• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 16 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Το restart έγινε στην Θεσσαλονίκη. ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

8 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΒΑΡΔΑΚΑΣ
0
Το restart έγινε στην Θεσσαλονίκη. ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ
0
SHARES
4
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Η επανεκκίνηση της Ελληνικής ψυχής στις 21 Ιανουαρίου του 2018 πυροδοτεί το τέλος της θλιβερής μεταπολίτευσης.  

Τώρα θα βιώσουμε πάρα πολλά. 

Προς τους Εκκλησιαστικούς ταγούς. 

Αληθεύει Μακαριότατε αυτό που είπε ο Ιερός Χρυσόστομος;  

Ιερός Χρυσόστομος: « Το Άγιον Πνεύμα πάντας χειροτονεί, αλλ’ ου πάντας εκλέγει»  

Προς τους πολιτικούς της μνημονιακής θλίψης των ημερών μας. 

« ότι είναι να κάνετε να το κάνετε γρήγορα»  

«Ό,τι έχεις να κάνεις, κάν’ το γρήγορα», είπε ο Ιησούς στον Ιούδα τον Ισκαριώτη 

 Η Μεγάλη Πέμπτη είναι η μέρα που ο Κύριος παραδίδει στους μαθητές του τη Θεία Ευχαριστία στη διάρκεια του Μυστικού Δείπνου. Ο ευαγγελιστής Ματθαίος, ο οποίος ήταν παρών, γράφει: 

Ύστερα ο Ιησούς ταραγμένος τους είπε: «Αλήθεια σας λέγω, κάποιος από σας σήμερα θα με προδώσει». Όλοι οι μαθητές κοιτάχτηκαν με απορία, μη ξέροντας για ποιον μιλάει. «Ποιος είναι, Κύριε;», ρώτησε ο Ιωάννης. Κι ο Ιησούς αποκρίθηκε: «Είναι εκείνος στον οποίο θα δώσω ένα κομμάτι ψωμί, αφού πρώτα το βουτήξω στο πιάτο». Παίρνει τότε ένα κομμάτι ψωμί, το βουτάει στο πιάτο και το δίνει στον Ιούδα τον Ισκαριώτη. «Ό,τι έχεις να κάνεις, κάν’ το γρήγορα», του είπε ο Ιησούς. Οι άλλοι μαθητές δεν κατάλαβαν τι είπε ο Χριστός στον Ιούδα. Νόμισαν ότι είχε σχέση με το κοινό ταμείο που κρατούσε. Ο Ιούδας όμως κατάλαβε, πήρε το ψωμί κι αμέσως έφυγε μέσα στη νύχτα αποφασισμένος να προδώσει το δάσκαλό του. 

Ύστερα λέει ο Ιησούς στους υπόλοιπους μαθητές: «Ήρθε η ώρα να δοξαστεί ο Υιός του Ανθρώπου. Όπως σας αγάπησα εγώ, έτσι να αγαπάτε ο ένας τον άλλον. Έτσι θα σας ξεχωρίζουν όλοι ότι είστε μαθητές μου, αν τέτοια αγάπη έχετε κι εσείς μεταξύ σας». http://www.pemptousia.gr/ 

Αυτές οι ημέρες είναι μέρες ΘΕΙΟΥ ΠΑΘΟΥΣ. 

Τα γεγονότα αποκορυφώνονται με πορεία προς τον Γολγοθά  και την  Εθνική Σταύρωση της Ελληνικής Ιστορίας. 

Κάποιοι προβληματίζονται μήπως η τελική  ονομασία του κράτους των Σκοπίων ανακοινωθεί πριν το συλλαλητήριο των Αθηνών αρχές Φεβρουαρίου με σκοπό να σοκαριστεί ο κόσμος και να απαξιωθεί το πνεύμα της εκδήλωσης; 

Η Θεσσαλονίκη πόνεσε πολύ και δεν αντέχουν άλλο πόνο. 

Οι διεργασίες έχουν μπει σε βραστήρα εντυπώσεων. 

 « Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και των Σκοπίων θα είναι πλέον επικεφαλής των διαπραγματεύσεων για την ονομασία της ΠΓΔΜ. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα των Σκοπίων Telegrafi, οι πρέσβεις Αδαμάντιος Βασιλάκης και Βάσκο Ναουμόφσκι δεν θα έχουν πλέον συναντήσεις με τον ειδικό διαμεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς. 

Σε αυτό το στάδιο, οι διευθύντριες βαλκανικών ζητημάτων στα δύο υπουργεία Εξωτερικών, Αλεξάντρα Μιόφσκα και Σοφία Γραματά θα επικοινωνούν πιο εντατικά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Οι δύο τους είχαν παραστεί και στην πρόσφατη συνάντηση στη Νέα Υόρκη και γνωρίζουν καλά τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, σημειώνει το TV Telma. 

Ο Μάθιου Νίμιτς θα επισκεφθεί τα Σκόπια και την Αθήνα τις επόμενες δέκα ημέρες και θα συναντήσει τους υπουργούς Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και Νικολά Ντιμιτρόφ. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ντιμιτρόφ είχε προαναγγείλει ότι θα εμπλακούν πιο ευθέως οι δύο υπουργοί Εξωτερικών, ως επικεφαλής των διαπραγματευτικών ομάδων, μετά τις πρώτες προτάσεις του Νίμιτς. Τότε όμως σημείωνε ότι αυτό το βήμα έχει συγκεκριμένο ρίσκο «γιατί συνήθως οι υπουργοί και πρωθυπουργοί εμπλέκονται όταν το αποτέλεσμα φαίνεται βέβαιο.  

Σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύει, αλλά πιστεύω ότι αξίζει το ρίσκο», είπε. http://www.iefimerida.gr/sites 23 Ιανουαρίου  

Τελική ευθεία- τελικός πόνος  ΣΟΚ και ΔΕΟΣ 

Ποιος θα μπορέσει να διαχειριστεί αυτό που έρχεται; 

Η παράδοση έστω και με σύνθετο γεωγραφικό ή χρονικό προσδιορισμό της λέξης Μακεδονίας στους Σλάβους και τους χορηγούς τους δεν ομοιάζει με την αυτόματη μετάλλαξη του ΟΧΙ σε ΝΑΙ της 5ης Ιουλίου του 2015 που το διαχειριστήκαν έντεχνα αλλά τις συνέπειες αυτής της ατολμίας την πληρώνουμε μέχρι σήμερα. 

Η Χούντα παρέδωσε έδαφος Κυπριακής Γης. 

Η Μεταπολίτευση παραδίδει ιστορία  Μακεδονίας γιατί όπως είπε και ο Αμερικανός πρέσβης « Ιδανική περίοδος για λύση με τα Σκόπια» , ας λύσει  ο κακομοίρης τα προβλήματα της χώρας του και μετά να ασχοληθεί με την Μακεδονία. 

Ένας Στάρετς από τα Σπήλαια της Λαύρας του Κιέβου , σεβάσμιος ηλικιωμένος ασκητής, εκεί κοντά  μετά το δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015 μας έδωσε ένα στίγμα για αυτό που έρχεται  στην Ελλάδα μετά το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ. 

  • Οι φίλοι δυτικοί εταίροι σας έχουν ετοιμάσει για τους Έλληνες πολλά άγρια θηρία ( μάλλον εννοούσε τα πολυνομοσχέδια) 
  • Οι πολιτικοί σας φόρεσαν κουστούμια εξουσίας και στην αρχή θα προκαλούν οργή και μετά η παρουσία τους θα προκαλεί θλίψη . 
  • Ένα Εθνικό Θέμα από το πουθενά  θα επανεκκινήσει την Ελληνική ΨΥΧΗ . 
  • Η Ελλάδα η μικρή η Μεγάλη θα πρωταγωνιστήσει παγκοσμίως. 

Και πράγματι αυτό που  ξεκίνησε  δηλ. το αυθόρμητο και η λεβεντιά της Ελληνικής ΨΥΧΗΣ  να πρωταγωνιστεί ακόμα στα ξένα ΜΜΕ που αποσβολώθηκαν από έναν ΛΑΟ που για αυτούς  ήταν πεθαμένος και Αναστήθηκε στις 21 Ιανουαρίου του 2018 στην συμπρωτεύουσα της Ρωμιοσύνης την Θεσσαλονίκη. 

ΚΑΙ φυσικά που είναι ακόμη. 

Το restart έγινε στην Θεσσαλονίκη με Ελληνικό λειτουργικό πρόγραμμα. Σε λίγο θα φορτωθούν και  καθαρές εφαρμογές.  

Με Πίστη και Ελπίδα 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ταχτσόγλου Καλλιόπη: Ποῦ εἶσαι Μπουτάρη νὰ εὐφρανθῇς !
Slider

Ταχτσόγλου Καλλιόπη: Ποῦ εἶσαι Μπουτάρη νὰ εὐφρανθῇς !

by admin
25 λεπτά ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: Το ερώτημα δεν είναι αν υπογραφεί η συμφωνία ΗΠΑ – ΙΡΑΝ την Παρασκευή , αλλά αν παραμείνει μέχρι τότε και τα επόμενα 24ωρα ζωντανή ;
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Το ερώτημα δεν είναι αν υπογραφεί η συμφωνία ΗΠΑ – ΙΡΑΝ την Παρασκευή , αλλά αν παραμείνει μέχρι τότε και τα επόμενα 24ωρα ζωντανή ;

by admin
14 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (15/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (15/6/2026)

by admin
23 ώρες ago
Μακρυγιάννης: Η Αϊτή και η Πολωνία: Δύο λαοί που πολέμησαν για την Ελλάδα – Και τους ξεχάσαμε. Η FIFA τους λογοκρίνει.
Slider

Μακρυγιάννης: Η Αϊτή και η Πολωνία: Δύο λαοί που πολέμησαν για την Ελλάδα – Και τους ξεχάσαμε. Η FIFA τους λογοκρίνει.

by admin
24 ώρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr