• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Προς χριστιανούς ψηφοφόρους

3 έτη ago
in ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ
0
Προς χριστιανούς ψηφοφόρους
0
SHARES
15
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Αγαπητοί μου θα ήθελα μετά από κάποιες εξελίξεις στον πολιτικό χώρο να σχολιάσω κάποια πράγματα προς ωφέλεια όλων, σχετικά με το κόμμα που διεκδικεί την ψήφο μας επικαλούμενο την πίστη μας ως κινητήριο δύναμή του, αλλά και γενικότερα.

Για τα άλλα μικρά δεν έχω να πω κάτι μια και τα θεωρώ εξίσου ανίκανα να φέρουν το παραμικρό αποτέλεσμα, τα δε ήδη εντός βουλής μάλιστα αποδεδειγμένα είναι και εσκεμμένα βλαβερά εκτός από ανίκανα, συνεπώς η προσοχή μου στρέφεται στη Νίκη που ισχυρίζεται ότι θα βάλει μπροστά Χριστό και Ελλάδα.

Από την αρχή λέω ότι για να μπει κάποιος στη βουλή πρέπει ή να είναι ήδη προσκυνημένος ή να αφομοιωθεί στην πορεία, μια και ελέγχεται από εξωτερικές πανίσχυρες και πανούργες δυνάμεις.

Η Νίκη ιδρύθηκε από έναν άνθρωπο που στο παρελθόν είχε μια αναγνωρισμένη πορεία στην παιδεία, μιλούσε πράγματι για την πατρίδα και για κάποια θέματα θρησκευτικά όπου έβλεπε την παρέκκλιση της εκκλησίας.

Παρότι δηλώνει πιστός και έχει κάνει ομολογίες πίστεως στο παρελθόν, όπως όταν στράφηκε κατά της συνόδου του Κολυμπαρίου και οι απόψεις του για τις κινήσεις του ιερατείου ήταν καταδικαστικές όπως έπρεπε, βλέπουμε ότι τώρα που προσπαθεί να μπει στη βουλή, αναιρεί τα ίδια του τα λόγια και αρνείται την τότε ομολογία του για να μην τον φάει το σύστημα.

Μπορώ μόνο να φανταστώ την απογοήτευση του γέροντα Μάξιμου ο οποίος προσπάθησε να υπερασπιστεί το ήθος του προέδρου αναφέροντας τις δράσεις του αυτές κατά το παρελθόν (δείτε εδώ https://www.triklopodia.gr/%e1%bd%a6-%ce%ba%ce%ac%ce%ba%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%bf%cf%87%ce%bb%ce%af%ce%b1%ce%b9-%cf%84%e1%bf%b6%ce%bd-%ce%bf%e1%bc%b4%ce%ba%cf%89%ce%bd-%e1%bd%91%ce%bc%e1%bf%b6%ce%bd-%e1%bc%90/ ) και βγήκε το κόμμα και τον διέψευσε, μόλις τον έκριναν οι αντίπαλοι.

Από τη μια μας έλεγε ότι δεν θα φοβηθεί να τα βάλει με το σύστημα και θα πει το σωστό και ακόμα δεν μπήκε άρχισε να τα γυρνάει μόλις τα βρίσκει σκούρα. Η νέα δήλωση θεωρήθηκε μάλιστα ως ομολογία σύμπλευσης με τον πατριάρχη που έσπευσε να δηλώσει τη χαρά του και να ζητήσει από τον πρόεδρο να σωπάσει και τις φωνές που είναι ενάντιες στο “σεπτό” πρόσωπό του. Δείτε εδώ τα όσα γράφτηκαν https://fosfanariou.gr/index.php/2023/06/16/natsios-sebomai-to-ecum-patr-kai-to-prosopo-tou-patriarxi/

Όλα αυτά μετά από άλλη μία άτοπη σύμπνοια με το σύστημα που ήθελε 3ήμερο εθνικό πένθος για τη χώρα μας σε ένα θέμα που δεν φέρει ευθύνη και άλλωστε δεν πρόκειται για ελληνική απώλεια.

Σίγουρα ως χριστιανοί λυπόμαστε για κάθε βίαιο θάνατο οποιουδήποτε ανθρώπου, αλλά δεν μπορείς να τοποθετείσαι κατά αυτό τον τρόπο σε ένα θέμα που αν δεν πολιτευόσουν θα αναγνώριζες ως στοχευμένο να βλάψει τη χώρα μας.

Και μη μου πείτε πως αυτά είναι πταίσματα λόγω απειρίας.

Έτσι λειτουργεί το σύστημα που πάει να μπει, σε κολλάει στον τοίχο, σου δένει τα χέρια, σου κλείνει τη φωνή.

Και μην ξεχνάτε πέρα από την αγνή πορεία του ως ενεργός πολίτης στο παρελθόν, πέρασε και από άλλες πολιτικές κινήσεις ο πρόεδρος, όπως οι Ρίζες του Μπαλτάκου και η Κοινωνία. Ασχέτως αν δεν εξελέγη ποτέ, δεν παύει να ασχολήθηκε με το χώρο έχοντας τέτοιες βλέψεις και διασυνδέσεις, συνεπώς δεν βγήκε από την σχολική αίθουσα ανίδεος και σαν καθημερινός απλός άνθρωπος του λαού όπως δηλώνει.

Έπειτα οι συνεργάτες του και υποψήφιοι που επέλεξε σίγουρα δεν έχουν την ίδια “απειρία” στη διαχείριση τέτοιων καταστάσεων.

Αλλά και σε όλες τις συνεντεύξεις, αυτό που καταλαβαίνω είναι πως το παρελθόν του έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα και στόχος είναι να μπει στη βουλή το κόμμα με όποιο κόστος.

Προσπαθεί να ευχαριστήσει όσους κρίνει ότι χρειάζεται είτε υπεκφεύγοντας με μισόλογα, όπως στη συνέντευξη στη ναυτεμπορική περί ομοφυλοφίλων συνεργατών ( https://youtu.be/382ijkxuhng?t=974 ) αλλά και κάποιες ξεκάθαρα αρνητικές για τη χώρα μας απόψεις, όπως το ότι δεν θέλει να βγει από ΕΕ και Νάτο και δέχεται να έχουμε ξένους στη χώρα μας που βλέπουμε στο πρόγραμμα και σε άλλες συνεντεύξεις.

Αγαπητοί μου χριστιανοί το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι τοπικό αλλά παγκόσμιο. Όσο υπάρχουν οι ξένες δυνάμεις και συμφωνίες που έχουμε υπογράψει μαζί τους, που τους επιτρέπουν να μας ελέγχουν και να κάνουν κουμάντο στη θέση μας προωθώντας τα δικά τους σχέδια για παγκοσμιοποίηση και δαιμονοποίηση των πάντων, δεν θα πάρουμε ανάσα.

Το πρόβλημα είναι πρωτίστως δε πνευματικό. Ακόμα κι αν δεν ξεπουληθεί το αιγαίο που είναι από χρόνια δρομολογημένο ή μας μοιράσουν λεφτά με το τσουβάλι και δεν πεινάμε, η ζωή μας δε θα είναι καλύτερη.

Τα μέτρα ελέγχου, η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας στο όνομα της κλιματικής αλλαγής και των πλανδημιών, η διαφθορά που διαφημίζεται στις οθόνες μας και στο δρόμο από τους ήδη διεφθαρμένους συμπολίτες μας που δεν διστάζουν να διατυμπανίζουν με χαρά τις ανωμαλίες και τα αίσχη τους (ομοφυλοφιλίες/κτηνοβασίες/παιδοφιλίες/βιασμούς/κακοποιήσεις/παράλληλες σχέσεις/εκτρώσεις/φόνους) – όλα αυτά μας σκληραίνουν την καρδιά, πορώνουν τον νου και παγιώνουν την αμαρτία. Ο Θεός δεν θέλει κάτι τέτοιο.

Αυτά όλα δεν σταματούν και δεν λύνονται με εκλογές. Ακόμα κι αν βγει ένας δάσκαλος και μοιράσει νέα βιβλία στα σχολεία, δεν θα αλλάξει τους ήδη ενήλικους διαμορφωμένους πολίτες, δεν θα αλλάξει τον οικουμενισμό που προωθείται δυστυχώς από την ίδια την εκκλησία σήμερα με τις αγαπολογίες και τις αλλαγές στο λόγο του Κυρίου, που μας απομακρύνουν από Αυτόν.

Επιβάλλεται όπως στα Σόδομα και Γόμορρα να επέλθει κάθαρση με την εξάλειψη των αμετανόητων για να μην επικρατήσει ολοκληρωτικά το κακό στη γη.

Για το λόγο αυτό μην αναλώνεστε σε ψηφοφορίες και ανάδειξη κοσμικών ηγετών – πιονιών της νέας τάξης και ενώστε τις προσευχές καθημερινά στο Θεό ζητώντας του να μας συγχωρήσει για το κατάντημά μας, να καθαρίσει την κατάσταση όπως Αυτός γνωρίζει και μετά τα όσα περάσουμε που θα είναι πραγματικά δύσκολα και επώδυνα, όσοι επιβιώσουμε να λάβουμε και έναν άγιο άνθρωπο του Θεού να μας προετοιμάσει για τα ακόμα δυσκολότερα χρόνια του αντιχρίστου που θα ακολουθήσουν μετά τη μικρή αυτή παρέμβαση που χρειάζεται για να μη χαθούμε όλοι αν μας τον έφερναν από τώρα όπως προείπαν οι άγιοί μας.

Θα δείτε ότι τώρα θα μπουν όλων των ειδών οι παρατάξεις στη βουλή και θα περάσουν τα χειρότερα ψηφίσματα. Δε χρειάζεται αυτοδυναμία ο κούλης, έχει ήδη τις θετικές ψήφους των υπολοίπων στο τσεπάκι του. Δυσβάσταχτοι φόροι, άλαλα μπάλαλα, ανωμαλίες, κάθε είδους παραλογισμός θα ψηφιστεί ώστε να μας κάνουν να αγανακτήσουμε και να τους σιχαθούμε όλους – με το σκεπτικό να ζητάμε εμείς οι ίδιοι έναν σωτήρα – αυτόν που ετοιμάζουν – αλλά δε θα προλάβουν.

Ζητάτε από το Θεό να μας δίνει δύναμη να μη χάσουμε την πίστη μας και να μην πλανηθούμε σε ότι έρχεται, που πρέπει να έρθει για το καλό μας. Αφήνει ο Θεός το διάβολο να οργώσει τώρα αλλά στο τέλος θα σπείρει Εκείνος!

Πίστη στη νίκη του Χριστού και μόνο – καμία άλλη νίκη δεν μας σώζει!

φωνὴ βοῶντος ἐν τῇ ἐρήμῳ

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Γ.Μ: Το τρίτον ….
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Γ.Μ: Το τρίτον ….

by admin
1 ημέρα ago
Γ.Μ: Στο απροχώρητο….
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Γ.Μ: Στο απροχώρητο….

by admin
3 ημέρες ago
«Η ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ» (Ως πλήρωμα και αλήθεια των Αγιογραφικών υποσχέσεων)
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

«Η ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ» (Ως πλήρωμα και αλήθεια των Αγιογραφικών υποσχέσεων)

by admin
3 ημέρες ago
Γ.Μ: Ούκ είθισται τοίς Έλλησιν άνθρωπον προσκυνέειν…
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Γ.Μ: Ούκ είθισται τοίς Έλλησιν άνθρωπον προσκυνέειν…

by admin
4 ημέρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΑ ΞΕΤΣΙΠΩΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΤΗΣ «ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ».

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΑ ΞΕΤΣΙΠΩΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΤΗΣ «ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ».

3 ημέρες ago
Εγκέφαλοι “μεταξύ ζωής και θανάτου” – Το φρικτό πείραμα που θέτει το ερώτημα: πού τελειώνει ο άνθρωπος;

Εγκέφαλοι “μεταξύ ζωής και θανάτου” – Το φρικτό πείραμα που θέτει το ερώτημα: πού τελειώνει ο άνθρωπος;

2 ημέρες ago
Καταρρέει το Ντουμπάι λόγω πολέμου και την θέση του παίρνει η… Ελλάδα: Τι έρχεται τα επόμενα χρόνια λόγω (και) Ελληνικού;

Καταρρέει το Ντουμπάι λόγω πολέμου και την θέση του παίρνει η… Ελλάδα: Τι έρχεται τα επόμενα χρόνια λόγω (και) Ελληνικού;

6 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕΡΙ του Αγιου ΠΑΪΣΙΟΥ

    ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕΡΙ του Αγιου ΠΑΪΣΙΟΥ

    39 shares
    Share 16 Tweet 10
  • Θα έρθει και η δική σας ώρα….

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (2/6/2026)

    28 shares
    Share 11 Tweet 7
  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    28 shares
    Share 11 Tweet 7
  • Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

    20 shares
    Share 8 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr