ΝΑΙ φίλες και φίλοι Οι Τυχοδιώκτες Ηγέτες της Δύσης έχουν κάνει ΑΝΩ – ΚΑΤΩ την Οικουμένη και όλοι οι λαοί της Δύσης κάθονται απαθείς στους καναπέδες και παρακολουθούν τα τεκταινόμενα .
1. Η πρώτη τους μέριμνα είναι το πως θα κάνουν την Ρωσία και τους Δορυφόρους της να δηλώσουν υποταγή στην Δυτική νομενκλατούρα , και στην υποταγή τους στην Παγκόσμια Κυβέρνηση που θέλουν να εγκαθιδρύσουν .
2. Έχουν στήσει μέσω των Δυτικών Διπλωματών Διαδηλώσεις στην Γεωργία και τάχα οι πολίτες θέλουν με το ζόρι την Ε.Ε .
3. Ξεκίνησαν το ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ στην Συρία αφού δεν μπόρεσαν στο Πρώτο Ημίχρονο να την διαμελήσουν ,και επίτηδες έκαναν παύση των εχθροπραξιών με τον Λίβανο , αφού πρώτα είχαν ετοιμάσει τους Ισλαμιστές και ξεκίνησαν το μέτωπο στην Συρία . Σήμερα Φαρδιά – Πλατιά βγήκε Ο Εντολοδόχος τους Τρομοκράτης και τι μας είπε ” Ο Αντικειμενικός μας Στόχος είναι Η Δαμασκός ” έτσι ώστε να εξαναγκάσουν τον Ασαντ σε διαπραγματεύσεις .
Και αυτό διότι μέχρι τώρα Ο Σουλτάνος δεν κατάφερε τον Ασαντ να τον καθίσει στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να απαιτήσει τα εγκληματικά του σχέδια , και να προχωρήσει στον Διαμελισμό της Χώρας κατόπιν εντολής των Δυτικών ενεργώντας δίνοντας πισώπλατη μαχαιριά στην Ρωσία .
4. Έχουμε Εκλογές στην Γερμανία κατηγορώντας ευθέως το afd ενώ στην πραγματικότητα θέλουν με Νύχια και με Δόντια να περάσουν τα Εγκληματικά τους Σχέδια , και βλέπουμε ότι πλέον η εργασία είναι υπό διωγμό .
5. Τα ίδια βλέπουμε και στην Γαλλία , ενώ έχασε τις εκλογές Ο Μακρόν με δόλιο τρόπο έβαλε δικό του Πρωθυπουργό , και τώρα κατηγορεί τους Αριστερούς και την Λεπέν ότι αυτοί οδηγούν την χώρα στην καταστροφή , ενώ ο ίδιος στον Δεύτερο Γύρο ενήργησε μπαμπέσικα προκειμένου να μην βγει δεύτερη δύναμη η Λεπέν , χωρίς να λάβει υπόψη της διαμαρτυρίες του λαού , και την αγανάκτηση για τους λαθρομετανάστες .
6. Βλέπουμε ότι το ΝΑΤΟ να ενεργεί υπέρ των Πολυεθνικών Εταιρειών που βρίσκονται πέραν του Ατλαντικού και οι οσφυοκάμπτες Ηγέτες της Ευρώπης
” ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΛΟΓΙΑΣ ΤΑ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ” σε βάρος των Λαών της Γηραιάς Ηπείρου .
7. Βλέπουμε και ακούμε ότι οι ισλαμιστές που ξεσηκώθηκαν στην Συρία εκπαιδεύτηκαν και εξοπλίστηκαν στην Ουκρανία και στην Τουρκία ,και όλοι Οι Δυτικοί σφυρίζουν αδιάφορα , το δε ΝΑΤΟ εγκρίνει τις ενέργειες ενός μέλους της αδιαφορώντας πλήρως για τον αφανισμό των Χριστιανών της Συρίας , αφού ο Αντικειμενικός τους σκοπός είναι να πλήξουν όχι μόνο την Συρία για να κερδίσουν ότι δεν κέρδισαν το πρώτο Ημίχρονο , αλλά και για να πλήξουν έμμεσα την Ρωσία .
8. Στην Ρουμανία κατόπιν εντολής των το ανώτατο δικαστήριο ακύρωσε τις εκλογές που έγιναν και αυτό διότι ήταν πρώτο το κόμμα που αντίκειται στην Ε.Ε και στον Δεύτερος γύρος ήταν σίγουρο ότι θα επικρατούσε , με το αιτιολογικό ότι τάχα μου υπήρχε δάκτυλος από την Ρωσία και υπήρξε δολιοφθορά στους ψήφους .
Αυτά είναι αυτά που φαίνονται και πόσα άλλα ακόμη ετοιμάζονται κάτω από το Τραπέζι ένας θεός ξέρει , και δεν ξέρουμε ακόμη τι μας ξημερώνει .





