• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 16 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παμπελοποννησιακή σύναξη ενάντια στην κάρτα στου πολίτη και τον Οικουμενισμό

9 έτη ago
in ΚΟΙΝΩΝΙΑ
0
Παμπελοποννησιακή σύναξη ενάντια στην κάρτα στου πολίτη και τον Οικουμενισμό
0
SHARES
6
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Παμπελοποννησιακή σύναξη ενάντια στην κάρτα στου πολίτη και τον Οικουμενισμό – « Επόμενοι τοις Αγίοις Πατράσιν»
Αίγιο 11 Ιουνίου Κυριακή των Αγίων Πάντων στις 6 το απόγευμα
«Πολύκεντρο» Συνεδριακό Κέντρο –κάτωθεν ιερού προσκυνήματος Παναγίας Τρυπητής –Λιμάνι Αιγίου

Έπειτα από την πολύ επιτυχημένη διορθόδοξη ημερίδα καταδίκης της ψευδοσυνόδου της Κρήτης , που έγινε στις 4 Απριλίου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης , ακολουθεί για πρώτη φορά για την Νότια Ελλάδα μία αντίστοιχη εκδήλωση με επιλογή μιας ιστορικής πόλης του Αιγίου , στα διοικητικά όρια μιας επίσης ιστορικής Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας .

Για την παρότρυνση και διευκόλυνση των ενδιαφερομένων πιστών , ώστε να συμμετέχουν στην σύναξη , επιλέχθηκε ένα κομβικό γεωγραφικό σημείο , μιας και το κάλεσμα αφορά όλη την Κεντρική και Δυτική Ελλάδα ,Αττική, Στερεά,Πελοπόννησο και Επτάνησα .
Την πρωτοβουλία της διοργάνωσης έχουν από κοινού οι Αγιορείτες Πατέρες , το Ινστιτούτο Καταναλωτών – Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας , η Παναιγιάλεια Ορθόδοξη Σύναξη «ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΣ» και η Σύναξη Ορθοδόξων Κρητών .

Οι διοργανωτές καλούν τον πιστό λαό να διατρανώσει την αντίθεσή του με ένα βροντερό όχι στα ύπουλα σχέδια καθολικής επικράτησης των αχρήματων συναλλαγών με την επιβολή της χρήσης πλαστικού χρήματος για το αφορολόγητο , που μας οδηγεί ολοταχώς στην νέα ηλεκτρονική υπερταυτότητα(κάρτα πολίτη) με μικροτσίπ και αντίχριστα σύμβολα (666) .
Επίσης οι διωκόμενοι ομολογητές Αγιορείτες Πατέρες από την Κοινότητα του Αγίου Όρους κατεντολήν του αιρεσιάρχου Πατριάρχη Κων/λεως Βαρθολομαίου , θα αναλύσουν διεξοδικά τις προδοτικές αποφάσεις των επισκόπων που σύστησαν την ληστρική, λεγομένη «Αγία και Μεγάλη Σύνοδο» στο Κολυμπάρι της Κρήτης ,δεσμεύοντας σε εφαρμογή τους και το ποίμνιο , ενώ θα ενημερώσουν και για την υποχρέωση των πιστών σε έμπρακτη αντίδραση σύμφωνα με το σύνολο της Πατερικής διδασκαλίας , ώστε να καταδικαστεί και να μην επικρατήσει η αίρεση που πολεμά την Εκκλησία εκ των έσω και να διασωθεί η Ορθοδοξία .
Η διοργάνωση από πλευράς των Αιγιαλέων , καλεί σε επανάληψη της παραδοσιακής επιτυχίας που έχουν σημειώσει αντίστοιχες ημερίδες στο Αίγιο, όπως το 2011 με πάνω από 600 συμμετέχοντες .
Το μήνυμα της συνάξεως θα προσμετρηθεί στην συνολική πανορθόδοξη αντίδραση στο ξεπούλημα της πίστεως από ψευδοποιμένες και η συμμετοχή όλων έχει βαρύνουσα σημασία .
Καλείται ο καθένας κληρικός ή λαϊκός να συμβάλλει με διακίνηση τόσο του εντύπου υλικού , αφίσας , φυλλαδίου στην πόλη του , αλλά και με την προώθηση τους σε ηλεκτρονική μορφή σε ιστοσελίδες , μέσα ενημέρωσης , κοινωνικής δικτύωσης κλπ.αλλά και στην οργάνωση και ομαδική μετακίνηση με λεωφορεία κλπ.

Μιας και ο σκοπός της αντίδρασης είναι σωτήριος και λυτρωτικός , αυτή ευλογείται ιδιαιτέρως από την Κυρία Θεοτόκο , που είναι η Έφορος του Αγίου Όρους αλλά και ως Παναγία Τρυπητή – πολιούχος του Αιγίου υπό την σκέπη της οποίας τίθεται η εκδήλωση .
Επίσης αυτή διεξάγεται με τις πρεσβείες του ομολογητού ιεραποστόλου Αγίου Χριστοφόρου Παπουλάκου ,προστάτου των Αιγιαλέων οργανωτών , αλλά και τις ευλογίες σύγχρονων αγωνιστών ερημιτών Αγιορειτών Πατέρων και Γερόντων.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής :

Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
& ΝΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟ 666
ΑΡΝΗΣΗ ΠΙΣΤΕΩΣ -ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ – ΨΥΧΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ
Ομιλητές : Γέρων π.Σάββας Λαυριώτης
Άγγελος Πιλάτης – εκπρόσωπος ΙΝΚΑ-ΓΟΚΕ

Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΩΣ «ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ»
ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΩΣ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ

Ομιλητής :Μοναχός π.Επιφάνιος Καψαλιώτης

ΠΟΙΑ Η ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ
ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ
Ομιλητής :Ιερομόναχος π.Χαρίτων Καρεώτης

• Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και απαντήσεις με το κοινό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ
INKA-ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΑΞΗ «ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΣ»
ΣΥΝΑΞΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΡΗΤΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – 6944335193
Ευχαριστούμε και ευχόμεθα εκ των προτέρων.

ευχές

Αγιορείτες Πατέρες.

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μαζί κρατάμε την ελπίδα ζωντανή
Slider

Μαζί κρατάμε την ελπίδα ζωντανή

by admin
7 ημέρες ago
Ο πόλεμος στη παραδοσιακή οικογένεια.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πόλεμος στη παραδοσιακή οικογένεια.

by admin
2 εβδομάδες ago
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Αντώνη Γεωργίου
Slider

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Αντώνη Γεωργίου

by admin
4 εβδομάδες ago
Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Αντώνη από την Θεσσαλονίκη
Slider

Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Αντώνη από την Θεσσαλονίκη

by admin
1 μήνα ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr