• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 30 Αυγούστου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

«ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ» ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

11 έτη ago
in ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
0
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Αγαπητοί μουσουλμάνοι της Ευρώπης καλημέρα! Έχουμε μια πολύ καλή είδηση για εσάς. Όλα τα χωράφια στην Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία, Σουηδία, Δανία, Φινλανδία, Αγγλία, Γαλλία, και Ελβετία, όπως ξέρετε παράγουν μεγάλες ποσότητες από καρότα, σιτάρια, βρώμη, και πολλά άλλα καλά και ευλογημένα που θα τα τρώτε με ευλογία όλοι σας.

Και οι αγαπητές  αγελάδες, κατσίκες, πρόβατα, κότες, γαλοπούλες, γαϊδούρια, κλπ. τρώνε ευτυχισμένα το γρασίδι των χωρών αυτών και έχουνε μια ευτυχισμένη ζωή. Αλλά και τα ζώα που δεν είναι ελεύθερης βοσκής, έχουνε επίσης τις ανάλογες απολαβές από καλή τροφή με σανό που το μάζεψαν από τα πανέμορφα ευρωπαϊκά λιβάδια.

Και ξέρετε ΓΙΑΤΙ μεγαλώνουν τόσα ωραία ; Γιατί απλούστατα κάθε άνοιξη τα ραντίζουνε με… κοπριές από ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ! Ναι, καλά ακούσατε! Από ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ! Ναι μάλιστα φίλοι μου μουσουλμάνοι, αυτό σημαίνει πως ότι τρώτε από εδώ και πέρα στις νέες χώρες που ήρθατε χωρίς κανείς να σας καλέσει, περιέχει χοιρινό γιατί η ουσία αυτή «ψεκάζεται» πλέον παντού στην Ευρώπη. Άρα και τα μακαρόνια που θα τρώτε, το ψωμί σας, το αλεύρι, όλα περιέχουν χοιρινή ουσία γιατί τα λίπαναν με χοιρινή κοπριά. Να το ξέρετε από εδώ και πέρα, κάθε μπουκιά που πηγαίνει στο στομάχι σας θα περιέχει χοιρινή ουσία, είτε το θέλετε η όχι.

φοτο2Τι είπαμε ότι λέει ο προφήτης Mohamed στην Σούρα 5, στροφή 3? Σας απαγορεύει αυστηρώς το χοιρινό! Πάντως είστε όλοι μια χαρά και υγιείς, παρόλο που δεν ξέρατε ότι σας ταΐζουν εδώ και καιρό με χοιρινό. Το υπεροπτικό σας ύφος απέναντι στις θρησκείες μας και στις κουλτούρες μας, μάλλον πρέπει πολύ σύντομα να σας κάνει πιο προσεκτικούς. Σκεφτείτε καλά κάθε μπουκιά που θα τρώτε από εδώ και πέρα αν η συνείδηση σας στο επιτρέπει και…Καλή όρεξη!

Και μια είδηση που διαβάσαμε πρόσφατα από την ΟSZE, (Organisation für Sicherheit und Zusammenarbeit in Europa = Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη) : 100.000 ευρώ πληρώνει η ISIS για όπλα που μπορούν να αφαιρούν οι λαθρομετανάστες από στρατιώτες ή αστυνομικούς στην Ευρώπη.

φοτο3Οι αρχές της αστυνομίας στην Γερμανία είναι πολύ ανήσυχες από αυτή την είδηση και αγρυπνούνε. Στα σύνορα έχουνε σημάνει συναγερμό. Δόθηκε εντολή οι αστυνομικοί να είναι πιο προσεκτικοί σε εκείνες τις περιοχές. Ο Oberst Joachim Huber από το Steiermark, ανώτατος αξιωματικός της γερμανικής αστυνομίας ανακοίνωσε ότι, «δεν θα αφήσουμε να περάσει έτσι αυτή η είδηση» και έδωσε εντολές να υπάρξει συνεργασία και με την αστυνομία της Αυστρίας για περισσότερους ελέγχους.

Φυσικά μας κοροϊδεύουν γιατί είναι αδύνατο να ελέγξουν όλη αυτή την ανρθωποθύελλα και θέλουν να να μας καθησυχάζουνε ότι όλα είναι υπό έλεγχο.

Η «ευτυχία» της Ευρώπης με τα εκατομμύρια μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες! Τι προφήτης που ήταν εκείνος ο αδικοχαμένος, Μουαμάρ Καντάφι ?

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Tags: slide1
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Οι Αποκρυφιστικές Συμβολικές Φωτογραφίες του Αυγούστου που Κατακλύζουν όλο τον Πλανήτη – Τυχαία;
Slider

Οι Αποκρυφιστικές Συμβολικές Φωτογραφίες του Αυγούστου που Κατακλύζουν όλο τον Πλανήτη – Τυχαία;

by admin
13 ώρες ago
ΣΟΚ! Νομίζατε ήταν θεωρία συνομωσιας ε? Ακούστε το μέχρι το τέλος
Slider

ΣΟΚ! Νομίζατε ήταν θεωρία συνομωσιας ε? Ακούστε το μέχρι το τέλος

by admin
15 ώρες ago
«Κόκκινος Κώδικας για την Ανθρωπότητα»: Επέρχεται η Παγκόσμια Κυβέρνηση Έκτακτης Ανάγκης με Πρόσχημα τον Εκτροχιασμό του Κλίματος –  Όλα Έτοιμα ενώ ο Κοσμάκης Κοιτάζει Αδιάφορα Αμέριμνος
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

«Κόκκινος Κώδικας για την Ανθρωπότητα»: Επέρχεται η Παγκόσμια Κυβέρνηση Έκτακτης Ανάγκης με Πρόσχημα τον Εκτροχιασμό του Κλίματος – Όλα Έτοιμα ενώ ο Κοσμάκης Κοιτάζει Αδιάφορα Αμέριμνος

by admin
2 εβδομάδες ago
Οι ελίτ διεκδικούν τα αποθέματα νερού του κόσμου και σχεδιάζουν να τα ανταλλάξουν
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Οι ελίτ διεκδικούν τα αποθέματα νερού του κόσμου και σχεδιάζουν να τα ανταλλάξουν

by admin
2 εβδομάδες ago
Next Post
«Ισοδύναμα» για τους εφοπλιστές υπάρχουν… Πλήρωνε μαλ@κα Έλληνα !!!

«Ισοδύναμα» για τους εφοπλιστές υπάρχουν... Πλήρωνε μαλ@κα Έλληνα !!!

Ο Β.Σόιμπλε τραβάει πάλι το “χαλί” κάτω από τα πόδια της κυβέρνησης: “Η Ελλάδα δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να πάρει την επόμενη δόση”

Ο Β.Σόιμπλε τραβάει πάλι το "χαλί" κάτω από τα πόδια της κυβέρνησης: "Η Ελλάδα δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να πάρει την επόμενη δόση"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr