Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
Μήπως επειδή δεν εκλέχτηκε η αγαπημένη του συστήματος η κ. Κλίντον στην οποία είχαν ποντάρει οι βιομηχανίες όπλων, οι τραπεζίτες και όλα τα άλλα καλά παιδιά;
Από όλο αυτό τον υποκινούμενο συρφετό αυτό που μου προκαλεί εντύπωση είναι η συμμετοχή αρκετών γυναικείων οργανώσεων οι οποίες δηλώνουν θιγμένες από παλαιότερες ενέργειες και δηλώσεις του κ. Τραμπ.
Βέβαια (όπως μου είπε φίλος Ελληνοαμερικάνος) κατάφεραν ακριβώς το αντίθετο αφού κάποιοι είπαν “Μπράβο!… να και ένας φανατικός άντρας λάτρης του ωραίου φύλου”.
Σίγουρα για όλα αυτά η αλήθεια είναι κάπου στη μέση αλλά είναι απορίας άξιο γιατί όλες αυτές οι κυρίες επώνυμες και ανώνυμες δεν συγκεντρώθηκαν ποτέ για να διαδηλώσουν για τα δικαιώματα των γυναικών στις Μουσουλμανικές κυρίως χώρες όπου τις μεταχειρίζονται σαν ζώα ή τις παντρεύουν (στην ουσία της πωλούν) από τα δέκα τους χρόνια με… ογδοντάχρονους!
Για άλλη μία φορά λοιπόν παρακολουθούμε δηλώσεις και ενέργειες οι οποίες είναι υποκινούμενες και κατευθυνόμενες από αυτούς που εδώ και χρόνια κινούν από το προσκήνιο αλλά κυρίως από το παρασκήνιο τις τύχες αυτού εδώ του κόσμου!







