• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 10 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Φλέγεται η Σουηδία: Καταδρομικές επιχειρήσεις μεταναστών τίναξαν στον αέρα πόλεις – Χαοτική κατάσταση

8 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
Φλέγεται η Σουηδία: Καταδρομικές επιχειρήσεις μεταναστών τίναξαν στον αέρα πόλεις – Χαοτική κατάσταση
0
SHARES
2
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Σουηδία καθώς ομάδες μεταναστών δημιούργησαν επεισόδια με εμπρησμούς αυτοκινήτων και οργανωμένες επιθέσεις σε κωμοπόλεις. Για οργανωμένο σχέδιο μίλησε ο πρωθυπουργός της Σουηδίας ενώ η ανησυχία των πολιτών αυξάνεται συνεχώς από τα βίαια περιστατικά με πρωταγωνιστές κυρίως μετανάστες.

Βανδαλισμοί και πυρπολήσεις έλαβαν χώρα στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας, καθώς και σε περιοχές γύρω από αυτήν. Η αύξηση της βίας δικαιώνει το λαϊκιστικό κόμμα

των Σουηδών που τάσσεται κατά της μετανάστευσης, ενώ οι χειρισμοί της Κυβέρνησης και η στάση της σε τέτοιου τύπου ακραία περιστατικά είναι καθοριστική για το αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών.

Ομάδες νέων πυρπόλησαν αυτοκίνητα και προκάλεσαν ταραχές την περασμένη νύκτα στη σουηδική πόλη Γκέτεμποργκ και σε λίγες κωμοπόλεις γύρω απ’ αυτή, ενώ ο πρωθυπουργός Στέφαν Λεβέν δήλωσε πως οι επιθέσεις έμοιαζαν οργανωμένες.

«Μοιάζει καλά οργανωμένο, σχεδόν σαν στρατιωτική επιχείρηση», δήλωσε ο πρωθυπουργός Στέφαν Λεβέν σε συνέντευξή του στο σουηδικό ραδιόφωνο, όμως δεν είπε ποιος μπορεί να οργάνωσε τις βιαιότητες. «Η κοινωνία πάντα αντιδρά έντονα σε τέτοιου είδους πράγματα», δήλωσε.

Η αυξανόμενη ανησυχία των πολιτών για τη βία που συνδέεται με συμμορίες καθώς και για άλλα βίαια περιστατικά έχει γίνει κεντρικό θέμα στην προεκλογική εκστρατεία ενόψει των βουλευτικών εκλογών που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο μήνα.

Οι αρχές δεν γνωστοποίησαν το τι μπορεί να προκάλεσε τα βίαια επεισόδια και επιβεβαίωσε μόνο ότι ενεπλάκησαν σ’ αυτά συμμορίες νέων, χωρίς να διευκρινίσει τον αριθμό των ταραχοποιών. Σποραδικά βίαια επεισόδια σημειώνονται τα τελευταία χρόνια σε κωμοπόλεις στη Σουηδία στο τέλος των θερινών μαθητικών διακοπών.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως μέχρι 100 αυτοκίνητα είτε πυρπολήθηκαν είτε υπέστησαν βανδαλισμούς στο Γκέτεμποργκ, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας, καθώς και σε γειτονικές κωμοπόλεις όπως το Τρολχάταν, μια βιομηχανική περιοχή με υψηλή ανεργία, και το Φάλκενμπεργκ.

«Πιστεύουμε πως έως και 100 αυτοκίνητα κάηκαν ή υπέστησαν ζημιές», δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Ούλα Μπρεμ. «Ήταν οργανωμένοι και είχαν προετοιμαστεί». Λίγα αυτοκίνητα κάηκαν επίσης στη διάρκεια της νύκτας στη Στοκχόλμη.

Ο νόμος και η τάξη είναι κεντρικό θέμα ενόψει των εκλογών της 9ης Σεπτεμβρίου, καθώς περισσότεροι από 40 άνθρωποι πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν πέρυσι στο πλαίσιο της βίας των συμμοριών που αυξάνεται στη Σουηδία.

Παρά την οικονομική ανάπτυξη που για χρόνια ζήλευε το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης, οι Σοσιαλδημοκράτες του Λεβέν, το μεγαλύτερο κόμμα στον σημερινό μειοψηφικό κυβερνητικό συνασπισμό, ετοιμάζονται για το χειρότερο εκλογικό αποτέλεσμα που είχαν ποτέ, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.

Εκτός από την άνοδο της βίας, οι ψηφοφόροι ανησυχούν για τις ρωγμές στο σύστημα πρόνοιας, την πτώση των επιδόσεων στα σχολεία και τις επιπτώσεις από την αύξηση της μετανάστευσης, στο πλαίσιο της οποίας περίπου 160.000 άνθρωποι ζήτησαν άσυλο το 2015 στη Σουηδία.

Οι ανησυχίες έχουν ωφελήσει το λαϊκιστικό κόμμα των Σουηδών Δημοκρατών που τάσσεται κατά της μετανάστευσης και μπορεί να γίνει το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα στο κοινοβούλιο μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Στη Σουηδία σημειώνεται αύξηση της βίας σε περιοχές με υψηλή ανεργία, και άλλα κοινωνικά προβλήματα και οι χθεσινές ταραχές απηχούν εκείνες που είχαν σημειωθεί το 2013 στην πρωτεύουσα Στοκχόλμη, αν και δεν είναι σαφές τι ήταν αυτό που τις προκάλεσε.

#Sweden is getting what it deserves with Islamic migrants. You always get the gov’t you deserve unless you vote them out. Brexiteers had the courage fighting hard, Trump was voted in, Eastern/Central Europe stood its ground. Sweden has too many liberals https://t.co/g6T8dp2Igw

— Daniel Hood 🏛️ (@DanielHood1978) August 14, 2018

SWEDEN IN FLAMES #Sweden #Gothenburg
Masked Gangs Have Rampaged Across four Swedish Cities Causing Chaos And Widespread Destruction Including Over 100 Cars And Vans Which were Set Alight.
Police Suspect That the ‘Riots’ Were Coordinated Via Social Media. pic.twitter.com/3y5H11jlN9

— TONYINBHAM (@TT0121) August 14, 2018

Dozens of vehicles have been set on fire in western #Sweden in what appears to be a series of coordinated arson attacks; people dressed in all black fled the scenes. pic.twitter.com/sgYPI939gH

— Instant News Alerts (@InstaNewsAlerts) August 13, 2018

Meanwhile in Gothenburg, Sweden.#sweden #riots #breaking #Gothenburg #BreakingNews #news @TomHall pic.twitter.com/pF0jawxETM

— Buitengebieden (@buitengebieden) August 13, 2018

New video. #Gothenburg #Sweden pic.twitter.com/iHre1XJai9

— Raveen Aujmaya (@raveenaujmaya) August 13, 2018

pentapostagma.gr

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ «ΒΟΜΒΑ»: Καταρρέει η παγκόσμια τάξη, έρχονται χρόνια ΧΑΟΥΣ!
Slider

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ «ΒΟΜΒΑ»: Καταρρέει η παγκόσμια τάξη, έρχονται χρόνια ΧΑΟΥΣ!

by admin
8 ώρες ago
Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ λέει ότι η νέα του ταινία «Ήμερα Αποκάλυψης» ίσως προκαλέσει κλονισμό πίστης στους Χριστιανούς
Slider

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ λέει ότι η νέα του ταινία «Ήμερα Αποκάλυψης» ίσως προκαλέσει κλονισμό πίστης στους Χριστιανούς

by admin
8 ώρες ago
Η Ρωσία ήταν Απροετοίμαστη σε Αυτόν τον Πόλεμο. Επιτέλους, ένας πρώην Ρώσος Κατάσκοπος είπε την ανεπίσημη Αλήθεια
Slider

Η Ρωσία ήταν Απροετοίμαστη σε Αυτόν τον Πόλεμο. Επιτέλους, ένας πρώην Ρώσος Κατάσκοπος είπε την ανεπίσημη Αλήθεια

by admin
17 ώρες ago
ΣΟΚ! Κορίτσια 11 ετών σε κλουβιά για σκύλους… Η συγκλονιστική μαρτυρία για τις πακιστανικές συμμορίες παιδεραστών στην Αγγλία!
ΔΙΕΘΝΗ

ΣΟΚ! Κορίτσια 11 ετών σε κλουβιά για σκύλους… Η συγκλονιστική μαρτυρία για τις πακιστανικές συμμορίες παιδεραστών στην Αγγλία!

by admin
18 ώρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Έρχονται από την Αίγυπτο 5.000 εργάτες γης… Ανοίξαμε και σας περιμένουμε

Έρχονται από την Αίγυπτο 5.000 εργάτες γης… Ανοίξαμε και σας περιμένουμε

7 ημέρες ago
Ο Γιώργος Σεϊταρίδης παράτησε την Αθήνα και την τηλεόραση και έγινε μελισσοκόμος στο Πήλιο

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης παράτησε την Αθήνα και την τηλεόραση και έγινε μελισσοκόμος στο Πήλιο

6 ημέρες ago
Στράτευση γυναικών: Όταν και αυτό το φιάσκο «βαφτίζεται επιτυχία»

Στράτευση γυναικών: Όταν και αυτό το φιάσκο «βαφτίζεται επιτυχία»

2 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Αντί για ανέκδοτο: Μουσουλμάνα επιβάτης ζητά από τον οδηγό να κλείσει τη μουσική. Και η επική απάντηση του οδηγού…

    Αντί για ανέκδοτο: Μουσουλμάνα επιβάτης ζητά από τον οδηγό να κλείσει τη μουσική. Και η επική απάντηση του οδηγού…

    37 shares
    Share 15 Tweet 9
  • Οι παρατάσεις τελείωσαν – Μόνο μικρές χαρίζονται για μετάνοια. Το μήνυμα του Δημητρίου για την κάθαρση που έρχεται

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • Θα γίνει ένα ΤΙΝΑΓΜΑ, Θα ΑΔΕΙΑΣΕΙ η Πατρίδα μας και θα μείνουν μόνο οι ΈΛΛΗΝΕΣ…

    44 shares
    Share 18 Tweet 11
  • ΣΟΚ! Κορίτσια 11 ετών σε κλουβιά για σκύλους… Η συγκλονιστική μαρτυρία για τις πακιστανικές συμμορίες παιδεραστών στην Αγγλία!

    24 shares
    Share 10 Tweet 6
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (9/6/2026)

    19 shares
    Share 8 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr