• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 30 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

ΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ… ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ …

10 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Παραθέτω το παρακάτω άρθρο που είναι αναρτημένο στις ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2.3.16 |ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

 Με μεγάλα τμήματα της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής να έχουν μετατραπεί σε πολεμική κόλαση ή σε σωρούς ερειπίων από τη δράση των ΗΠΑ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των περιφερειακών τους συμμάχων στην περιοχή, ένα τεράστιο κύμα προσφυγιάς έχει δημιουργηθεί. Εκατομμύρια άνθρωποι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια και τις πατρίδες τους, να βαδίσουν χιλιάδες χιλιόμετρα, να μπουν σε σαπιοκάραβα και να αντιμετωπίσουν τεράστιους κινδύνους στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν αυτοί και οι οικογένειές τους.

Αφού κατέστρεψαν με τις επεμβάσεις τους ή καταλήστεψαν για τα κέρδη των εταιρειών τους τις χώρες των προσφύγων και των μεταναστών, οι χώρες της Ευρώπης επιδίδονται σε ένα διαγωνισμό βαρβαρότητας, κάνοντας ό,τι μπορούν για να μην τους επιτρέψουν να μπουν στην Ευρώπη-Φρούριο. Θα μπει μόνο μια χούφτα μετά από αυστηρή διαλογή – οι Σύριοι έχουν εξάλλου πολύ καλό μορφωτικό επίπεδο και υψηλό βαθμό εργασιακής εξειδίκευσης, θα φέρουν καλά κέρδη στους εργοδότες τους, θα ενισχύσουν το ασφαλιστικό σύστημα των διάφορων χωρών στις οποίες θα εγκατασταθούν συμβάλλοντας θετικά και στο δημογραφικό ζήτημα της ολοένα και πιο γερασμένης Ευρώπης. Οι υπόλοιποι είναι καταδικασμένοι να παλέψουν για την επιβίωση τους έξω από τα σύνορα της «Νέας Ρώμης» ή, ακόμα χειρότερα, να γυρίσουν πίσω στον πόλεμο και στα ερείπια που ήταν κάποτε το σπίτι τους.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δείχνει για άλλη μια φορά, ίσως με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, το πραγματικό της πρόσωπο – το πρόσωπο μιας κυνικής δικτατορίας του χρηματιστικού κεφαλαίου. Ο λούστρος του «ανθρωπισμού», των «πανανθρώπινων» και «ευρωπαϊκών αξιών» ξεφτίζει, αποκαλύπτοντας τη σαπίλα και τη βαρβαρότητα που βρίσκεται από κάτω. Την ίδια στιγμή, οι κλιμακούμενες αντιπαραθέσεις μεταξύ των εθνικών κρατών στην Ευρώπη αποδεικνύουν πως η ενοποίηση της ηπείρου στο έδαφος του καπιταλισμού είναι μια αντιδραστική ουτοπία. Σε αυτή την κατάσταση αναδύονται οι βρικόλακες της ακροδεξιάς και του φασισμού σε όλη σχεδόν την ήπειρο, που ασκούν από τα δεξιά κριτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί είναι δήθεν… υπερβολικά φιλική με τους μετανάστες. Ανοιχτά ρατσιστικές και κανιβαλικές ιδέες, που θεωρούνταν περιθωριακές μέχρι πρόσφατα, νομιμοποιούνται στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό και σε πλατιά ακροατήρια, με την ισλαμοφοβία να βρίσκει τη θέση της στο βασικό μέτωπο της ρατσιστικής προπαγάνδας και να συμπληρώνεται από την παρουσίαση των μεταναστών ως «υπανθρώπων», «εγκληματιών», «τζιχαντιστών» κοκ. Οι ίδιοι βέβαια αδυνατούν να εξηγήσουν πως πέρσι από την Ελλάδα πέρασαν σχεδόν 1 εκατομμύριο άνθρωποι και δε διέπραξαν κανένα έγκλημα.

Η επίθεση ενάντια στους μετανάστες είναι ενδεικτική της αντιμετώπισης που επιφυλάσσουν οι άρχουσες ελίτ της Ευρώπης και για τους «δικούς τους» λαούς. Στην Ελλάδα, οι συνήθεις υποστηρικτές αυτής της πολιτικής, όπως ο Πορτοσάλτε, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα το προσφυγικό, μιλούν ανοιχτά για αντιδραστικές λύσεις που περιλαμβάνουν την «περαιτέρω ενεργοποίηση του στρατού», ενώ δεν λείπουν κι εκείνοι που μιλούν για «εθνικό κίνδυνο» που νομιμοποιεί την επιβολή ενός καθεστώτος έκτακτης ανάγκης.Ας μην έχει κανείς αμφιβολία ότι το προσφυγικό είναι απλώς το πρόσχημα. Για να προχωρήσουν τα μνημονιακά μέτρα και η ισοπέδωση των κοινωνικών κατακτήσεων και για να σωθεί ο ελληνικός καπιταλισμός (σε βάρος των υποτελών τάξεων) απαιτείται σιδερένια πυγμή – και η αστική «μας» τάξη το ξέρει καλά αυτό.

Η υπεράσπιση των μεταναστών ενάντια στο κράτος και τους φασίστες, πέρα από αλληλεγγύη στους πιο καταπιεσμένους των καταπιεσμένων, είναι και πάλη ενάντια στις αντιδημοκρατικές εκτροπές που σχεδιάζονται. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος από τον οποίο περνάει η πάλη ενάντια στη λιτότητα, την αστική «μας» τάξη και την Ευρωπαϊκή Ένωση αυτή τη στιγμή. Και εδώ ο καθένας επιλέγει την πλευρά του. Ή με τους ρατσιστές ή με την ταξική αλληλεγγύη. Ή με τους κατατρεγμένους ή με τους νεοαποικιοκράτες

– Καλοδεχούμενοι οι μετανάστες και οι πρόσφυγες! Έξω η FRONTEX!

– Κάτω τα χέρια από τις δημοκρατικές ελευθερίες!

– Καμιά περαιτέρω επέμβαση της Δύσης στη Μέση Ανατολή και την Αφρική – να εκδιωχθούν τα νατοϊκά στρατεύματα! Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο!

– Ενεργή κινητοποίηση για την ήττα κάθε περαιτέρω δυτικής επέμβασης, υπεράσπιση των χωρών που δέχονται επίθεση από τον ιμπεριαλισμό!

–Το Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό μέτωπο Αργολίδας συγκεντρώνει το Σάββατο , 5 Μαρτίου ,6.30-9.30μμ, , στην πλατεία Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) ξηρά τροφή άμεσης κατανάλωσης για τους πρόσφυγες : κονσέρβες (όχι χοιρινό), ξηροί καρποί, ξερά φρούτα, μπάρες δημητριακών, μπισκότα, κρουασάν , παστέλια , παξιμάδια, ατομικοί χυμοί σε κουτάκια και αντιπυρετικά / αναλγητικά φάρμακα (τύπου Depon) . 

Να τους βοηθήσουμε να μείνουν ζωντανοί και να φτάσουν στον προορισμό τους!!

Θέτω  κάποια   ερωτήματα καλοπροαίρετα και εάν μπορεί κάποιος ας δώσει απαντήσεις.

Αυτά που θα συγκεντρωθούν που θα παραδοθούν ποιοι που και πως θα κάνουν την διανομή ;

Αγαπητοί Αντί ,αντί να οργανώνετε δράσεις αλληλεγγύης με κάλεσμα των ήδη φτωχών ελλήνων να συνδράμουν στο έργο των Μ.Κ.Ο  στήριξης των εξουθενωμένων λαθρομεταναστών( και θα εξηγήσω γιατί χρησιμοποιώ αυτόν τον όρο)* γιατί δεν οργανώνετε ένα κάλεσμα διαμαρτυρίας ενάντια στους πολέμους που στήνουν οι ιμπεριαλιστικές αυτές δυνάμεις που πολύ σωστά επισημάνατε; γιατί δεν οργανώνετε μια καμπάνια (από συλλογή υπογραφών μέχρι  αντιπολεμικά συλλαλητήρια) ώστε να πάρει πανελλαδικό και παγκόσμιο χαρακτήρα για την παύση του πολέμου από τα γεράκια που θέλουν να βάλουν στο χέρι τον πλούτο αυτών των χωρών ώστε να μείνουν αυτοί οι φτωχοί άνθρωποι στα πάτρια εδάφη τους και να εκμεταλλευτούν οι ίδιοι τον πλούτο της χώρας που τους χαρίστηκε; (βλέπε και Ελλάδα).

Όταν λέτε ότι είναι καλοδεχούμενοι οι μετανάστες ποιόν συμπατριώτη σας ρωτήσατε ;.Έχετε κάνει κάποια δημοσκόπηση που να δείχνει ότι ένας μεγάλος αριθμός γηγενούς πληθυσμού επιθυμεί την μετεγκατάσταση τόσων ανθρώπων στην χώρα μας (οι οποίοι θα διεκδικήσουν κάποια στιγμή δικαιώματα τα οποία θα αλλοιώσουν την μορφή και τα χαρακτηριστικά της πατρίδας μας με κίνδυνο να εξισλαμιστεί);.

Έχετε κάνει καμία φορά κάλεσμα για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για συμπατριώτες σας ομοεθνείς φίλους σας συγγενείς σας συνΈλληνες;

Έχετε ρε σεις πολίτες του κόσμου κάνει κανέναν έρανο για τα 1300 παιδιά στην Πάτρα που μενού νηστικά ;

Όταν λέτε – ενεργή κινητοποίηση για την ήττα κάθε περαιτέρω δυτικής επέμβασης, υπεράσπιση των χωρών που δέχονται επίθεση από τον ιμπεριαλισμό!  εννοείτε  αυτό που αναγράφετε αμέσως μετά στην ανακοίνωση, περί συλλογής τροφίμων;

Όταν λέτε ¨να τους βοηθήσουμε να μείνουν ζωντανοί και να φτάσουν στον προορισμό τους¨ ,τι εννοείτε;, γιατί δεν φωνασκείτε δεν διαδηλώνετε δεν απαιτείτε από τις δικές μας πολιτικές μαριονέτες τους υποτακτικούς του κάθε Σόρος να επιβάλουν το άνοιγμα των συνόρων ώστε αυτοί οι ταλαίπωροι να φτάσουν μια ώρα αρχύτερα εκεί που θέλουν ;κι αν δεν συμβεί αυτό να αποβιβάσουν αυτούς τους ανθρώπους σε λιμάνι της Τουρκιάς η σε Γαλλικό ,Ολλανδικό η άλλο Ευρωπαϊκό λιμάνι; κι αν έχουν τα έντερα ας το βουλιάξουν… οι δήθεν ανθρωπιστές πολιτισμένοι…

ΣΗΜ: Δεν μάθατε ότι έκλεισαν οριστικά τα σύνορα ;

Δεν θα ξανανοίξει η Ειδομένη – Χώρα εγκατάστασης μεταναστών η Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε 2 Μαρτίου 2016 17:47 στην κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΙΛΚΟΠΟΔΙΑ

* από τη βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια (εννοιολογική ανάλυση)

ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ονομάζεται, σύμφωνα με τη σύμβαση της Γενεύης για τους πρόσφυγες[1][2], κάθε άνθρωπος που βρίσκεται έξω από το κράτος του οποίου είναι πολίτης εξαιτίας δικαιολογημένου φόβου ότι εκεί θα υποστείδιωγμούς λόγω της φυλής, της θρησκείας ή της εθνικότητάς του, ή ακόμα εξαιτίας της ιδιότητας του μέλους μιας ιδιαίτερης κοινωνικής ομάδας ή των πολιτικών του απόψεων (πολιτικός πρόσφυγας), και επιπλέον τού είναι αδύνατο να εξασφαλίσει προστασία από τη χώρα του, ή, εξαιτίας του φόβου αυτού, δεν επιθυμεί να τεθεί υπό αυτή την προστασία

 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ (immigration), τόσο κατά τις κοινωνικές επιστήμες όσο και κατά το διεθνές δίκαιο, είναι η μετακίνηση ανθρώπων σε μία χώρα της οποίας δεν έχουν την ιθαγένεια, προκειμένου να εγκατασταθούν εκεί, ιδιαίτερα ως μόνιμοι κάτοικοι ή μελλοντικοί πολίτες της χώρας. επίσης, υπάρχουν και καθαροί οικονομικοί λόγοι, όπως η φτώχεια και η πείνα που επικρατεί σε μια χώρα, θρησκευτικοί λόγοι όπως για παράδειγμα το τζιχάντ, ένας φανατικός θρησκευτικός πόλεμος για τη διάδοση του μουσουλμανισμού ή ισλαμισμού (το κείμενο που αρχίζει από τη λέξη “επίσης” έως τη λέξη “ισλαμισμού” ταιριάζει στην επιπλέον πηγή “αιτίες”).

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ είναι ο άνθρωπος αυτός που πηγαίνει σε άλλον τόπο να ζήσει αλλά εισέρχεται στον τόπο αυτόν παράνομα.
είναι δηλαδή ο λαθραίος μετανάστης που περνάει τα σύνορα παράνομα.
συνήθως χαρακτηρίζονται έτσι τα άτομα που ενώ είναι από την α χώρα, μπαίνουν στην β και διαμένουν σε αυτήν παράνομα, χωρίς χαρτιά και χωρίς να περάσουν το τελωνείο με πχ διαβατήριο.
περνάνε τα σύνορα στα κρυφά και συνήθως κάποιος άλλος άνθρωπος που τους βοηθάει να το κάνουν αυτό.

Άρα  αυτοί οι άνθρωποι εάν έχουν  τα έγραφα τους από τις χώρες προέλευσης τους (Αφγανιστάν, Τυνησία ,Ιράκ, κ.λπ.)  και θεωρούνται μετανάστες τότε θα πρέπει να δηλώσουν εάν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα (π.χ. εάν ήρθαν για δουλειά ,που δεν το νομίζω) η να αφεθούν ελεύθεροι να ταξιδέψουν στη χώρα προορισμού τους .

 Εάν πάλι δεν έχουν  χαρτιά [λες και δεν μπορεί να ξεχωρίσουν εάν δεν είναι πρόσφυγες πολέμου Σύριοι (αν και αυτοί πολεμούν για την πατρίδα τους )ή άλλων εθνοτήτων] τότε να απελαθούν πάραυτα  μέσωFRONTEX  ή άλλων μηχανισμών (Ε.Ε. ,ΟΗΕ) στις χώρες τους .

Εάν αυτό δεν συμβεί ,τότε είναι ξεκάθαρο ότι εξυπηρετείτε ένα σχέδιο εξισλαμισμού της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης.

Δηλαδή είναι σε άμεση εφαρμογή το σχέδιο Coudenhove-Kalergi: Η Γενοκτονία των Λαών της Ευρώπης

Αποκαλείστε αντιφασίστες και αντιρατσιστές αλλά αποδέχεστε τον ρατσισμό και τον φασισμό που υφίστανται οι συμπατριώτες σας αλλά και σεις οι ίδιοι από τις αποφάσεις  ,το κατοχικό δίκαιο που εφαρμόζουν οι κουίσλινγκς   συνεργάτες της Ν.Τ.Π. στην Ελλάδα .

Επειδή είστε δραστήριοι  δημοκράτες  και αγωνιστές θα ήθελα να δω τι θα πράξετε και πως θα στηρίξετε και εμένα που ως πολίτης αυτού του κόσμου  έμεινα άνεργος  γιατί δεν επέτρεψα να γίνω δούλος ,και γιατί τόλμησα να εκφράσω την αντίθεση και την αντίσταση μου σε όλο αυτό που επιβάλει η Ν.Τ.Π. με τα μνημόνια  και την επιστροφή στον μεσαίωνα μέσω των υποτακτικών σαλτιμπάγκων  αχυρανθρώπων πολιτικών που ασκούν δήθεν εξουσία  υπέρ του ελληνικού λαού.

Άραγε θα κάνετε κανένα κάλεσμα για συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για πένητες Έλληνες ή έχετε αφήσει την πρωτοβουλία και το έργο σε άλλες Μ.Κ.Ο.;

Όταν λέτε ¨– κάτω τα χέρια από τις δημοκρατικές ελευθερίες!¨

εννοείτε μόνο των μεταναστών ; η και των ελλήνων συμπατριωτών σας …

κι αν ναι πως το αποδεικνύετε…;.

Άραγε οι Έλληνες δεν έχουν δικαιώματα σε αυτόν τον τόπο;

Και μην προλάβει κανείς να με χαρακτηρίσει χρυσ-αυλήτη εθνικιστή η ρατσιστή γιατί ως Ορθόδοξος αγαπώ όλους τους ανθρώπους αρκεί αυτοί όλοι να μην επιθυμούν να επιβάλουν σε έναν ολόκληρο κόσμο τα δικά τους πιστεύω και να σέβονται τους ανθρώπους που τους συμπαρίστανται και τον πολιτισμό τους.

Οι Έλληνες μετανάστες δεν επέβαλαν την αλλαγή του κόσμου .Όπου κι αν βρεθήκαν ενσωματώθηκαν και πρόσφεραν πολιτισμό.

Εάν οι σκέψεις και οι ενέργειες σας δεν είναι υποκινούμενες η χρηματοδοτούμενες από φιλανθρωπικές οργανώσεις και Μ.Κ.Ο. του ανθρωπιστή Σόρος θα ήθελα να έβλεπα να δείχνετε την αγάπη και την αλληλεγγύη σας σε κάθε συνάνθρωπο μα πρώτα από όλους τους συμπατριώτες σας οι οποίοι υποφέρουν και πένονται από μια καλοστημένη κρίσιμη οποία επεβλήθη μέσω πολιτικών απατεώνων δωσιλόγων υποτακτικών στις εντολές της Ν.Τ.Π. και του Δ΄ΡΑΙΧ που θέλει να υποδουλώσει και να σκλαβώσει όλους τους λαούς.

Ι.Κ   Ναύπλιο

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΒΙΚΤΩΡΙΑ  ΑΦΓΑΝΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΥΛΜΑΝΑΚΙ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ…!!! 

18:57 – 02/03/2016

Στα χέρια ήρθαν δύο ομάδες Αφγανών στην πλατεία Βικτωρίας. Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 2:00 το μεσημέρι, όταν στο σημείο έφτασε ένα πουλμανάκι γεμάτο τρόφιμα και ρούχα.

Ένας ιδιοκτήτης τουριστικού γραφείου από την Καλαμάτα μαζί με δύο γυναίκες, θέλοντας να βοηθήσουν τους ανθρώπους που είχαν βρει καταφύγιο στην πλατεία Βικτωρίας, έφτασαν στο σημείο προκειμένου να μοιράσουν τα τρόφιμα και τα ρούχα. Ωστόσο, μόλις έγιναν αντιληπτοί από τους Αφγανούς μετανάστες ακολούθησε πανδαιμόνιο.

Οι μετανάστες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και σημειώθηκε γενική σύρραξη στην προσπάθεια τους να πάρουν τρόφιμα και ρούχα. Το περιστατικό σημειώθηκε στο κάτω μέρος της πλατείας και σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία ήταν απούσα.

Η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου που είχε πάει για να βοηθήσει είπε πως από τα επεισόδια υπέστη ζημιές το πουλμανάκι, ενώ μόλις έφτασε στο σημείο κάποιος του άρπαξε τα κλειδιά, τα οποία βρέθηκαν τελικά μόλις επανήλθε η ηρεμία στο σημείο.

Όπως ήταν λογικό, οι τρεις άνθρωποι που πήγαν με δική τους πρωτοβουλία στην πλατεία Βικτωρίας για να βοηθήσουν τους μετανάστες τρομοκρατήθηκαν από το περιστατικό.efimerida.gr

Tags: slide2
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Απαντάμε στην ανακοίνωση της ΔΕΗ (24-06-2026), όπως και στα τοπικά κυβερνητικά «παπαγαλάκια»
ΕΛΛΑΔΑ

Απαντάμε στην ανακοίνωση της ΔΕΗ (24-06-2026), όπως και στα τοπικά κυβερνητικά «παπαγαλάκια»

by admin
17 ώρες ago
Ακόμα ένας ξαφνικός θάνατος νέας γυναίκας στα Χανιά!
Slider

Ακόμα ένας ξαφνικός θάνατος νέας γυναίκας στα Χανιά!

by admin
1 ημέρα ago
ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ; Έσκασε βόμβα με Σαμαρά Καρυστιανού
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ; Έσκασε βόμβα με Σαμαρά Καρυστιανού

by admin
2 ημέρες ago
Πόσες πιθανότητες είχε να μην εμβολιαστεί το 23χρονο κορίτσι που εργάζονταν σαν αιμολήπτρια σε ιδιωτικό κέντρο στο Κορωπί; Αιφνίδιος Θάνατος στα Κουφονήσια
Slider

Πόσες πιθανότητες είχε να μην εμβολιαστεί το 23χρονο κορίτσι που εργάζονταν σαν αιμολήπτρια σε ιδιωτικό κέντρο στο Κορωπί; Αιφνίδιος Θάνατος στα Κουφονήσια

by admin
3 ημέρες ago
Next Post
Ο θάνατος της αγροτιάς! Οι αγρότες δεν θα καλλιεργούν πλέον με απόφαση Eurogroup

Ο θάνατος της αγροτιάς! Οι αγρότες δεν θα καλλιεργούν πλέον με απόφαση Eurogroup

Ένοπλη επίθεση σε αστυνομικό τμήμα στην Κωνσταντινούπολη (βίντεο)

Ένοπλη επίθεση σε αστυνομικό τμήμα στην Κωνσταντινούπολη (βίντεο)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr