του, ενώ ο ίδιος στάθμευε το όχημα του σε σημεία που έβρισκε ελεύθερο χώρο, κοντά στο σπίτι του. Το πιθανό αυτό σημείο στο οποίο θα άφηνε το όχημά του το θύμα ,εντόπισε η εν λόγω γυναίκα , 30-35 ετών .

-Ο δράστης ( προκύπτει από μαρτυρία ) φορούσε αλεξίσφαιρο και ήταν εντελώς κουρεμένος ( για να καλύψει βραχυπρόθεσμα τα ίχνη του αφήνοντας μαλλιά ). Δεδομένου του ότι τα μαλλιά μακραίνουν περίπου κατά μέσο όρο 1,25 εκατοστά κάθε μήνα , δόθηκε η δυνατότητα να αποκλείσουμε κάποιους ύποπτους . Φίλος κουρέας μας βοήθησε ακόμα περισσότερο .

-Την ώρα που ο δημοσιογράφος πλησίαζε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, οι δράστες τον προσέγγισαν και ένας από αυτούς τον πυροβόλησε πολλές φορές με πιστόλι, τραυματίζοντας τον θανάσιμα. Όλη η επιλογή του σχεδίου δολοφονίας ήταν εξ αρχής να δικαιολογήσει την χρήση πιστολιού , κι όχι Καλάσνικοφ το οποίο θα τους συνέδεε τους δράστες με συγκεκριμένη υπόθεση . “όχι με Καλάσνικοφ ήταν η εντολή”

Συνεχίζεται … μέ έκτακτη επικαιρότα

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( τ.ε.α)

Tags: slide5
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Παπα-Ηλίας Υφαντής: “Οι εθνοπατέρες δεν εκλέγονται από τον λαό” – Η μνημονιακή καλπονοθεία, η τερατοκρατία Μητσοτάκη, και η τελευταία ευκαιρία της Ελπίδας
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Παπα-Ηλίας Υφαντής: “Οι εθνοπατέρες δεν εκλέγονται από τον λαό” – Η μνημονιακή καλπονοθεία, η τερατοκρατία Μητσοτάκη, και η τελευταία ευκαιρία της Ελπίδας

by admin
4 ώρες ago
Δρ.Κ. Βαρδάκας: Πιέζεται ο Πούτιν εσωτερικά και κάνει πυραυλική παρέλαση στο Κίεβο
Slider

Δρ.Κ. Βαρδάκας: Πιέζεται ο Πούτιν εσωτερικά και κάνει πυραυλική παρέλαση στο Κίεβο

by admin
11 ώρες ago
Παρασκευή Σιδέρη: Yasmin levy καί Ελλάδα μου… τύφλα να χουν οι μασονικές τακτικές των Ελλήνων καλλιτεχνών!
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή Σιδέρη: Yasmin levy καί Ελλάδα μου… τύφλα να χουν οι μασονικές τακτικές των Ελλήνων καλλιτεχνών!

by admin
20 ώρες ago
Ν.ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ, “ΕΝΑ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΣΗΣ ΕΝΔΟΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ”
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ν.ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ, “ΕΝΑ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΣΗΣ ΕΝΔΟΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ”

by admin
1 ημέρα ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Το χειρότερο ξέσπασμα του ιού Έμπολα στην ιστορία – 30-50% θνησιμότητα, χωρίς θεραπεία, χωρίς εμβόλιο: Ο ΠΟΥ κηρύσσει έκτακτη ανάγκη, οι ΗΠΑ κλείνουν τα σύνορα

Το χειρότερο ξέσπασμα του ιού Έμπολα στην ιστορία – 30-50% θνησιμότητα, χωρίς θεραπεία, χωρίς εμβόλιο: Ο ΠΟΥ κηρύσσει έκτακτη ανάγκη, οι ΗΠΑ κλείνουν τα σύνορα

6 ημέρες ago
Παναγόπουλος: Η Τουρκία εφαρμόζει επεκτατισμό, η Ελλάδα υποχωρεί – Τα 12 ναυτικά μίλια είναι θέμα επιβίωσης

Παναγόπουλος: Η Τουρκία εφαρμόζει επεκτατισμό, η Ελλάδα υποχωρεί – Τα 12 ναυτικά μίλια είναι θέμα επιβίωσης

5 ημέρες ago
Διονύσης Μακρής: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απόρρητος φάκελος ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

Διονύσης Μακρής: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απόρρητος φάκελος ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

3 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Τα μετρητά είναι βασιλιάς – Η ακολουθία: Εκλογές, Οικουμενική, κλείσιμο τραπεζών, στρατός, επίθεση, πείνα, και η μόνη μας ελπίδα

    Τα μετρητά είναι βασιλιάς – Η ακολουθία: Εκλογές, Οικουμενική, κλείσιμο τραπεζών, στρατός, επίθεση, πείνα, και η μόνη μας ελπίδα

    48 shares
    Share 19 Tweet 12
  • Παρασκευή Σιδέρη: Yasmin levy καί Ελλάδα μου… τύφλα να χουν οι μασονικές τακτικές των Ελλήνων καλλιτεχνών!

    33 shares
    Share 13 Tweet 8
  • Θα μας πάρουν σπίτια! Σκληρές κυρώσεις σε όσους δεν πληρώσουν το νέο διπλό ΕΝΦΙΑ στα ακίνητα

    30 shares
    Share 12 Tweet 8
  • Ηλίας Καλλιώρας: Πάμε για πόλεμο με την Τουρκία!

    85 shares
    Share 34 Tweet 21
  • Συναυλία Iron Maiden 50,000 παραληρούν με τον ”αριθμό του θηρίου” το 666- Number of the Beast! .. η γενιά του θηρίου..

    20 shares
    Share 8 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr