Ο τσάρος των ΗΠΑ για το κλίμα Τζον Κέρι ισχυρίζεται ότι ο μόνος τρόπος για τους αριστερούς να επιτύχουν τους στόχους τους για το «καθαρό μηδέν» για το κλίμα είναι να σταματήσουν οι αγρότες σε όλο τον κόσμο να καλλιεργούν τρόφιμα.
Ο Ειδικός Προεδρικός Απεσταλμένος του Μπάιντεν για το Κλίμα, είπε πρόσφατα σε ακροατήριο στο AIM for Climate Summit του Υπουργείου Γεωργίας (USDA) ότι «δεν μπορούμε να φτάσουμε στο καθαρό μηδέν, δεν θα ολοκληρώσουμε αυτή τη δουλειά, εκτός εάν η γεωργία είναι μπροστά και στο επίκεντρο ως μέρος της λύσης».
Έκθεση Climate News : Σύμφωνα με τον Kerry, ο ίδιος και οι «ζωές» άλλων ηγετών του κόσμου εξαρτώνται από το ότι οι αγρότες θα σταματήσουν τις δραστηριότητές τους. Αυτό θα μειώσει τις «εκπομπές» στη γεωργία, πρόσθεσε ο Κέρι, σημειώνοντας ότι δεν την αποκαλεί πια κλιματική αλλαγή – «δεν είναι αλλαγή. είναι κρίση».
«Ο μετριασμός του μεθανίου είναι ο ταχύτερος τρόπος για να μειωθεί η υπερθέρμανση βραχυπρόθεσμα», δήλωσε ο Κέρι στο κοινό, αναφερόμενος στον μετεωρισμό που παράγεται από τα βοοειδή καθώς τρώνε χόρτα – ή στην περίπτωση της χημικής γεωργίας, το αέριο που περνάνε αυτά τα ζώα μετά την κατανάλωση γενετικά τροποποιημένου καλαμποκιού και άλλων βιομηχανικών ζωοτροφών.
«Τα τρόφιμα και η γεωργία μπορούν να συμβάλουν σε ένα μέλλον χαμηλής περιεκτικότητας σε μεθάνιο βελτιώνοντας την παραγωγικότητα και την ανθεκτικότητα των αγροτών», δήλωσε περαιτέρω. «Καλωσορίζουμε τους υπουργούς Γεωργίας που συμμετέχουν στην εφαρμογή της Παγκόσμιας Δέσμευσης για το Μεθάνιο».
(Σχετικό: Ο Τζον Κέρι θα έπρεπε να είχε συλληφθεί και να κατηγορηθεί πριν από χρόνια για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, αλλά εξακολουθεί να είναι ελεύθερος άνθρωπος λόγω αριστερών προνομίων.)
Αν δεν σταματήσουν ΠΟΛΛΟΙ περισσότεροι άνθρωποι να τρώνε, ο πλανήτης θα ζεσταθεί άλλον μισό βαθμό μέχρι το 2050, υποστηρίζει ο Κέρι
Οι μόνοι άνθρωποι στους οποίους θα έπρεπε να επιτρέπεται να τρώνε κρέας είναι πλούσιοι ελιτιστές όπως ο ίδιος, ήταν το γενικό μήνυμα που έστειλε ο Κέρι. Όλοι οι άλλοι πρέπει να σταματήσουν να τρώνε, ουσιαστικά, για να λειτουργήσει το σχέδιο για την κλιματική αλλαγή.
«Τα ίδια τα συστήματα τροφίμων συνεισφέρουν σε σημαντικό ποσοστό εκπομπών ακριβώς με τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε τα πράγματα που κάναμε», δήλωσε ο Kerry.
«Με έναν αυξανόμενο πληθυσμό στον πλανήτη –μόλις περάσαμε το όριο των οκτώ δισεκατομμυρίων συμπολιτών σε όλο τον κόσμο– οι εκπομπές μόνο από το σύστημα τροφίμων προβλέπεται να προκαλέσουν άλλον μισό βαθμό θέρμανσης μέχρι τα μέσα του αιώνα».
Ο Κέρι κάλεσε τους παγκόσμιους ηγέτες από όλο τον κόσμο να περιορίσουν μαζικά τις αγροτικές δραστηριότητες των πολιτών τους προκειμένου να διατηρήσουν τον πλανήτη πιο δροσερό και λιγότερο ζεστό καθώς προχωράμε στο μέλλον.
«Αυτός ο τομέας χρειάζεται καινοτομία τώρα περισσότερο από ποτέ», είπε ο Κέρι. «Αντιμετωπίζουμε υποσιτισμό ρεκόρ σε μια εποχή που η γεωργία, περισσότερο από κάθε άλλο τομέα, υποφέρει από τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης».
«Χρειαζόμαστε οικονομική, κοινωνική και πολιτική καινοτομία για να κλιμακώσουμε την προσαρμογή αυτών των τεχνικών λύσεων και να τις φέρουμε στα χέρια των ανθρώπων στα χωράφια των μικρών αγροτών σε παγκόσμια βάση. Αυτή είναι η υπόσχεση του AIM for Climate Summit.”
Ο ψεύτικος πρόεδρος Μπάιντεν υποσχέθηκε πρόσφατα ότι οι ΗΠΑ θα φτάσουν στην πραγματικότητα τις καθαρές μηδενικές εκπομπές μέχρι το 2050. Το πώς θα συμβεί αυτό εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το πόσες φάρμες μπορούν να εξαναγκάσουν οι ηγέτες της παγκοσμιοποίησης, με αποτέλεσμα πολύ λιγότερα τρόφιμα και πολύ λιγότερα στόματα για τροφή.




