• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΘΝΙΚΑ

Στρατηγός Νίκος Ταμουρίδης : Η ώρα να δράσει ο λαός!

7 έτη ago
in ΕΘΝΙΚΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Νέα αλλεπάλληλα επεισόδια του ελληνικού δράματος μας κρατούν σε εθνική αγωνία: «Μεταναστευτικό εκτός ελέγχου», «Μετανάστες σε πεντάστερα», «Γιάφκες στα Πανεπιστήμια», «Οι μολότοφ της ειρήνης», «Οι απειλές των Τούρκων», «Η ΑΟΖ του Ερντογάν»! Κι όλα αυτά, με φόντο τα συντρίμμια του εθνικού οικοδομήματος.

Η σημερινή κυβέρνηση, παρά τα περί αντιθέτου υποσχόμενα, αποδεικνύεται ότι στερείται ίχνους εθνικής στρατηγικής και αδυνατεί να αντιδράσει στην συντελούμενη κοινωνική καταστροφή, επιτρέποντας τον εποικισμό της χώρας από αλλοεθνείς μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες. Επιπλέον, σέρνεται στους σακατεμένους δρόμους της Ευρωατλαντικής Διάλυσης, ασθμαίνοντας και εκλιπαρώντας για διπλωματική στήριξη στα τετελεσμένα που δημιουργεί η Τουρκία.

Τα λοιπά κόμματα στην πολιτική γεωγραφία της χώρας, ένας σωρός ερειπίων. Απλοί όγκοι άμορφοι, ασχημάτιστοι, άνευ συνειδήσεως, άνευ καθαρής ιδεολογίας, άνευ παλμών, άνευ ζωής.

Ο κονιορτός της πολιτικής διαμάχης πυκνός. Τα πολιτικά πάθη κατατίθενται καθημερινά σε μια πολιτική παλαίστρα, η οποία συντρίβει, ατιμάζει και δολοφονεί την ανθρώπινη προσωπικότητα.

Το Σύνταγμα καταπατείται σχεδόν καθημερινά, ενώ το Κοινοβούλιο, το απόρθητο αυτό άσυλο της ελευθερίας του λόγου, κατάντησε άσυλο υβριστών της δημοκρατίας. Που; Εδώ, εν Αθήναις, εντός των τειχών του ιερού πτολιέθρου, όπου κάποτε βασίλεψε η Βουλή του Αρείου Πάγου και η Βουλή των Πεντακοσίων και το βήμα της Πνύκας!

Ένας νέος «εμφύλιος» καλλιεργείται έντεχνα. Σε αυτόν η Ελλάδα οφείλει διαχρονικά την εξάντληση, τον κομματισμό, τη διαφθορά, την πτώχευση, την αποτύφλωση, την εκμηδένιση της ηθικής της δύναμης.

Ο εξ ανατολών βάρβαρος και προαιώνιος εχθρός βρυχάται! Εξοπλίζεται, απειλεί και θέλει να μας κατασπαράξει. Θέλει αίμα!

Οι δυτικοί σύγχρονοι βάρβαροι, μας λοιδορούν! Μας κρατούν βαριά ασθενείς, με ενδύματα παλιά, κατακλιμένους στην ίδια σκουριασμένη κλίνη και στον ίδιο μουχλιασμένο χώρο, ο οποίος μολύνεται όλο και περισσότερο!

Η Ελλάδα όμως δεν μπορεί να μείνει άλλο κλινήρης και σε αρρωστημένο περιβάλλον. Θέλει δωμάτιο νέο, ενδύματα καινούργια, αέρα καθαρό.

Μέσα σε αυτή τη θλιβερή συγκυρία, μέσα σε αυτό το τραγικό πλαίσιο, ζητείται ελπίς! Μέσα στο έλεος αυτού του καταστροφικού κατακλυσμού, ο Ελληνικός λαός, ως Νώε, είναι καταδικασμένος αυτός ο ίδιος να κατασκευάσει την κιβωτό του!

Ήρθε λοιπόν η ώρα! Η ώρα να δράσει ο λαός!

Υπάρχουν υγιείς δυνάμεις, υπάρχουν άξιοι Έλληνες, τόσο στην Ελλάδα όσο και εκτός αυτής, που μπορούν να γαλβανίσουν τα πνεύματα των νεοελλήνων, τα αλλοτριωμένα και τα παραλυμένα από τον φόβο των σύγχρονων γκαιμπελίσκων και να οδηγήσουν τη χώρα στον ιστορικό της προορισμό.

Πως όμως μπορεί να γίνει μια τέτοια κίνηση σωτηρίας; Η απάντηση μια και μοναδική. Με την ένωση, με την σύμπραξη όλων των υγιών ελληνικών δυνάμεων, καθώς και όλων των υγιώς σκεπτομένων Ελλήνων! Έξω από τα χαρακώματα της εξυπηρέτησης κομματικών και ατομικών συμφερόντων, να δουλέψουν μαζί για να παλινορθώσουν την Πατρίδα!

Είναι αδήριτη, όσο ποτέ λοιπόν, η συνειδητοποίηση της ανάγκης αυτής της Ένωσης, έτσι ώστε να μην εξελιχθεί το ελληνικό δράμα σε εθνική τραγωδία.

Αν αυτό καρποφορήσει, η Ελλάς δεν έχει παρά να μακαρίσει εαυτήν και να δρέψει τους καρπούς. Αλλιώς ως άλλη Ραχήλ θα θρηνήσει τα τέκνα αυτής…

Νίκος Ταμουρίδης

Αντγος (ε.α) Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ

Αντιπρόεδρος ΔΕ της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Πώς Ελλάδα και Κύπρος κινδυνεύουν να στοχοποιηθούν από το Ιράν
Slider

Πώς Ελλάδα και Κύπρος κινδυνεύουν να στοχοποιηθούν από το Ιράν

by admin
1 εβδομάδα ago
Η Χαμάς ετοίμαζε για πρώτη φορά μαζικό τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνικό έδαφος! Πόσοι άλλοι κρύβονται εδώ;
Slider

Η Χαμάς ετοίμαζε για πρώτη φορά μαζικό τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνικό έδαφος! Πόσοι άλλοι κρύβονται εδώ;

by admin
2 εβδομάδες ago
Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Π.Χέγκσεθ: «Πότε θα κάνει κάτι η Ελλάδα για να αποτρέψει την είσοδο παράνομων μεταναστών;»
Slider

Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Π.Χέγκσεθ: «Πότε θα κάνει κάτι η Ελλάδα για να αποτρέψει την είσοδο παράνομων μεταναστών;»

by admin
2 εβδομάδες ago
Στρατηγός Ταμουρίδης: «Έργα και ημέρες» του «Σουλτάνου» Ερντογάν!
Slider

Στρατηγός Ταμουρίδης: «Έργα και ημέρες» του «Σουλτάνου» Ερντογάν!

by admin
2 εβδομάδες ago
Next Post
Sarmat: Αναπτύσσονται προηγμένες πυρηνικές κεφαλές για το ρωσικό ICBM

Sarmat: Αναπτύσσονται προηγμένες πυρηνικές κεφαλές για το ρωσικό ICBM

ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ! – «Eκβιασμός» ΗΠΑ σε Ελλάδα-Κύπρο: «Διώξτε τους Ρώσους & θα σας στηρίξουμε οικονομικά»!

ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ! - «Eκβιασμός» ΗΠΑ σε Ελλάδα-Κύπρο: «Διώξτε τους Ρώσους & θα σας στηρίξουμε οικονομικά»!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr