• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Το WEF Insider παραδέχεται ότι οι πυρκαγιές του Καναδά χρησιμοποιούνται για να δηλητηριάζουν Αμερικανούς

3 έτη ago
in ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Το έθνος του Καναδά που διείσδυσε από το WEF χρησιμοποιείται ως Ground Zero για να εξαπολύσει μια καταστροφική χημική επίθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες για να δηλητηριάσει τον πληθυσμό, να μειώσει τη διάρκεια ζωής μας και να ερημώσει τη γη.

Οι ψεύτικες πυρκαγιές στον Καναδά έχουν ενορχηστρωθεί από την ελίτ της παγκοσμιοποίησης για να δηλητηριάσουν τον αέρα, το νερό και το χώμα μας, σύμφωνα με έναν εμπιστευτικό παράγοντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που προειδοποιεί ότι η ελίτ μόλις ξεκινάει με το άθλιο σχέδιό της σε όλο τον κόσμο.

Θυμάστε όταν ο Klaus Schwab καυχιόταν ότι είχε εισχωρήσει πλήρως στην καναδική κυβέρνηση; Δεν αστειευόταν.

Το καθεστώς Τριντό δεν είναι τίποτε άλλο από μια κυβέρνηση ανδρείκελου σε αυτό το στάδιο, που κάνει την προσφορά της ελίτ του Νταβός και είναι προετοιμασμένη να διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας για να προωθήσει την παγκοσμιοποίηση της ατζέντας της.

Έχοντας ολοκληρώσει τη σειρά Covid, η ελίτ της παγκοσμιοποίησης προχωρά στην επόμενη φάση της. Τι έπεται? Η απάντηση είναι χάος. Απόλυτος και απόλυτος χάος.

Στις 2 Ιουνίου σημειώθηκαν πάνω από 100 δασικές πυρκαγιές στο Κεμπέκ του Καναδά, με τις 10 από αυτές να είναι επίσημα εκτός ελέγχου. Ο Τριντό δεν έχασε χρόνο κατηγορώντας την κλιματική αλλαγή.

Αλλά υπήρχε μόνο ένα πρόβλημα. Οι πυρκαγιές δεν συμπεριφέρθηκαν όπως οι κανονικές δασικές πυρκαγιές. Αντί να εξαπλωθούν οργανικά, αυτές οι πυρκαγιές ξέσπασαν όλες ακριβώς την ίδια στιγμή. Και έχουμε αποδείξεις. Αυτό το τεράστιο ξέσπασμα πυρκαγιών καταγράφηκε από τον βετεράνο γεωλογικό φύλακα DutchSensi στο Youtube.

Οι δασικές πυρκαγιές που ξεκίνησαν αφύσικα συνέχισαν να συμπεριφέρονται σε αντίθεση με καμία άλλη πυρκαγιά στην ιστορία.

Για αρχή, δεν παράγουν καπνό, παράγουν μια έντονη χημική οσμή που έχει αφήσει δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους με έντονους πονοκεφάλους και ναυτία.

Ο παγκοσμιοποιητικός πόλεμος για την υγεία μας έφτασε σε υπερένταση με την πανδημία του Covid και τώρα η ελίτ έχει φτάσει στην επόμενη φάση του μακροχρόνιου προαναγγελθέντος σχεδίου της.

Το People’s Voice έχει ήδη αποκαλύψει το σχέδιο του Μπιλ Γκέιτς να αναγκάσει την ανθρωπότητα να σταματήσει να τρώει κρέας και να αρχίσει να τρώει το ψεύτικο βοδινό του που καλλιεργείται στο εργαστήριο – το οποίο τυχαίνει να προκαλεί καρκίνους τούρμπο στους ανθρώπους.

Μη ικανοποιημένος με την αντικατάσταση του κρέατος με συνθετικό καρκινογόνο, ο Gates κάνει επίσης κινήσεις για να δηλητηριάσει την προσφορά φρούτων και λαχανικών , αντλώντας εκατομμύρια δολάρια σε ένα σχέδιο για την επικάλυψη όλων των φρούτων και λαχανικών με ένα αόρατο προϊόν που δεν μπορεί να αφαιρεθεί όσο δύσκολο κι αν είναι το τρίβεις.

Και μάντεψε τι? Αυτό το προϊόν είναι επίσης καρκινογόνο. Παρατηρήστε ένα μοτίβο που εμφανίζεται εδώ;

Οι πυρκαγιές του Καναδά αποτελούν μέρος αυτής της συνωμοσίας κατά της ανθρωπότητας , καλύπτοντας κυριολεκτικά τις μεγάλες πόλεις με φορμαλδεΰδη και βενζίνη.

Δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι στις ΗΠΑ αναπνέουν αυτόν τον τοξικό αέρα καθώς ο καπνός από τις πυρκαγιές του Καναδά παρασύρεται νότια, μετατρέποντας τον ουρανό σε σκοτεινό καφέ σε μερικές από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας.

Δεν είναι μόνο η Νέα Υόρκη και το Σινσινάτι. Τα επίπεδα φορμαλδεΰδης στο Μίσιγκαν και σε πολλές άλλες πόλεις των ΗΠΑ είναι εκτός διαγραμμάτων.

Σύμφωνα με τα κύρια μέσα ενημέρωσης, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η ρύπανση περιέχει φορμαλδεΰδη. Αλλά έχετε δει τα στοιχεία που παρέχονται από έναν ενδιαφερόμενο ντόπιο που κάνει τη δική του έρευνα.

Σε αυτό το στάδιο κυριολεκτικά μας λένε να μην πιστεύουμε αυτό που μπορούμε να δούμε με τα μάτια μας.

Ποιον θα πιστέψετε, τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης, που έχουν κατακλυστεί στους ελεφαντόδοντους πύργους τους, ή τον άνθρωπο στο έδαφος, που πρέπει να αναπνεύσει αυτά τα πράγματα;

Οι κύριοι φύλακες των μέσων ενημέρωσης μας λένε επίσης ότι δεν επιτρέπεται να ρωτάμε γιατί ο αέρας είναι πιο τοξικός στις πόλεις των ΗΠΑ από ό,τι στον Καναδά , όπου στην πραγματικότητα καίνε οι λεγόμενες δασικές πυρκαγιές.

Γιατί η ποιότητα του αέρα είναι χειρότερη σε πόλεις όπως το Σικάγο, το Πίτσμπουργκ, το Ντιτρόιτ και το DC από ό,τι στον Καναδά;

Η κατάσταση δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, εκτός κι αν είναι μέρος μιας έντεχνα δημιουργημένης συνωμοσίας κατά της ανθρωπότητας, οπότε είναι απολύτως λογικό. Η παγκοσμιοποιητική ελίτ μας δηλητηριάζει, μειώνει τη διάρκεια ζωής, ερημώνει τον κόσμο και δίνει στον εαυτό της μια δικαιολογία για να εφαρμόσει δρακόντειες πολιτικές για την κλιματική αλλαγή, συμπεριλαμβανομένων των lockdown και των τιμωρητικών φόρων.

Αυτή είναι η δικαιολογία που χρειάζεται η Νέα Παγκόσμια Τάξη για να συνεχίσει να μας κλειδώνει. Σύμφωνα με τον τσάρο του Μπάιντεν για το κλίμα, Τζον Κέρι, η παγκόσμια ελίτ θα γίνει πιο «μαχητική».

Ο Klaus Schwab εδώ και χρόνια απειλεί να εξαπολύσει μια καταστροφική φυσική καταστροφή. Μας είπε να προετοιμαστούμε να ζήσουμε σε έναν πιο θυμωμένο κόσμο.

Στο άλλο έθνος του WEF με πλήρη διείσδυση, τη Γαλλία του Εμμανουέλ Μακρόν, βλέπουμε τα αποτελέσματα του οράματος του WEF για την ανθρωπότητα.

Η Γαλλία έχει γονατίσει από εκτεταμένες ταραχές και βία, με χιλιάδες κτίρια να έχουν καταστραφεί και φιλελεύθερους που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου να παρακαλούν τις αρχές να μην συλλάβουν κανέναν που δεν είναι λευκός γιατί αυτό θα ήταν ρατσιστικό.

Η Γαλλία έχει πέσει. Και η μαριονέτα του Κλάους Σουάμπ, Εμανουέλ Μακρόν, δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη με τη δουλειά του, γιορτάζοντας με τον Έλτον Τζον ενώ το Παρίσι καιγόταν.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ καυχιέται για τα σχέδιά του να ερημώσουν τον κόσμο εδώ και χρόνια. Δεν είναι καιρός να τους πάρουμε τον λόγο τους;

Εδώ, στο People’s Voice, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να αποκαλύπτουμε τα εγκλήματα της ελίτ, αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Εγγραφείτε στο κανάλι , διαδώστε αυτό το βίντεο παντού και εγγραφείτε στην κοινότητα των ντόπιων του People’s Voice για να γίνετε μέλος της καταπληκτικής κοινότητάς μας και να υποστηρίξετε το κανάλι.

thepeoplesvoice.tv

Tags: slide2
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Το Ψηφιακό Θηρίο Προελαύνει: Πώς η Παγκόσμια Ελίτ Θέλει να Μας Κάνει Ανθρώπους-Δεδομένα και η Αντίσταση που Οφείλουμε να Προβάλουμε
Slider

Το Ψηφιακό Θηρίο Προελαύνει: Πώς η Παγκόσμια Ελίτ Θέλει να Μας Κάνει Ανθρώπους-Δεδομένα και η Αντίσταση που Οφείλουμε να Προβάλουμε

by admin
4 ημέρες ago
Είναι ΑΝΩΜΑΛΟΙ! «Εποχή Όργουελ» μετά την απόφαση της ΕΕ για έλεγχο των επικοινωνιών: Μπλοκαρίστηκε ακόμα και φωτό μάνας με παιδί!
Slider

Είναι ΑΝΩΜΑΛΟΙ! «Εποχή Όργουελ» μετά την απόφαση της ΕΕ για έλεγχο των επικοινωνιών: Μπλοκαρίστηκε ακόμα και φωτό μάνας με παιδί!

by admin
5 ημέρες ago
Ο ΠΟΥ και ο Μακρόν προωθούν παγκόσμιο διαδικτυακό λοκντάουν με υποχρεωτική ψηφιακή ταυτοποίηση.
Slider

Ο ΠΟΥ και ο Μακρόν προωθούν παγκόσμιο διαδικτυακό λοκντάουν με υποχρεωτική ψηφιακή ταυτοποίηση.

by admin
2 εβδομάδες ago
ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΕ: Εγκρίθηκε το «Chat Control»: Η μαζική παρακολούθηση έρχεται στην Ευρώπη – Τι θα ισχύει για την Ελλάδα
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΕ: Εγκρίθηκε το «Chat Control»: Η μαζική παρακολούθηση έρχεται στην Ευρώπη – Τι θα ισχύει για την Ελλάδα

by admin
2 εβδομάδες ago
Next Post
Χάθηκε η Ουκρανία!! Στοιχεία-σοκ για τον αποδεκατισμό της

Χάθηκε η Ουκρανία!! Στοιχεία-σοκ για τον αποδεκατισμό της

Ηλίας Καλλιώρας : Ρόμπερτ Κένεντι Τζ.: Ο διάσημος «συνωμοσιολόγος»

Ηλίας Καλλιώρας : Ρόμπερτ Κένεντι Τζ.: Ο διάσημος «συνωμοσιολόγος»

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr