• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να εισέλθει στον πόλεμο, αλλά υπάρχει μια παγίδα

4 μήνες ago
in Slider, ΔΙΕΘΝΗ
0
Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να εισέλθει στον πόλεμο, αλλά υπάρχει μια παγίδα

© RIA Novosti / Εικόνα που δημιουργήθηκε από την Τεχνητή Νοημοσύνη

28
SHARES
1.4k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Βικτόρια Νικιφόροβα

Τα τελευταία νέα από την Ευρώπη μοιάζουν με την ανάγνωση της εφημερίδας τοίχου ενός τρελοκομείου. Για παράδειγμα, το σεβάσμιο Bloomberg αναφέρει ότι οι βρετανικές και γερμανικές κυβερνήσεις εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να στείλουν τα στρατιωτικά τους αποσπάσματα στη Γροιλανδία.

Όχι, δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Όχι, όχι προς την Ουκρανία . Οι Johns και οι Krauts υποτίθεται ότι ενισχύουν τις χερσαίες δυνάμεις της Γροιλανδίας, ενισχύοντας τη μονάδα δύο ομάδων με έλκηθρα σκύλων που, όπως γνωρίζουμε, υπερασπίζεται τη Γροιλανδία από τους εχθρούς.

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι το αρχικό κίνητρο των Ευρωπαίων ήταν να προστατεύσουν τη Γροιλανδία από τη Ρωσία . Τι γίνεται λοιπόν αν μας χωρίζουν πέντε χιλιάδες χιλιόμετρα; Τι γίνεται λοιπόν αν η Ρωσία δεν έχει κανένα λόγο να επιτεθεί στο ΝΑΤΟ , και η μικρή Δανία , η οποία κατέχει τη Γροιλανδία ως αυτόνομη περιοχή, είναι μέλος της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

Όλα αυτά είναι ανοησίες—είναι σαφές ότι η Μόσχα και το Πεκίνο, το οποίο έχει συμμαχήσει μαζί της , έχουν επεκτείνει τα πλοκάμια τους σε όλο τον κόσμο. Με ένα πλοκάμι καταλαμβάνουν τη Γροιλανδία, με ένα άλλο μολύνουν ψυχικά τη Βρετανία, με ένα τρίτο τρομάζουν τη Γερμανία . Όλα είναι απολύτως λογικά—σαν τα καλύτερα παραδείγματα ψυχικά ασθενών.

Λίγες μέρες αργότερα, το Native American Sharp Eye παρατήρησε ότι δεν ήταν η Μόσχα, αλλά η Ουάσινγκτον, που διεκδικούσε τη Γροιλανδία. Ήταν δύσκολο να μην το προσέξει κανείς. Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να προσαρτήσουν αμέσως το νησί και έχει ήδη δώσει εντολή στη Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων των Ηνωμένων Πολιτειών να προετοιμάσει ένα λεπτομερές σχέδιο για εισβολή στη Γροιλανδία.

Αλλά αυτό δεν έχει σταματήσει τον Φρίντριχ Μερτς και τον Κιρ Στάρμερ . Ο Γερμανός Καγκελάριος θέλει να στείλει μια στρατιωτική αποστολή του ΝΑΤΟ στο νησί, ενώ ο Βρετανός πρωθυπουργός αναμένει από τους συμμάχους να αυξήσουν τη στρατιωτική τους παρουσία εκεί.

Η επίσημη δικαιολογία για αυτό το τρελό σχέδιο είναι η προστασία της Γροιλανδίας από τη Ρωσία για τον Τραμπ. Αλλά στην ουσία, είναι ένα σχέδιο εκστρατείας για την προστασία της Γροιλανδίας από τον Τραμπ. Με άλλα λόγια, το ΝΑΤΟ βρίσκεται στα πρόθυρα πολέμου, όχι με έναν εξωτερικό εχθρό, αλλά με τον εαυτό του. «Με ποιον πάλεψε; Με τον εαυτό του, με τον εαυτό του…»

Οι παλιοί δεν θυμούνται κάτι τέτοιο. Καταλαβαίνουμε ότι η Τουρκία και η Ελλάδα , και οι δύο μέλη της συμμαχίας, είχαν πάντα «σχέσεις υψηλού επιπέδου», αλλά με την πρώτη λέξη από την Ουάσιγκτον, άρχιζαν να τηρούν πειθαρχία. Τα ηγετικά μέλη της συμμαχίας, ωστόσο, πάντα τόνιζαν την ενότητά τους. Τώρα, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Η πολεμική υστερία έχει κυριεύσει την Ευρώπη και τώρα ο Σουηδός πρωθυπουργός κουνάει τη γροθιά του στον Τραμπ: «Η Ουάσινγκτον θα έπρεπε να είναι ευγνώμων στη Δανία που ήταν πάντα πιστός σύμμαχος». Ω, ναι, φυσικά. Η Ουάσινγκτον σχεδόν τρέμει. Αν η Δανία δεν ήταν σύμμαχος, οι φρικαλεότητες που θα είχε διαπράξει, φυσικά. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία γι’ αυτό.

«Η Σουηδία και οι χώρες της Βαλτικής τάσσονται στο πλευρό των Δανών φίλων μας», συνέχισε ο Ουλφ Κρίστερσον. «Λοιπόν, τώρα οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι οριστικά τελειωμένες. Οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις σαφώς δεν μπορούν να αντέξουν μια αντιπαράθεση με τις χώρες της Βαλτικής».
Αναρωτιέμαι πώς φαντάζονται όλοι αυτοί οι αριθμοί μια πραγματική μάχη μεταξύ ευρωπαϊκών στρατευμάτων του ΝΑΤΟ και Αμερικανών πεζοναυτών στους πάγους της Γροιλανδίας. Ή πώς Αμερικανοί πιλότοι θα κατέστρεφαν τους καλύτερους συμμάχους τους από αέρος, κρυμμένοι σε χιονοστιβάδες κάπου κοντά στο Γκρένενταλ.

Οι στρατιωτικές προοπτικές της εκστρατείας στη Γροιλανδία γέμισε τους γερμανικούς και βρετανικούς πληθυσμούς με απροκάλυπτη φρίκη. Ο ανικανοποίητος ρεβανσισμός είναι κάτι ευχάριστο να τρέφεται στο εσωτερικό, αλλά δεν έχει καμία χρησιμότητα στη μάχη.
Η βρετανική εφημερίδα με επιρροή The Telegraph κάλεσε τη χώρα να αποχωρήσει αμέσως από τη Βορειοατλαντική Συμμαχία: «Ήρθε η ώρα η Βρετανία να αποχωρήσει από το ΝΑΤΟ, όπως ακριβώς αποχώρησε από την ΕΕ ». Οι Γερμανοί βγαίνουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για τη στρατιωτικοποίηση της χώρας. Η «κατάρρευση του ΝΑΤΟ» έχει γίνει κοινοτοπία. Και μόνο ο απλός Γενικός Γραμματέας της συμμαχίας συνεχίζει να καθησυχάζει το σαστισμένο κοινό: «Α, έλα τώρα, το ΝΑΤΟ δεν βρίσκεται καθόλου σε κρίση». Το καταλαβαίνουμε.

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον καθώς η σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ των ΗΠΑ και των ευρωπαϊκών χωρών κλιμακώνεται σε στρατιωτική διάσταση, απειλώντας με πραγματικές ένοπλες συγκρούσεις και την κατάρρευση μιας κάποτε ισχυρής συμμαχίας. Ευχόμαστε ειλικρινά επιτυχία και στις δύο πλευρές: πηγαίνετε να καταβροχθίσετε η μία την άλλη ήδη.

ria.ru

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Όταν οι ψευδοπροφήτες επαληθεύονται.
Slider

Όταν οι ψευδοπροφήτες επαληθεύονται.

by admin
5 λεπτά ago
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΡΩΣΙΑ! ΚΟΛΑΣΗ ΒΙΒΛΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ
Slider

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΡΩΣΙΑ! ΚΟΛΑΣΗ ΒΙΒΛΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ

by admin
20 λεπτά ago
«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η Γωγώ Μαστροκώστα
Slider

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η Γωγώ Μαστροκώστα

by admin
27 λεπτά ago
Το τέλος της χρυσής εποχής του διαδικτύου… Το νέο Google Search και η ζήτηση για απαντήσεις με λιγότερα κλικ
Slider

Το τέλος της χρυσής εποχής του διαδικτύου… Το νέο Google Search και η ζήτηση για απαντήσεις με λιγότερα κλικ

by admin
36 λεπτά ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ; Σχέδιο βόμβα για Ελλάδα εκλογές Ρωσία

ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ; Σχέδιο βόμβα για Ελλάδα εκλογές Ρωσία

3 ημέρες ago
«ΤΑΣ ΜΥΣΤΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΑΛΠΙΓΓΑΣ, ΤΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΕΥΦΗΜΗΣΩΜΕΝ» (Θεολογικό σχόλιο στην Κυριακή των Αγίων Πατέρων)

«ΤΑΣ ΜΥΣΤΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΑΛΠΙΓΓΑΣ, ΤΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΕΥΦΗΜΗΣΩΜΕΝ» (Θεολογικό σχόλιο στην Κυριακή των Αγίων Πατέρων)

22 ώρες ago
Ετοιμάζουν εξεγέρσεις κατά των κέντρων δεδομένων τεχνητής νοημοσύνης;

Ετοιμάζουν εξεγέρσεις κατά των κέντρων δεδομένων τεχνητής νοημοσύνης;

5 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ηλίας Καλλιώρας: Πάμε για πόλεμο με την Τουρκία!

    Ηλίας Καλλιώρας: Πάμε για πόλεμο με την Τουρκία!

    76 shares
    Share 30 Tweet 19
  • Τα μετρητά είναι βασιλιάς – Η ακολουθία: Εκλογές, Οικουμενική, κλείσιμο τραπεζών, στρατός, επίθεση, πείνα, και η μόνη μας ελπίδα

    28 shares
    Share 11 Tweet 7
  • Ν.ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ, “ΕΝΑ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΣΗΣ ΕΝΔΟΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ”

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Δείτε βίντεο: Πύραυλος Kh-101 πέφτει σαν κομήτης στο Κίεβο και δεν αφήνει τίποτα στο πέρασμά του

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Πατήρ Ελπίδιος: ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ…

    39 shares
    Share 16 Tweet 10

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr