• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ …Τι άλλαξε κ. Τέρενς – Σπένσερ – Νικόλαε Κουίκ όταν γίνατε Υφυπουργός των Εξωτερικών;;

9 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ …Τι άλλαξε κ. Τέρενς – Σπένσερ – Νικόλαε Κουίκ όταν γίνατε Υφυπουργός των Εξωτερικών;;
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Στις 29 Μαίου 2017 ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου κ. Βασίλης Ματαράγκας, απέστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, καταγγέλλοντας τον Υφυπουργό των Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ, πως με ενέργειές του ευτέλισε την Πατρίδα μας και την ελληνική κυβέρνηση! Καταγγελίες πολύ σοβαρές και για τις οποίες θα θέλαμε να ενημερωθούμε για την απάντηση του Πρωθυπουργού! Επιπλέον, θα θέλαμε να γνωρίζουμε εάν είναι ενήμερος της επιστολής και των καταγγελιών ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Κοτζιάς!

Η υποσταλείσα στον Πρωθυπουργό επιστολή έχει ως θέμα: Η Ομογένεια των ΗΠΑ και οι απαράδεκτες πράξεις – δηλώσεις του υφυπουργού Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ. – Προγραμματιζόμενες ενέργειες για προβολή Ελλάδας στις ΗΠΑ, με οικονομικά οφέλη για την χώρα.

Παρακάτω σας παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα της επιστολής:

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ, Αναγκάζομαι να στείλω αυτήν την επιστολή, επειδή ως Ομογένεια, ως απόδημος Ελληνισμός στην Βόρεια Αμερική, έχουμε πρόβλημα με τον υφυπουργό Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ. Ειδικά με πράξεις και δηλώσεις του, που μας υποτιμούν, μας προβληματίζουν και – εκτιμούμε – δεν τιμούν την κυβέρνησή Σας. Είμαστε η μόνη τριτοβάθμια Οργάνωση στην Βόρεια Αμερική, με σημαντική προσφορά στα εθνικά μας θέματα, που κατάφερε, πριν 24 χρόνια, να συσπειρώσει, ως μέλη της, όλες τις δευτεροβάθμιες Οργανώσεις μας στις ΗΠΑ…

…Σε αρκετά ταξίδια του σας εκπροσώπησε ο τότε υφυπουργός Επικρατείας κ. Τέρενς Κουίκ. Και για να μην επιβαρυνθεί η δοκιμαζόμενη οικονομικά Ελλάδα, αναλάβαμε και όλα τα έξοδά του. Ο κ. Κουίκ συμπεριφέρθηκε στις 3 εκδηλώσεις όπως πρέπει και σύμφωνα με τις οδηγίες μας, με δεδομένο ότι εκπροσωπούσε τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση της Ελλάδας. Αλλά, από τα τέλη 2016, πολλά άλλαξαν, όταν ανάλαβε καθήκοντα, με απόφασή Σας, ως υφυπουργός Εξωτερικών, υποτίθεται “αρμόδιος” για τους Απόδημους, αν και η απόφασή Σας (Π23ΥΦΥΠ-52137, ΦΕΚ αρ. φύλλου 3721), δεν αναφέρει κάτι τέτοιο ρητά. Από τότε, διαπιστώνουμε με λύπη, βασιζόμενοι σε ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ότι “κατάφερε” με δηλώσεις – εξαγγελίες κλπ στα πολλαπλά ταξίδια του στο εξωτερικό, ιδιαίτερα στην Β. Αμερική, να ευτελίσει την πατρίδα μας Ελλάδα και την κυβέρνησή Σας…

Στο αυριανό φύλλο της Ελεύθερης Ώρας, θα σας γνωστοποιήσουμε το περιεχόμενο όλης της επιστολής…

Η Ιντέλιτζενς Σέρβις στρατολογούσε πράκτορες για λογαριασμό της Αλβανίας!

Οι αποκαλύψεις μας για την Αλβανική Μαφία που δρα προκειμένου να θεμελιώσει την “Μεγάλη Αλβανία” που περιέχει και ελληνικά εδάφη (Θεσπρωτία, Κέρκυρα) έχουν θορυβήσει την γείτονα χώρα και τις Υπηρεσίες της!

Το ζήτημα, ωστόσο, είναι τι ακριβώς έκαναν οι ελληνικές κυβερνήσεις, οι οποίες ήταν ενημερωμένες από τις υψηλότατου κύρους και γνώσεων δικές μας Υπηρεσίες, επί δεκαετίες!

Εκεί ακριβώς βρίσκονται οι δικές μας ανησυχίες!

Σήμερα, από το “κόκκινο πιπέρι” θα σας αποκαλύψουμε ένα από τα ανώτερα στελέχη της Sigurimi (Μυστικής Αστυνομίας της Αλβανίας), τον οποίο είχαν στρατολογήσει οι Άγγλοι (;;;)

VEFA: Πρόεδρος …. (ονοματεπώνυμο). Αλβανός γεννηθείς το 1949 καταγόμενος από την Αυλώνα, στρατολογημένος από τη SHIK (η μετέπειτα ονομασία της Sigurimi) και προσωπικός άνθρωπος του Γκα Ζι Ντέντε (αρχηγός της SHIK). Το γράμμα V είναι από τα αρχικά του ονόματος του προέδρου και το FA είναι κωδικό όνομα που του είχε δώσει η SHIK.

Επί Ενβέρ Χότζα (Πρώτος Γραμματέας του Αλβανικού Κόμματος Εργασίας. Ήταν πρόεδρος του Δημοκρατικού Μετώπου της Αλβανίας και αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων από το 1944 μέχρι το θάνατό του. Διετέλεσε επίσης πρωθυπουργός από το 1944 ως το 1954 και επίσης κατά διαστήματα ως υπουργός Εξωτερικών και Υπουργός Άμυνας) ο VEFA ήταν αποθηκάριος στις στρατιωτικές αποθήκες και ήταν πράκτορας της Sigurimi. Η εταιρεία του κατασκευάσθηκε με εντολή και κάλυψη του ιδίου του Σαλί Μπερίσα (πρώην Πρόεδρος της Αλβανίας 1992-1997 και Πρωθυπουργός της χώρας, 2005 – 2013) και του αρχηγού της SHIK. Ξεκίνησε με λαθρεμπόριο πετρελαίου από την Ελλάδα προς Βοσνία και Σερβία κατά τη διάρκεια του εμπάργκο, όπλων, κυρίως παλαιών, του Αλβανικού στρατού και στη συνέχεια ναρκωτικών. Κέντρο διαμετακόμισης ναρκωτικών και όπλων μέσω Αλβανίας είχε το στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Giardi πλησίον της Σκόδρας. Διέθετε παραρτήματα στη Λέζα – Δυρράχιο – Σκόδρα. Είχε δίκτυα στην Αίγυπτο – Τουρκία – Αυστρία – Ιταλία – Βουλγαρία – Ελλάδα – Σκόπια – Κοσσυφοπέδιο με διακίνηση όπλων, ναρκωτικών και οινοπνευματωδών ποτών.

Επί της οδού Καποδιστρίου .. στην Αθήνα λειτουργούσε γραφείο του VEFA που ασχολιόταν με το εμπόριο τροφίμων από Ελλάδα προς Αλβανία, καθώς και λαθραίων σιγαρέτων…

Η συνέχεια των αποκαλύψεών μας, στην Ελεύθερη Ώρα, την Πέμπτη!

Παντού …“πράκτορες”;;;

Στις 4 Απριλίου 2017 εξεδόθη ψήφισμα της Διορθοδόξου κληρικολαϊκής συνάξεως καταδίκης του Οικουμενισμού και της Συνόδου της Κρήτης “Ενωμένοι τοις Αγίοις Πατράσι”!

Μια μικρή αναφορά του εν λόγω ψηφίσματος:

“…Είμαστε συνοδοιπόροι και συναγωνιστές με όλους τους ιερείς, μοναχούς και λαϊκούς που έκοψαν το μνημόσυνο των πατριαρχών και επισκόπων τους που υποστηρίζουν τον Οικουμενισμό και δεν καταδικάζουν την ψευδοσύνοδο της Κρήτης, και περιμένουμε και τους άλλους αδελφούς μας με ορθόδοξο φρόνημα, αφού ωριμάσει μέσα τους ο καρπός της ομολογίας και της αντίστασης, να ακολουθήσουν, διακόπτοντας και αυτοί το μνημόσυνο των αιρετικών οικουμενιστών!

Ως εκ τούτων, ζητάμε από τους απανταχού Επισκόπους της Ορθοδόξου Εκκλησίας:

Να συγκροτηθεί Ορθόδοξη Σύνοδος καταδίκης των ανωτέρω εκτεθέντων, προς αποφυγή σχισμάτων και διαιρέσεων των πιστών…”!

Όπως καταλαβαίνετε, πολλά τα “χτένια” για τον Οικουμενικό Πατριάρχη και για τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος!

Την Παρασκευή θα δημοσιεύσουμε όλο το Ψήφισμα!!

Λαός παράνομος, δυσσεβής και αχάριστος

Πλάκωσαν στη γη μας, τα τελευταία χρόνια των Μνημονίων, οι οχτροί της Ελλάδος! Ντόπιοι και ξένοι! Και ξεσκίζουν τα σωθικά της Πατρίδος και της Ορθοδοξίας! Νομοθετούν κατά της Πίστεώς μας με απώτερο σκοπό την αποκαθήλωση της Ορθοδοξίας από τις ψυχές των Ελλήνων! Αφαιρούν τη γνώση της Ορθοδόξου Πίστεως ακόμη και από τα βιβλία του Δημοτικού! Ξεπουλούν τη γη των προγόνων μας στους ξένους τοκογλύφους – δανειστές “εταίρους” μας! Φτωχοποιούν το λαό μας προκειμένου να του κάμψουν την όποια αντίσταση προάσπισης των Ιερών και των Οσίων της Πατρίδος μας!

Και ο λαός μας σιωπά στη νέα Κατοχή! Περιμένει καρτερικά το “μάνα εξ ουρανού”! Δεν αντιδρά, δεν αγωνίζεται, δεν πολεμά! Μας κλέβουν Έλληνες τη ζωή μας, την Πίστη μας, την Πατρίδα μας, την Ελευθερία μας! Σπέρνουν στο λαό μας τη Διχόνοια για να τον έχουν διηρημένο!

Ωστόσο, θα πρέπει να θυμόμαστε πάντα σε τέτοιες δύσκολες στιγμές για τον Ελληνισμό, τον μεγάλο Εθνικό μας Ποιητή Διονύσιο Σολομό, ο οποίος μας λέγει στον Εθνικό μας Ύμνο, τον Ύμνο προς την Ελευθερία!

Η Διχόνοια που βαστάει ένα σκήπτρο η δολερή καθενός χαμογελάει, “πάρ΄ το”, λέγοντας, “και συ”… Μην ειπούν στο στοχασμό τους τα ξένη έθνη αληθινά: “Εάν μισούνται ανάμεσό τους δεν τους πρέπει ελευθεριά”!!

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (23/5/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (23/5/2026)

by admin
12 ώρες ago
Ηλίας Καλλιώρας: Πάμε για πόλεμο με την Τουρκία!
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ηλίας Καλλιώρας: Πάμε για πόλεμο με την Τουρκία!

by admin
15 ώρες ago
Γίνε και πάλι παιδί για να σωθείς – Η Παρασκευή Σιδέρη υπενθυμίζει τον ψαλμωδό βασιλιά που δεν εκδικήθηκε ποτέ
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Γίνε και πάλι παιδί για να σωθείς – Η Παρασκευή Σιδέρη υπενθυμίζει τον ψαλμωδό βασιλιά που δεν εκδικήθηκε ποτέ

by admin
23 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: μην χαρακτηρίζετε τους ανθρώπους με τους οποίους διαφωνείτε ως ψεκασμένους γιατί υπάρχει κίνδυνος να δούμε ψέκασμα με ΦΤΥΣΙΜΟ
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: μην χαρακτηρίζετε τους ανθρώπους με τους οποίους διαφωνείτε ως ψεκασμένους γιατί υπάρχει κίνδυνος να δούμε ψέκασμα με ΦΤΥΣΙΜΟ

by admin
1 ημέρα ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΠΩΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΡΙΝ 9 ΧΡΟΝΙΑ

ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΠΩΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΡΙΝ 9 ΧΡΟΝΙΑ

7 ημέρες ago
Όλοι μιλάνε για το κόστος της βενζίνης – Σύντομα όλοι θα μιλάνε για το κόστος των τροφίμων

Όλοι μιλάνε για το κόστος της βενζίνης – Σύντομα όλοι θα μιλάνε για το κόστος των τροφίμων

1 ημέρα ago
Σκάνδαλο 500 εκατ. ευρώ με «έξυπνα» υδρόμετρα: Στημένες μελέτες και υπερκοστολογήσεις σοκ έως 700%

Σκάνδαλο 500 εκατ. ευρώ με «έξυπνα» υδρόμετρα: Στημένες μελέτες και υπερκοστολογήσεις σοκ έως 700%

2 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ηλίας Καλλιώρας: Πάμε για πόλεμο με την Τουρκία!

    Ηλίας Καλλιώρας: Πάμε για πόλεμο με την Τουρκία!

    48 shares
    Share 19 Tweet 12
  • Πατήρ Ελπίδιος: ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ…

    24 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Δεν θα αγοράσω ΠΟΤΕ ξανά παγωτό! Το καλύτερο ιταλικό παγωτό που δεν γνωρίζουν όλοι!

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • ΕΝΤΟΣ ΣΑΡΑΝΤΑΟΧΤΩ ΩΡΩΝ ΘΑ ΚΑΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

    25 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Ο φθηνότερος δρόμος για ενεργειακή αυτονομία – Ο Μάικ Άνταμς δείχνει πώς με 500 δολάρια αποθηκεύεις ρεύμα για το σπίτι σου

    16 shares
    Share 6 Tweet 4

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr