• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Στα συρο-τουρκικά σύνορα … Βίντεο: Τούρκοι στρατιωτικοί συνομιλούν με τζιχαντιστές

11 έτη ago
in ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Sputnik καταγράφονται επαφές ανάμεσα σε Τούρκους συνοριοφύλακες και βαριά οπλισμένους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους που περιφέρονται στα σύνορα, χαιρετούν την κάμερα και χαμογελούν

Τους ισχυρισμούς ότι η Τουρκία συναλλάσσεται με τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους επιχειρεί να αποδείξει η Ρωσία, έπειτα από τις χθεσινές βαρύτατες καταγγελίες της Μόσχας ότι η Άγκυρα διατηρεί εμπορικές σχέσεις με την τρομοκρατική οργάνωση για να αγοράζει πετρέλαιο από τη Συρία.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Sputnik έχει μαγνητοσκοπηθεί βίντεο που καταγραφεί τις επαφές ανάμεσα σε Τούρκους συνοριοφύλακες και τζιχαντιστές.

«Ένα ερασιτεχνικό βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο φέρεται να δείχνει Τούρκους συνοριοφύλακες να συναναστρέφονται δύο άνδρες που ενδέχεται να είναι μέλη του Ισλαμικού Κράτους», αναφέρει το δημοσίευμα.

https://youtu.be/atBhAv07kLc

Τα πλάνα καταγράφηκαν κοντά στον λόφο Ζαρόβα στα περίχωρα του Κομπάνι στη βόρεια Συρία και δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του ρωσικού πρακτορείου.

Στο βίντεο οι δύο βαριά οπλισμένοι μαχητές περιφέρονται χαλαροί κοντά στο φράχτη των τουρκικών συνόρων, ενώ μόλις αντιλαμβάνονται ότι κάμερα τους «παρακολουθεί» εκείνοι χαμογελούν και χαιρετούν.

Όλα αυτά, μία ημέρα μετά τις βαρύτατες καταγγελίες της Μόσχας κατά της Άγκυρας σχετικά με παράνομες συναλλαγές με το ισλαμικό Κράτος για την αγορά πετρελαίου από εδάφη που τελούν υπό έλεγχο των τζιχαντιστών στη Συρία.

Όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Αμύνης ο πρόεδρος της Τουρκίας και συγγενείς του «εμπλέκονται απευθείας σε παράνομη προμήθεια πετρελαίου από εγκαταστάσεις που ανήκουν στο Ισλαμικό Κράτος στη Συρία».

Ο υφυπουργός Αμύνης, Ανατόλι Αντόνοφ, από την άλλη, επισήμανε πως η Ρωσία θα συνεχίσει να καταθέτει στοιχεία «ότι η Τουρκία κλέβει από τους γείτονές της».

Το ρωσικό υπουργείο αμύνης υποστηρίζει ότι τα έσοδα του πετρελαίου από εκτάσεις που τελούν υπό έλεγχο των τζιχαντιστών χρησιμοποιούνται όχι μόνο για να ενισχυθεί η τουρκική ηγεσία, αλλά για να χρηματοδοτηθούν και οι τρομοκράτες.

«Τα έσοδα από την πώληση του πετρελαίου είναι μία από τις πιο σημαντικές πηγές (εσόδων) από την δραστηριότητα των τρομοκρατών στη Συρία. Κερδίζουν περίπου 2 δισ. δολάρια ανά έτος, δαπανώντας αυτά τα κεφάλαια στο να προσλαμβάνουν μαχητές από ολόκληρο τον κόσμο και να τους προμηθεύουν με όπλα και εξάρτηση», δήλωσε ο υφυπουργός Αμύνης σε ενημέρωση στη Μόσχα.

Την ίδια ώρα, ο Αντόνοφ υποστήριξε ότι η χώρα που καταναλώνει περισσότερο το πετρέλαιο από τη Συρία και το Ιράκ είναι η Τουρκία.

«Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, αυτή η παράνομη επιχείρηση περιλαμβάνει την υψηλόβαθμη πολιτική ηγεσία της χώρας, τον πρόεδρο Ερντογάν και την οικογένειά του», τόνισε ο Αντόνοφ.

Ωστόσο, μία ημέρα μετά τις καταγγελίες, ο Τούρκος πρόεδρος πέρασε στην αντεπίθεση διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς της ρωσικής πλευράς χαρακτηρίζοντάς τους «ανήθικους».

Παράλληλα, κάλεσε εκ νέου τη Ρωσία να αποδείξει τις κατηγορίες αυτές, προειδοποιώντας ότι έχει αποδείξεις για ρωσική εμπλοκή στη διακίνηση του πετρελαίου του Ισλαμικού Κράτους.

«Έχουμε αποδείξεις. Θα αρχίσουμε να τις αποκαλύπτουμε στον κόσμο», είπε κατά τη διάρκεια ομιλίας του προς συνδικαλιστές στην Άγκυρα, αναφέροντας συγκεκριμένα το όνομα του Σύρου επιχειρηματία Ζορζ Χασουάνι, «κατόχου ρωσικού διαβατηρίου».

Πούτιν: Ο Ερντογάν θα μετανιώσει για ό,τι έγινε

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της Τουρκίας και προσωπικά κατά του Ταγίπ Ερντογάν στην ετήσια ομιλία του στη ρωσική Δούμα.

Ο Ερντογάν «θα μετανιώσει για ό,τι έγινε» είπε ο Ρώσος πρόεδρος αναφερόμενος στην πτώση του ρωσικού Σουκχόι SU24 από την Τουρκία αν και έσπευσε να συμπληρώσει ότι η Μόσχα δεν εμπλακεί σε πολεμική ρητορική με την Άγκυρα.

«Αν κάποιοι πιστεύουν ότι θα γλιτώσουν γι’ αυτό το ειδεχθές έγκλημα – τη δολοφονία των ανθρώπων μας – με ντομάτες και μερικούς περιορισμούς τότε είναι βαθύτατα γελασμένοι» είπε ο Ρώσος πρόεδρος όπως μεταδίδει το Sputnik.

«Δεν θα δουν μια νευρική, υστερική αντίδραση που είναι επικίνδυνη για εμάς αλλά και για όλο τον κόσμο. Δεν θα υπάρξει κάτι τέτοιο. Η βάση των ενεργειών μας είναι πρώτα απ’ όλα η υπευθυνότητα απέναντι στη χώρα και το λαό» συμπλήρωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Η Ρωσία δεν μπορεί ακόμα να κατανοήσει γιατί συνέβη η κατάρριψη προσθέτοντας ότι οι συνέπειες για τη δολοφονία των Ρώσων αξιωματικών θα είναι μακροπρόθεσμες.

«Δεν θα ξεχάσουμε αυτή τη βοήθεια προς τους τρομοκράτες. Πάντα θεωρούσαμε την προδοσία ως τη χειρότερη και την πιο ντροπιαστική πράξη. Ας το γνωρίζουν αυτοί στην Τουρκία που πυροβόλησαν πισώπλατα τους πιλότους μας και υποκριτικά προσπάθησαν να δικαιολογηθούν για τους εαυτούς τους και τις πράξεις τους καλύπτοντας τα εγκλήματα των τρομοκρατών» συμπλήρωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Κάρφωσε, μάλιστα, την τουρκική ηγεσία λέγοντας ότι «ήμασταν προετοιμασμένοι να συνεργαστούμε με την Τουρκία σε πιο ευαίσθητα θέματα. Ο Αλλάχ ξέρει γιατί το έκαναν. Προφανώς ο Αλλάχ αποφάσισε να τιμωρήσει την ηγετική κλίκα της Τουρκίας με το να τους αφαιρέσει τη λογική τους».

ΠΗΓΗ

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Συναγερμός στο Κίεβο από φήμες για πραξικόπημα κατά Zelensky με χτύπημα σε υπόγειο καταφύγιο – Medvedev: Τέλος οι κανόνες
Slider

Συναγερμός στο Κίεβο από φήμες για πραξικόπημα κατά Zelensky με χτύπημα σε υπόγειο καταφύγιο – Medvedev: Τέλος οι κανόνες

by admin
6 ώρες ago
Η Ανθρωπότητα κρατά την Ανάσα της… Πάμε για Μετωπική Πυρηνική – Το Κρεμλίνο Προειδοποιεί ότι Επίκειται μια «Καταστροφική Απάντηση» …
Slider

Η Ανθρωπότητα κρατά την Ανάσα της… Πάμε για Μετωπική Πυρηνική – Το Κρεμλίνο Προειδοποιεί ότι Επίκειται μια «Καταστροφική Απάντηση» …

by admin
7 ώρες ago
Άνταμς: Η ειρήνη πέθανε – Το Ισραήλ σαμποτάρει τα πάντα, το Ιράν κλείνει τα Στενά, η παγκόσμια κατάρρευση έρχεται
Slider

Άνταμς: Η ειρήνη πέθανε – Το Ισραήλ σαμποτάρει τα πάντα, το Ιράν κλείνει τα Στενά, η παγκόσμια κατάρρευση έρχεται

by admin
8 ώρες ago
Ο Κόσμος Εκτροχιάζεται… Οι Ουκρανοί Διέσχισαν τον Ρουβίκωνα – Προ των θυρών Ρωσικό Τελεσίγραφο & μετά Χρήση Πυρηνικών
Slider

Ο Κόσμος Εκτροχιάζεται… Οι Ουκρανοί Διέσχισαν τον Ρουβίκωνα – Προ των θυρών Ρωσικό Τελεσίγραφο & μετά Χρήση Πυρηνικών

by admin
12 ώρες ago
Next Post
Νέο πρόβλημα με το πόθεν έσχες του Σταθάκη

Νέο πρόβλημα με το πόθεν έσχες του Σταθάκη

Οι άνθρωποι είναι άσχετοι, νάρκισσοι και εξαιρετικά επικίνδυνοι … Γι αυτό ακόμα και ο Πούτιν τους εγκατέλειψε…

Οι άνθρωποι είναι άσχετοι, νάρκισσοι και εξαιρετικά επικίνδυνοι ... Γι αυτό ακόμα και ο Πούτιν τους εγκατέλειψε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr