• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!

ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗ ΓΕΝΙΑ

6 μήνες ago
in ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ
0
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!
12
SHARES
588
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

<<Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν…και κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι…και όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερούς τους>>. Είναι τα διαχρονικά λόγια του σοφού της αρχαιότητας Πλάτωνα(στη πολιτεία του 427-347 π.χ.)πριν από 2.500 χρόνια! 

Ο ίδιος ο Κ. Καραμανλής διατύπωσε λιτά ένα απαράβατο κανόνα που χαρακτηρίζει τους νεοέλληνες μεταπολεμικά ψηφοφόρους:<<Το Σάββατο με βρίζουν, την Κυριακή με ψηφίζουν και τη Δευτέρα μετανιώνουν>>! Και μάλιστα ύστερα μετανιώνουν και για όλες τις χρονιές μέχρι τις επόμενες εκλογές! Άρα είμαστε μεμψίμοιροι, γιατί δεν ψηφίζουμε κατόπιν ωρίμου σκέψης, αλλά επιλέγουμε κάποιον που δεν είναι άξιος…. 

Είτε επειδή έχουμε υποχρέωση, είτε επειδή είναι συγγενής ή φίλος, είτε κάτι προσδοκούμε από αυτόν, για να επαλειθευτεί ο Πλάτωνας με το κάθε<< λαός είναι άξιος της ηγεσίας του>>την οποία ο θυμηδής λαός μετέτρεψε:<<τοιούτος λαός τοιούτοι του πρέπουν άρχοντες>>! 

Κατά συνέπεια ως ευκολόπιστοι, είμαστε άξιοι της τύχης μας με άνεση να μας εμπαίζουν, αφού γνωρίζουν τα αναξιοκρατικά κριτήρια που τους επιλέγουμε. Τι πάει να πει ότι: Επιλέγω με δεξιά, σοσιαλιστικά, κεντρώα ή αριστερά κριτή ρια, γιατί κατάγομαι από αυτή την οικογένεια. Τι είναι η ιδεολογία αγαπητοί φίλοι. Ακίνητο που το κληρονομείς (χώρια που κι αυτό δεν μένει αμετάβλητο). 

Το αποτέλεσμα των επιλογών μας τα τελευταία χρόνια είναι: Δουλεύουμε περισσότερο. Παράγουμε λιγότερα. Αγοράζουμε λιγότερα. Σύμφωνα με την Eurostat 2024 δουλεύουμε 39,8 ώρες τη βδομάδα και είμαστε πρώτοι στην Ευρώπη. Κατέχουμε σύμφωνα πάλι με την ανωτέρω πηγή την προτελευταία θέση στην αγοραστική δύναμη δηλ. -70% του Μ.Ο. της Ε.Ε. και την τελευταία θέση στη παραγωγικότητα, ή το -56% του Μ.Ο. της Ε.Ε. σε μονάδες αγοραστικής δύναμης. Βλέπουμε ότι η ληστεία του αιώνα δεν έγινε στο Λούβρο, αλλά γίνεται συστηματικά στην Ελλάδα μας τα τελευταία 52 χρόνια, γιατί είμαστε οπαδοί και όχι ψηφοφόροι αυτών των διεφθαρμένων Κοινοβουλευτικών Αντιπροσώπων που κατέστρεψαν, χρεοκόπησαν και χαντάκωσαν τη όμορφη χώρα μας και τον υπέροχο λαό της! Ναι είναι οι υποδομές που καρκινοβατούν σε αυτή τη χώρα. Είναι όμως και οι εξευτελιστικοί μισθοί που διώχνουν τους νεοέλληνες από τη χώρα και αυξάνουν κατακόρυφα την υπογεννητικότητα. Προφανώς είναι σχέδιο αφανισμού και αντικατάστασης του πληθυσμού που εφαρμόζουν τόσο επιστημονικά οι τελευταίες κυβερνήσεις μας! 

Ακριβώς αγαπητοί φίλοι, γι΄αυτό θέλουν να καταστρέψουν τον Ελληνισμό και δουλεύουν βάσει σχεδίου της ΝΤΠ. <<Πρέπει να σβήσουν οι Έλληνες και το Ελληνικό Πνεύμα. Όσο υπάρχουν άνθρωποι σε αυτόν τον ιστορικό βράχο της Μεσογείου που πιστεύουν στην αρετή, στη δικαιοσύνη, στη φιλοπατρία, ο πλανήτης δεν θα γίνει ολοκληρωτικά τσιφλίκι των λίγων που θέλουν να τον εξουσιάσουν. Και κάθε φορά που επιχειρούν είτε με πολέμους, είτε με μνημόνια, να εξαφανίσουν τον Ελληνισμό ξαναγεννιέται μέσα από τις στάχτες, όπως ο Φοίνικας, για να θυμίζει στον κόσμο πως ο άνθρωπος δεν είναι μόνο σώμα, αλλά και ψυχή. Το Ελληνικό Πνεύμα δεν ζητά τίποτα, μόνο να θυμόμαστε ποιοι είμαστε, γιατί είναι ο τελευταίος φρουρός του ανθρώπου. Μίσος απήθμενο κατά του Ελληνισμού. Όχι γιατί ο Ελληνισμός αδίκησε, αλλά γιατί αντιστέκεται. Εκπορεύεται από ύποπτα κέντρα και συμφέροντα που θέλουν να ξεριζώσουν από τον κόσμο κάθε τι που θυμίζει μέτρο, κάλλος, ελευθερία και πνεύμα. Γιατί ο θάνατός του θα είναι και ο θάνατος της ανθρωπότητας>>! Σύμφωνα με τον συγγραφέα Σαράντο Καργάκο. Έτσι εξηγείται γιατί τα εμβόλια κόβιντ είχαν στρατιωτική εφαρμογή ειδικά εδώ στη πατρίδα μας, αλλά και η επιμονή γνωστών κέντρων για την επιβολή του Π.Α. στις μέρες μας. 

Έλληνα μην περιμένεις σωτηρία από αυτούς που σε σταυρώνουν κάθε μέρα. Κανένας δεν έρχεται. Κανείς δεν θα σου ξαναδώσει πίσω την αξιοπρέπεια, αν δεν την πάρεις εσύ. Ξέρεις γιατί σε πολεμούν; Γιατί ακόμη αντέχεις. Γιατί δεν λύγισες εντελώς. Γιατί μέσα σου έχει μείνει η σπίθα και αυτή φοβούνται. Μη σκύβεις το κεφάλι. Δεν φταις εσύ που γεννήθηκες Έλληνας, απόγονος εκείνων που έφτιαξαν τον κόσμο. Μην τους κάνει λοιπόν τη χάρη και να σβήσεις τη σπίθα που υπάρχει μέσα σου….Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις που πατάς. Που στέκεσαι; Ποιόν υπηρετείς; Την ευκολία ή την αλήθεια; Την αποδοχή ή την αξιοπρέπεια; Την κανονικότητα ή τον εσωτερικό ξεσηκωμό; Κανένας λαός δεν αναστήθηκε καθισμένος στην πολυθρόνα! 

Η μεταπολεμική Ελλάδα βαδίζει πλάι και μαζί με τα ξένα συμφέροντα σ΄ένα ιστό εξάρτησης που τα εξυπηρετούν οι ηγέτες της και την υπονομεύουν συστηματικά οι ξένες δυνάμεις με την εκμετάλλευση της πλουσιότερης χώρας στην Ευρώπη και οι δικοί μας πολιτικοί για ιδίω όφελος! Εδώ πρόκειται για προδοσία, που δεν είναι μεμονομένη πράξη, αλλά μια μακρά ιστορική διαδικασία υποταγής και συμβι βασμού. πχ. τα πετρέλαια στη Ζάκυνθο που δεν έτυχαν ποτέ στήριξης από το επίσημο κράτος και η γραμμή παραγωγής με κατασκευή μηχανών και μηχανημάτων και παραγωγή τρακτέρ για τον Έλληνα αγρότη! 

Αν και ήμασταν η μπανανία των ΗΠΑ, τώρα χθες μοιράσαμε κοψοχρονιά τα πετρέλαια και το αέριο της Ελλάδας μας. Τώρα κάνουμε χωριό με πέντε αφεντικά στο σβέρκο μας, αυτό που θα κάναμε μόνοι μας πριν 50 τόσα χρόνια! Και βέβαια το πουλάκι πέταξε, με τις εξορύξεις με δικά μας μέσα, αλλά ο θείος Σαμ δεν το επέτρεψε. Έτσι η Αθήνα βρίσκεται αυτές τις μέρες στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος για την ενέργεια,φιλοξενώντας τη διατλαντική σύνοδο P-TEC με τη συμμετοχή υπουργών, επιχειρηματιών και ενεργειακών κολοσσών από Ευρώπη, ΗΠΑ και Αυστραλία. 

Πίσω όμως από τα χαμόγελα, τις χειραψίες, τις γραβάτες και τις πολλές φωτογραφίες, τα βίντεο, τα πολλά νταλ νταλ νταλ και τα τρολ της Κυβέρνησης, αναδεικνύεται για άλλη μια φορά το γνώριμο πρόβλημα για την Ελλάδα την πατρίδα μας, να μην κεφαλοποιεί τη συμφωνία αυτή, αλλά να περιορίζεται στο γνώριμο ρόλο του <<ενεργειακού περάσματος>>παραχωρώντας εν ήδη λεόντειας Σύμβασης κρίσιμα δικαιώματα σε ξένες εταιρείες και κυβερνήσεις, μετά 40 χρόνια ερευνητικής ανυπαρξίας. Αντί να εκμεταλλευτούμε μόνοι τον φυσικό μας πλούτο και τα μνημόνια να εξοφλήσουμε και δύναμη να γίνουμε στη Μεσόγειο! 

Κατά συνέπεια ούτε λίγο ούτε πολύ το Αμερικανικό LNG αντικαθιστά το ρωσικό φυσικό αέριο, με την Ελλάδα να μετατρέπεται σε διαμετακομιστικό κόμβο για τα συμφέροντα άλλων! Απλά οι ενεργειακές ροές αλλάζουν, με τη χώρα μας να μην κερδίζει την ενεργειακή αυτονομία της! Δηλαδή αλλάζει προμηθευτές. Όπως έγινε και με το ρεύμα που έχουμε γεμίσει τα όμορφα βουνά μας ανεμογεννήτριες, αλλά όφελος οι πολίτες δεν βλέπουν ούτε πρόκειται να δουν στους λογαριασμούς τους! 

Και ενώ η Τουρκία αναζητά δικά της κοιτάσματα και επιδιώκει να καταστεί αυτόνομος παραγωγός, η ελληνική κυβέρνηση παραδίδει την έρευνα και την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στις πολυεθνικές εταιρείες: ExxonMobil με 60% Hellenic Energy με 30% και Energean με 10% για το Μλοκ 2 παρουσιάζοντας το γεγονός ως ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥ ΧΙΑ.Δηλαδή τρεις ιδιωτικές εταιρείες παίρνουν το 100%! Πάντα με την Ελλάδα να μένει με ποσοστό συμμετοχής μικρότερο και από τις φορολογικές επιβαρύνσεις των ίδιων των εταιρειών! Και πανηγυρίζει ο στρατός της Ν.Δ. και τα μπλε ΜΜΕ(εξάρτησης) για κάτι σημαντικό και τρομερό, με το κα τάντημα μας και επίσημα σε μπανανία των ΗΠΑ! 

Συμπερασματικά αυτό που μας πουλάνε ως ιστορική συμφωνία για την εξόρυξη υδρογονανθράκων στο Ιόνιο, είναι ένας ακόμη εμπαιγμός του Ελληνικού λαού, από τους απόφοιτους του Χάρβαρντ. Τα συνολικά κέρδη μας από την εξόρυξη θα είναι ένα ολοστρόγγυλο μηδενικό, όπως και ο Ελληνικός χρυσός και τα πετρέλαια Θάσου, σύμφωνα με τους ειδικούς και την περιχαρή κα Πρέσβη των ΗΠΑ! Τυπικά υποτίθεται ότι έχουμε λαμβάνειν το 20% επί των κερδών της Exxon Mobil, τη στιγμή που η Νορβηγία παίρνει το 78% και η Ινδονησία το 80%. Στη πράξη όμως και όπως έχει γίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, οι μεγάλες αυτές εταιρείες, με διάφορες πατέντες και λογιστικά τρικ κατορθώνουν να παρουσιάζουν μηδενικά κέρδη και να μην αποδίδουν ποτέ αυτά που οφείλουν στους εκάστοτε ιθαγενείς! Αυτοί που γνωρίζουν λέγουν ότι όσο η χώρα βρίσκεται με καθεστώς μνημονίων, δηλ. κατοχή δεν πρέπει να γίνουν εξορύξεις, γιατί σύμφωνα και με τον μακαριστό Γ. Κασιμάτη με το 1ο μνημόνιο παραδόθηκε αμετάκλητα και άνευ όρων η εθνική μας κυριαρχία, που περιλαμβάνει και τον φυσικό μας πλούτο, από τους <<πατριώτες πολιτικούς μας της κακιάς ώρας>>! 

Κατά συνέπεια ενώ πριν λίγα χρόνια υποσχέθηκαν στον Ελληνικό λαό ότι θα προχωρήσουν δυνατά μπροστά. Αυτοί βαδίζοντας χωρίς πρόγραμμα, σχέδιο και όραμα διαβεβαίωναν τον ευκολόπιστο κόσμο ότι δεν θα προχωρήσουν σε γεωτρήσεις στο Αιγαίο και τις υπονόμευαν, λέγοντας ο κ.Δένδιας ότι<<το Αιγαίο δεν θα γίνει κόλπος του Μεξικού>! Από το 2021 και τέσσερα χρόνια αργότερα, η πραγματικότητα αποδεικνύει πόσο κοντόφθαλμη και επικίνδυνη ήταν αυτή η πολιτική. Από τα μεγάλα λόγια αγαπητοί φίλοι έτσι απλά στις ενεργειακές εξαρτήσεις και από την <<πράσινη>> πολιτική του Μπάιντεν και τα πράσινα άλογα, που εγκατα λείψαμε κάθε εκμετάλλευση των ελληνικών κοιτασμάτων και τις ενεργειακές κρίσεις να διαδέχονται η μία την άλλη, με την Ελλάδα μόνο παρατηρητή και διαμετακομιστή του Αμερικανικού LNG. Μπορεί κατά την κυβέρνηση να είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας, αλλά στην οικονομία είμαστε σε λάθος πλευρά. Οι πολίτες πάντα πληρώνουν, με άλλους όμως να κερδίζουν, όπως με φίλους της κυβέρνησης να έχουν τον πρώτο λόγο!

Επειδή οι απόγονοι μας θα μας φωνάζουν πουλημένους πουλημένους με την κατάρα να μένει στη δική μας τη γενιά. Και αν η κυβέρνηση θέλει πραγματικά να υπηρετήσει το εθνικό συμφέρον, οφείλει τώρα αμέσως να σταματήσει να λειτουργεί ως προέκταση ξένων πολιτικών. Οφείλει με σχέδιο, πρόγραμμα και όραμα να χαράξει μια εθνική στρατηγική που θα αξιοποιεί τον πλούτο της πιο πλούσιας χώρας στην Ε.Ε. προς όφελος των Ελλήνων και όχι των πολυεθνικών, για κάποια μικρή πολιτική στήριξη! Αν συνεχίσουμε έτσι ο λογαριασμός για μας και τις επόμενες γενιές θα είναι πολύ βαρύτερος και μεγαλύτερος! 

Αυτές τις μέρες και αυτά τα χρόνια παντού βλέπουμε ομίχλη και σκοτάδι. Όπου και αν στραφείς ακούς για φονικά, για βεντέτες, για αίμα, για εκδίκηση. Όπλα, βία, κραυγές, σκοτάδι. Ο αγέρας μυρίζει φόβο και αίμα και όχι πίστη, φως, χαρά, ζωή, ελπίδα! Σιγά σιγά ο άνθρωπος σκοτεινιάζει. Αγριεύει η ψυχή, χάνεται το φως από το πρόσωπο, παγώνει η καρδιά. Η ζωή γίνεται κόλαση, από εμάς τους ίδιους. Ακόμη και τα σχολεία έχουν γίνει Σ/Μ ναρκωτικών και γυμναστήρια του μπούλινγκ, αντί πηγές μάθησης και διαμόρφωσης του χαρακτήρα! Αλήθεια γιατί τα παιδιά βαριούνται στο σχολείο και είναι τόσο ανυπόμονα και απογοητεύονται εύκολα; Μήπως τους λείπουν οι πραγματικοί φίλοι και το ζεστό σπίτι; Μήπως οι γονείς αδιαφορούν για τα παιδιά τους; 

– Mαθητής κατέρρευσε εξαιτίας ναρκωτικών σε σχολείο της Αχαϊας. Τα είχαν πουλήσει δύο 15χρονοι που συνε λήφθησαν μαζί με τους γονείς τους! κλπ, κλπ. 

– Ομοίως άλλοι μαθητές μεταφέρουν και πουλάνε ναρκωτικά σε άλλους συμμαθητές τους σε συναντήσεις στις καφετέριες, στις παμπ, σε ερημικά σπίτια!

Αλήθεια διερωτήθηκαν ποτέ οι γονείς, οι δάσκαλοι, η πολιτεία, οι κοινωνικοί φορείς, ότι αν τα παιδιά αυτά πριν ενηλικιωθούν κάνουν τέτοια πράγματα, τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν; 

Οι σημερινοί παραβατικοί ανήλικοι θα γίνουν οι εγκληματίες του αύριο! 

Αγαπητοί γονείς, κάνετε παρέα με τα παιδιά σας, τα συμβουλεύετε, ασχολείστε μαζί τους; 

Μήπως πρέπει να κατευθύνετε τα παιδία σας προς τον αθλητισμό, τις τέχνες και σε άλλες δημιουργικές ενασχολήσεις; 

Παιδί χωρίς πυξίδα είναι φυσικό να χαθεί! Τα στοιχεία για την εν γένει νεανική παραβατικότητα που κάθε χρόνο γίνεται και πιο βίαια σοκάρουν! 

– Το 2021 οι Αρχές ασχολήθηκαν με 6.361 ανήλικους παραβάτες! 

– Το 2022 με 7.506 παραβάτες! 

– Το 2023 εκτοξεύτηκε στις 11.822 παραβάτες! – Το 2024 με 14.596 ανήλικους παραβάτες! 

– Το 2025 μόνο στο πρώτο 9μηνο έχουν φτάσει τις 9.038 παραβάσεις! Με πολλές από αυτές να αφορούν και ληστείες, που από 1.123 το 2023 φτάσαμε σε 3.016 το 2024! 

– Σχεδόν όλα τα μέλη των συμμοριών που είναι πολύ τις μόδας, είναι ανήλικοι 13-16 ετών! Έτσι από 47 ανήλι κες συμμορίες το 2023, φτάσαμε στις 142 το 2024 κοκ. 

Σύμφωνα και με την Καναδή εργοθεραπεύτρια Victoria Pro oday με αρκετά χρόνια εμπειρία στην εργασία με παιδιά, γονείς και δασκάλους μας συμβουλεύει: <<Ότι έχει παρατηρήσει μια τρομακτική μείωση της κοινωνικής, συναισθηματικής και εκπαιδευτικής λειτουργίας των παιδιών,με απότομη αύξηση των μαθησιακών δυσκολιών, της συγκέντρωσης και άλλων δυσκολιών. Βασικοί παράγοντες είναι: 

1- Ο αντίκτυπος της τεχνολογίας! 

2- Τα παιδιά παίρνουν ότι θέλουν, όποτε το θέλουν! 3- Τα παιδιά κυβερνούν τον κόσμο με τα πολλά δεν! 4- Τους δίνουμε ατέλειωτη διασκέδαση με τον τεχνητό κόσμο! 

5- Περιορισμένη Κοινωνική αλληλεπίδραση, με τον εγκλεισμό του στο περιορισμένο χώρο του διαμερίσ ματος! 

6- Άμεσος περιορισμός για πρόσβαση στη τεχνολογία και επανασύνδεση σχέσεων με τα παιδιά μας! 7- Ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέλω του και τα παίρνω! 

8- Να του θέσετε όρια, για να μεγαλώσουν ευτυχισμένα και υγιή! 

9- Με τις μονότονες εργασίες που θα τους μάθετε, θα βάλετε τη βάση για τη μελλοντική εργατικότητα! 10-Διδάξε του πολλές κοινωνικές δεξιότητες: Να χάνουν, να κερδίζουν, να συμβιβάζονται, να επαινούν και να λένε το παρακαλώ και το ευχαριστώ, όποτε χρειάζεται.Έτσι μόνο με τη διδαχή εκπαιδεύεται ο εγκέφαλος και παίρνει τα απαραίτητα εφόδια για το μέλλον…>> 

Και ενώ η χώρα μας έχει καταντήσει ένα χάρβαλο χωριό από τους αποφοίτους του Χάρβαρντ, που πριν λίγα χρόνια φώναζαν: δυνατά, μπροστά, με κράτος επιτελικό, τελικά η υπονόμευση της της γεωπολιτικής αξιοπιστίας της πατρίδας μας από τη παρούσα κυβέρνηση φαίνεται να είναι γεγονός! Αστοχίες στρατηγικές που υπονομεύουν την εθνική κυριαρχία, την εδαφική ακεραιότητα και το μέλλον του ελληνικού Έθνους και των παιδιών μας… 

– Η πολιτική κατευνασμού έναντι της Τουρκίας. – Η υπογραφή της Διακήρυξης Φιλίας και Συνεργασίας. – Η ανοχή στις Τουρκικές προκλήσεις. 

– Η συμμετοχή της Τουρκίας στο πρόγραμμα SHAFE της Ε.Ε. με τους Ευρωπέους κοπρίτες να εξοπλίζουν την Τουρκία, που 52 τόσα χρόνια έχει εισβάλλει και κατέχει το 37% της Κύπρου, αλλά κάνουν όμως μαθήματα νο μιμότητας στη Ρωσία! 

– Οι εξελίξεις στη Λιβύη. 

– Η υποχώρηση στο ζήτημα του Καλωδίου Κάσου. – Η εγκατάλειψη της Μονής Αγίας Αικατερίνης του Σινά. – Η αποδυνάμωση των διπλωματικών σχέσεων με ΗΠΑ και Ρωσία συνθέτουν ένα τοπίο στρατηγικής αποτυχίας βαδίζοντας χωρίς σχέδιο, οργάνωση και όραμα στο μέλλον, αλλά με βάρκα την ελπίδα! 

– Το άνοιγμα των συνόρων σε κάθε είδους και Έθνους λαθροεισβολέα και η επιβολή του Π.Α. τείνουν να διχά σουν τον Ελληνικό λαό για μία ακόμη φορά. 

Και πάντα με τους υπουργούς της κυβέρνησης και τον μουλωχτό κ.Χατζηδάκη, να αναλίσκονται σε ψεύτικα και μεγάλα λόγια, με διαβεβαιώσεις για αποκλιμάκωση στις τιμές, στα προΪόντα και της υπηρεσίες! 

Ήδη έχουμε γνώση των τιμών στην ενέργεια με τη ΔΕΗ και τις άλλες φιλικές προς τη κυβέρνηση εταιρείες να μας έχουν αλλάξει τα φώτα στις αυξήσεις και να διεκδικούμε ήδη πρωταθλητισμό στην Ευρώπη! Τώρα έρχεται η ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ με το κλείσιμο 204 καταστημάτων πανελλαδικά, ειδικά στην επαρχία και τα νησιά, με το κοινωνικό τους πρόσωπο, για να έρθουν τα φιλαράκια οι ιδιώτες και να τα πάρουν κοψοχρονιά! 

Εκείνοι πάλι οι λωποδύτες των Σ/Μ τι κάνουν. Αφού συμφώνησαν με την κυβέρνηση να μειώσουν τις τιμές που έχουν φτάσει και μέχρι 200% πάνω σε είδη πρώτης ανάγκης με το κρέας και το ψωμί να γίνονται πλέον είδη υπερπολυτελείας και αποφάσισαν να μειώσουν τις τιμές στα μανταλάκια, τα βεγγαλικά και τις καβουροδαγκάνες. Σκέφτηκαν ένα νέο κόλπο για ένα καινούργιο κλέψιμο του καταναλωτή. Μειώνουν τη συσκευασία ή μειώνουν το περιεχόμενο στο 50% της συσκευασίας και αφήνουν την ίδια τιμή, ή κάνουν μία αύξηση 10% δήθεν ότι οι τιμές αυξήθηκαν λίγο. Δηλαδή η κλοπή και η ληστεία δεν έχει τέλος, την στιγμή που δεν υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί από το επίσημο Κράτος! 

Εκεί που πραγματικά διεκδικεί αριστείο εξαπάτησης του Ελληνικού λαού από μέρος των αντιπροσώπων μας στη βουλή, είναι ότι όλοι είναι στο κόλπο. Η συντεχνία των πολιτικών και των <<νταβατζήδων>>κατασκευαστών πάνε πάντα μαζί. Ναι είναι τα δωράκια στους εργολάβους τόσο προ κλητικά μέσα από ρήτρες και είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του συστήματος! Κατά συνέπεια μετά την εσαεί φροντίδα που απολαμβάνουν πρώην πολιτικοί, ο λαός ως μεγάλο κορόϊδο πληρώνει και τα ιδρύματά τους, Καραμανλή Παπανδρέου, παρατρεχάμενους, συνεργάτες κλπ. Ποτέ δεν κτυπάνε τη συντεχνία που έχουν δημιουργήσει! Πολλά έργα που πληρώνει το Δημόσιο για μελέτες και σχέδια, που δεν γίνονται ποτέ και από πάνω πληρώνει και ρήτρες στους δήθεν κατασκευαστές. Π.χ η αποζημίωση από 124 εκατομ. ευρώ σε ΑΚΤΟΡ, ΓΕΚ και ΤΕΡΝΑ για τον ΒΟΑΚ(Κρήτη) που καθυστέρησε ο δρόμος περάτωσης του έργου με ευθύνη του Δημοσίου(γιατί δήθεν υπήρχαν δικαστικές εκκρεμότητες). Το σκάνδαλο των σκανδάλων είναι πως κανένας δεν έχει την παραμικρή ποινή και κανένας από το πολιτικό σύστημα ένθεν και ένθεν δεν κάνει την παραμικρή καταγγελία, γιατί όλοι είναι στο κόλπο…Στην υγειά βρε παιδιά… καλοφάγωτα! 

Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο για τα τεκταινόμενα στην Ευρώπη σήμερα που την εξουσιάζουν μαριονέτες πο λιτικοί και η σήψη του Δυτικού πολιτισμού είναι μια πραγμα τικότητα. Το 1930 στη Σχολή της Φρανκφούρτης το ιδρυτικό μέλος της Willi Munzenberg ψήφισαν κάποιες βασικές στρα τηγικές που όλως τυχαίως πραγματοποιούνται στις μέρες μας. Κύριο χαρακτηριστικό αυτής της Σχολής ήταν:<<Θα κάνουμε την Δύση τόσο διεφθαρμένη που θα βρωμά ει>>! Έτσι έχουμε και παρατηρούμε: 

– Την δημιουργία αδικημάτων <<ρατσισμού>>! – Συνεχής αλλαγή για να δημιουργηθεί σύγχυση! – Διδασκαλία του σεξ και της ομοφυλοφιλίας στα παιδιά! 

– Υπομόνευση των σχολείων και της εξουσίας του εκπαιδευτικού! 

– Τεράστια μετανάστευση για να καταστραφεί η Ταυτότητα! 

– Προώθηση της υπερβολικής κατανάλωσης οινοπνεύματος! 

– Άδειασμα των εκκλησιών! 

– Αναξιόπιστο νομικό σύστημα με προκατάληψη, σε βάρος των θυμάτων της εγκληματικότητας! – Εξάρτηση από τα επιδόματα του κράτους! – Έλεγχος και αποχαύνωση από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης!

– Ενθάρρυνση της διάλυσης της οικογένειας! Αν μέσα σε αυτά προσθέσουμε και το σχέδιο της Π.Ο.Υ. για τη δημιουργία” Παγκοσμίου Σώματος Έκτακτης Ανάγκης στην Υγεία” που θα υπερισχύει των κυβερνήσεων σε θέμα τα πανδημιών, κλιματικής αλλαγής κλπ. στην οποία ο Μητσοτάκης εκχώρησε κυριαρχικά δικαιώματα της υγείας στην εγκληματική αυτή οργάνωση και έδωσε από τα χρήματα του Ελληνικού λαού από 5 εκατομ. ευρώ στον εγκληματία Β. Γκέϊτς για παραγωγή νέων εμβολίων και 522 εκατομ. ευρώ στο Ανθελληνικό ίδρυμα του Τζ. Σόρος για τη μετανάστευση συνθέτουν μέρος του παζλ των αποφάσεων του 1930. Όλες αυτές οι αποφάσεις ερήμην του Ελληνικού λαού προφανώς οδηγούν στο ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ! 

Και ενώ Κράτος και λαός βαδίζει μέσα στην ομίχλη, χωρις πυξίδα, χωρίς σχέδιο και προσανατολισμό, ας θυμηθούμε και λίγο τον Άγιο Παίσιο! Ναι τον Άγιο του λαού και των αδικημένων, των πιστών και των αμαρτωλών, τώρα που αρχίζουν οι ποικίλες πιέσεις για τον Π.Α. Πάντα ο Άγιος επαναλάμβανε:<<Αν οι Χριστιανοί δεν ομολογήσουν, δεν αντιδράσουν, αυτοί θα κάνουν χειρότερα. Ενώ αν αντιδράσουν, θα το σκεφτούν. Μη βιαστείτε να κάνετε χρήση του Π.Α.>>! Επειδή η Ανώτατη ιεραρχία είναι φασκιωμένη, η ιερά σύνοδος ταυτίστηκε απόλυτα με τις κυβερνητικές αποφάσεις για τον Π.Α. τις ψηφιακές ταυτότητες και τηρεί σιγή ιχθύος! 

Οι πνευματικοί ιεράρχες μας δεν αφουγκράζονται τις παραινέσεις των Αγίων παλαιών και σύγχρονων και αγνοούν παντελώς τις ανησυχίες του χριστεπώνυμου ποιμνίου, που σε ποσοστό πάνω από 80% δεν επιθυμούν να παραλάβουν τον Π.Α.! Αν και ο κακούργος ληστής πάνω στο Σταυρό με εννέα λέξεις έγινε ο πρώτος πολίτης της βασιλείας του Θεού με το γνωστό:<<Μνήσθητί μου, Κύριε, όταν έλθεις εν τη βασιλεία σου>>(Ματθ. κγ΄42) και εμείς όλοι δεν απαιτούμε από τον Θεό, αλλά επαιτούμε και γινόμαστε ζητιάνοι της αγάπης του. Οι πνευματικοί μας ταγοί προτιμούν ν΄ασχολούνται με ευτελή και ανούσια πράγματα: Όπως με επενδύσεις, με ανακαινίσεις και με δημιουργία μιας ψεύτικης εικόνας για τον εαυτό τους, έναντι του ποιμνίου! 

Προτιμούν τα εκκλησιαστικά κουτσομπολιά και την ενασχόληση συνήθως με τα πολυτελή εγκόλπια, τα χρυσοκέντη τα άμφια και τις φανταχτερές μίτρες τους…Μόνο τρεις Αρχιρείς μπορούμε να ξεχωρίσουμε στον αγώνα για τον Π.Α. 

Τον Αρχιερέα Κύριλλο της Μητρόπολης: Αμαρουσίου, Κηφισιάς, Ωρωπού και Μαραθώνος. Της Κερκύρας: Νεκτάριο και των Κυθήρων: Σεραφείμ. Είναι προς τιμή τους οι μόνοι που αντέδρασαν, όπως και πολλοί απλοί ιερείς! 

Επειδή όλοι αυτοί που μας κυβερνούν μαζί με το ιερατείο είναι εκτελεστικά όργανα της ΝΤΠ και των Εβραιοσιωνιστικών Τραπεζών που αποβλέπουν στον έλεγχο των λαών μέσω της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης από τον μελλοντικό Αντίχριστο, ότι είναι αποφασισμένοι να επιμείνουν για να πάρουμε δια της βίας τον Π.Α. και τις ηλεκτρονικές ταυτότητες, που σημαίνει χάραγμα κατά τους Άγιους Πατέρες και την ιερή Αποκάλυψη, οφείλουμε ως Χριστεπώνυμο ποίμνιο να αντιδράσουμε δια ζώσης με πορείες σε όλες τις μεγάλες πόλεις και δεν υποχωρήσουν, όπως σε κάποια κράτη της Ε.Ε. να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο, όπως και στην Ιταλία. Στη στάση πληρωμών προς όλους τους Δημόσιους φορείς: ΑΑΔΕ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ κλπ. για να δούμε από που θα πληρωθούν τα όργανα της ΝΤΠ, που τρώνε ανεξέλεγκτα τα χρήματα του Ελληνικού λαού! Απλά να τολμήσουμε!

Σχετικά με τη Ρωσία και τις ετοιμασίες που κάνουν για Παγκόσμια σύρραξη, καλείται η πολιτική και γραφειοκρατική ολιγαρχία της Δύσης να εγκαταλείψει τις αλαζονικές σκέψεις μαζί με την παραζάλη της παράνοιας. Ο δε Αμερικανός Πρόεδρος Τραμπάκουλας, ή Τραμπούκος να σταματήσει την αλαζονεία, τις τρέλες, τις οβιδιακές μεταμορφώσεις και τις υπαναχωρήσεις και να αποδείξει ότι δεν είναι έρμαιο του παρακράτους, του βαθέος κράτους και το πιόνι των σκοτεινών Εβραιοσιωνιστών δυνάμεων των Τραπεζών. Η φωτιά που ετοιμάζουν ν΄ ανάψουν, αν δεν επικρατήσει η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα και η σύνεση, θα κάψει και τους λαούς τους και αυτούς τους ίδιους! 

Δυστυχώς σήμερα ο πολιτικός χώρος τόσο στη πατρίδα μας, όσο και παγκοσμίως έχει μετατραπεί σε πολιτική παλαίστρα, που συντρίβει, ατιμάζει, καταστρέφει και δολοφονεί την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Σήμερα κυριαρχούν οι ανεπάγγελτοι επαγγελματίες της πολιτικής, που χρησιμοποιόντας κατά το δοκούν την καταναλωτική δύναμη των ΜΜΕ σαρώνουν κάθε αξία και αρετή στο βωμό του ατομικού και κομματικού συμφέροντος. Οι πολιτικοί μας ταγοί τους οποίους εμπιστευθήκαμε και εμείς οι ίδιοι που τους επιλάξαμε θα παραδώσουμε στις νέες γενιές μια Ελλάδα χρεωκοπημένη: ηθικά, πνευματικά, εθνικά, πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά. Τώρα τελευταία όλως τυχαία κάτι φαίνεται να κινείται στη διπλωματική σκακιέρα που αφορά τα εθνικά μας θέμα τα. Ίδωμεν! 

Το βασικότερο παραδίδουμε μια Ελλάδα με 97% γηγενή πληθυσμό και Χριστιανούς Ορθόδοξους σε σμήνη και πλή θη αλλοεθνών και αλλοθρήσκων λαών! Πουλημένους που λημένους θα κράζουν οι επόμενες γενιές, τη γενιά μας, γιατί δώσαμε γη και ύδωρ σε αποφοίτους των κολεγίων της συμφοράς και του Χάρβαρντ, για να μεταβάλλουν την ιστορική αυτή χώρα, σε χάρβαλο χωριό, με τους νέους ηλικίας 17-21 ετών να θέλουν ο ένας στους δύο να εγκαταλείψει τη χώρα! 

Νοέμβριος 2025 Ιωάννης Καλάκος

Tags: slide4
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ιωάννης Καλάκος… Ακολουθεί ιδιόχειρη επιστολή του φωτισμένου Γέροντα Αγίου Παϊσίου, με τα: «Σημεία των καιρών για τις μέρες μας»!
Slider

Ιωάννης Καλάκος… Ακολουθεί ιδιόχειρη επιστολή του φωτισμένου Γέροντα Αγίου Παϊσίου, με τα: «Σημεία των καιρών για τις μέρες μας»!

by admin
4 ημέρες ago
Ι. ΚΑΛΑΚΟΣ: Η ΑΝΟΛΟΚΛΗΡΩΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΔΩ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥΣ. Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ!
Slider

Ι. ΚΑΛΑΚΟΣ: Η ΑΝΟΛΟΚΛΗΡΩΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΔΩ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥΣ. Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ!

by admin
2 μήνες ago
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ: ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕ: ΙΔΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΣ, ΣΤΟ: ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΣΗ, ΚΑΙ: Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ, ΣΤΟ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ!
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ: ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕ: ΙΔΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΣ, ΣΤΟ: ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΣΗ, ΚΑΙ: Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ, ΣΤΟ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ!

by admin
4 μήνες ago
Ι. ΚΑΛΑΚΟΣ: ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 2025 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΜΑΣ!
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ι. ΚΑΛΑΚΟΣ: ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 2025 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΜΑΣ!

by admin
5 μήνες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (20/5/2026)

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (20/5/2026)

5 ημέρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: Πολλοί άνθρωποι της προσευχής μας λένε: “δεν θα μας χτυπήσει ο τούρκος από έξω αν δεν μας χτυπήσει πρώτα από μέσα και ύπουλα”

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Πολλοί άνθρωποι της προσευχής μας λένε: “δεν θα μας χτυπήσει ο τούρκος από έξω αν δεν μας χτυπήσει πρώτα από μέσα και ύπουλα”

7 ημέρες ago
“Με αγάπη από την Ρωσία” υπογραφές στο κόμμα Καρυστιανού

“Με αγάπη από την Ρωσία” υπογραφές στο κόμμα Καρυστιανού

7 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Τα μετρητά είναι βασιλιάς – Η ακολουθία: Εκλογές, Οικουμενική, κλείσιμο τραπεζών, στρατός, επίθεση, πείνα, και η μόνη μας ελπίδα

    Τα μετρητά είναι βασιλιάς – Η ακολουθία: Εκλογές, Οικουμενική, κλείσιμο τραπεζών, στρατός, επίθεση, πείνα, και η μόνη μας ελπίδα

    50 shares
    Share 20 Tweet 13
  • Παρασκευή Σιδέρη: Yasmin levy καί Ελλάδα μου… τύφλα να χουν οι μασονικές τακτικές των Ελλήνων καλλιτεχνών!

    35 shares
    Share 14 Tweet 9
  • Θα μας πάρουν σπίτια! Σκληρές κυρώσεις σε όσους δεν πληρώσουν το νέο διπλό ΕΝΦΙΑ στα ακίνητα

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • ΚΑΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Πλησιάζει — Η Ώρα Έρχεται και Κανείς Δεν Είναι Έτοιμος

    23 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Συναυλία Iron Maiden 50,000 παραληρούν με τον ”αριθμό του θηρίου” το 666- Number of the Beast! .. η γενιά του θηρίου..

    21 shares
    Share 8 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr