ΝΑΙ Φίλες και Φίλοι Ο Αξιότιμος Κύριος Πρωθυπουργός μας είναι Ο Σύγχρονος Ηρώδης της Ελλάδος και του Λαού της .
Ας Θυμηθούμε τι έκανε Ο Ηρώδης όταν του ζήτησε Η Σαλώμη το Κεφάλι του ιωάννη στο πιάτο ? Έστειλε τους Στρατιώτες του και αποκεφάλισαν τον Ιωάννη και έφεραν το Κεφάλι του στο πιάτο . Τι κάνει λοιπόν Ο Αξιότιμος Κύριος Πρωθυπουργός μας ?
Προχωράει στην εφαρμογή των θέσεων και υλοποιεί στις απαιτήσεις των πατρόνων της Νέας Τάξης , βέβαια με την στήριξη των Μέσων μαζικής Εξαπάτησης , της Εκκλησίας, και όλων εκείνων που τον καλύπτουν είτε από το εσωτερικό ή από το Εξωτερικό .
1. Από τότε που ανέλαβε την εξουσία της Ν.Δ ο σκοπός του ήταν ΕΝΑΣ και μοναδικός το πως θα αναλάβει την εξουσία σύμφωνα με τις επιταγές των Πατρόνων της Νέας Τάξης , χωρίς να έχει μηχανισμούς ελέγχου είτε από αυτούς που απορρέουν από το Σύνταγμα , είτε από την Αντιπολίτευση , σκορπώντας την στους πέντε ανέμους , εξ’ ου και ο ερχομός του Κασσελάκη προκειμένου να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ .
2. Προχωρά σε Μεταρρυθμίσεις οι οποίες αντίκειται στο Σύνταγμα και στην Διάλυση του Πολιτεύματος πάντοτε με την Βοήθεια των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης , αλλά βέβαια και με την Βοήθεια της Εκκλησίας η οποια μέχρι τώρα αντί να βγάζει πύρινους λόγους για πολλά θέματα αντίθετα κάνει δηλώσεις για να τις κάνει οι οποίες αντί να ξυπνούν τον Λαό τον Υπνωτίζουν .
3. Έχει καταφέρει το 90% του Ελληνικού Λαού να ασχολείται με την Καθημερινότητα η οποία μετά τις 10 εκάστου μηνός την βγάζει πολύ δύσκολα και έχει ευεργετηθεί το 10% αυτό που θέλει και που τον βοηθά να πετύχει τον σκοπό του .
4. Εξωτερική και Εσωτερική Ασφάλεια .
Ούτε ακούμε , ούτε βλέπουμε το τι γίνεται διότι τι επιδιώκει?
α. Τον Ακρωτηριασμό της Ελληνικής Επικράτειας , την Αποστρατικοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων και την μείωση του Στρατιωτικού Προσωπικού προκειμένου να προωθήσει τον Ευρωπαϊκό Στρατό διότι με τον διαμελισμό της χώρας δεν θα χρειάζεται τόση δύναμη που έχει σήμερα η Ελλάδα .
β. Την απαξίωση της εσωτερικής ασφάλειας , και την ευεργέτηση της Πολυπολιτισμικότητας 222% αύξηση από πέρυσι , την ατιμωρησία όλων των λαθρομεταναστών προκειμένου να εμβολίσει τον Κοινωνικό ιστό και τους γηγενείς Έλληνες , για να πετύχει αυτό που επιδιώκει η Νέα Τάξη .
5. Δικαιοσύνη
Τι Βλέπουμε μέχρι τώρα , ότι έχει την συγκάλυψη όλων εκείνων που πρέπει προκειμένου να καλύπτει τα εγκλήματα ( Υποκλοπές – Τέμπη – Διαφθορά – Δολοφονίες Μαφίας και πολλά άλλα )
6. Ηλεκτρική Ενέργεια
Έχει εντάξει την Ενέργεια στο χρηματιστήριο της Ολλανδίας , κλείσιμο των Λιγνιτικών Μονάδων ( ενώ στην γερμανία λειτουργούν 58 τέτοιες Μονάδες ) , εγκατάσταση Α.Π.Ε με την σύμπραξη της Ευρώπης οι οποίες είναι ο Αργός Θάνατος της Χλωρίδας και της Πανίδας της Χώρας, και την Καταστροφή των Πλουτοπαραγωγικών εκτάσεων του Πρωτογενούς τομέα ( Γεωργία – Κτηνοτροφία ) , το οποίον σημαίνει ότι σε λίγα χρόνια δεν θα έχουμε την απαραίτητη υποδομή για την τροφοδοσία του λαού .
7. Υγεία
Βλέπουμε την κατάντια των Νοσοκομείων και την εμφάνιση σαν μανιτάρια των Ιδιωτικών Κέντρων σε όλες τις Πόλεις της χώρας .
8. Προωθεί την καταστροφή των Ιδεολογικών στερεοτύπων
α. Της παραδοσιακής Οικογένειας
β. Των Οικογενειακών Αξιών
γ. Της Εθνικής ταυτότητας
και την προώθηση της ιδεολογίας της Νέας Τάξης
α. Της WOKE Ατζέντας
β. Την κατάργηση της Δημοκρατίας ( Πρόσφατα είχε πει ότι τα μέσα κοινωνικής Δικτύωσης δημιουργούν πρόβλημα στην Δημοκρατία )
γ. Την καταστροφή της Μεσαίας τάξης
δ. Την Δημιουργία δύο Τάξεων Τους Ολιγάρχες και τους Δούλους
ε. Πλήρη Υποταγή της χώρας στην παγκόσμια Κυβέρνηση με ότι αυτό συνεπάγεται .
Όλα αυτά τα παραπάνω τα προωθεί διότι
α. Αντί Δημοκρατίας σήμερα υπάρχει Νεοκομμουνισμός
β. Μέσω των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης επέβαλε την Μειωμένη Πολιτική Αντίληψη .
γ. Προχώρησε στην ποδοσφαιροποίηση της Πολιτικής και της Καθολικής Διαφθοράς .
δ. Στην Εφαρμογή των Παγκοσμίων Αλλαγών χωρίς να έχουν γίνει αντιληπτές από τον λαό αφού τα Μ.Μ.Ε τις απέκρυψαν τεχνιέντως .
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΩΣ ΑΛΛΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΩΝ ΠΑΤΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟΥΣ .








