ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«ΠΑΠΠΟΥ…ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!»

ΕΚΚΛΗΣΙΑ. - 17 Φεβ 2017 - 19:53

 

«Ξέφυγαν» εντελώς…!!!

ΘΕΜΑ: Υλοποίηση θεματικής εβδομάδας με τίτλο «ΣΩΜΑ και ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ» ως προς τον άξονα:

«ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΣΧΕΣΕΙΣ»

Δηλαδή…. ντουγρού προς τον γκρεμό…!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ, να ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΜΑΣ!!ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ ΝΑ ΝΟΥΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΥΣ..!

Πήραν πίσω το νόμο για να τον «μαγειρέψουν» κάπως αλλιώς, γι’ αυτό ας  ΓΡΗΓΟΡΟΥΜΕ!!

Πρώτοι υπεύθυνοι οι ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ που σιωπούν και δεν ασκούν ΑΥΣΤΗΡΟ ΕΛΕΓΧΟ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ προς τους διεφθαρμένους πολιτικούς, αλλά τους «χαϊδεύουν» και συμπορεύονται ολοταχώς προς την παν-αίρεση του οικουμενισμού!

Μας κοροϊδεύουν ασχολούμενοι τάχα…. με «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ» και αφήνουν τα Ελληνόπουλα και τους γονείς τους, βορρά των αντιχρίστων, ενώ πρέπει να πάρουν τα μπαστούνια τους και να ρίξουν και καμιά αφού… «όπου δεν πίπτει λόγος…» ( τρόπος του λέγειν ).

Και ενώ πρέπει να βγουν στους «δρόμους» και όλοι μαζί να ΣΩΣΟΥΜΕ την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, προσπαθούν να μας πείσουν με χίλια ψέματα ότι η ΨΕΥΔΟ-σύνοδος Κρήτης «σκοπό είχε να μας φανερώσει την ενότητα των ορθοδόξων εκκλησιών».

ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ – ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ …Είναι γνωστό ότι οι Ορθόδοξες Εκκλησίες είναι ενωμένες.

Επίσης, με τη διγλωσσία σας, μάθαμε ότι θέλετε να ενώσετε τις αιρέσεις (τους αντίχριστους, που τους ονομάσατε εκκλησίες) με τους Ορθοδόξους.

Γι’ αυτό και μέσα στα κείμενά σας «ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΟΙΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ» σε κανένα σημείο δεν αναφέρεστε με τη λέξη ΑΙΡΕΣΗ.

Ούτε τη λέξη ΜΕΤΑΝΟΙΑ των ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ χρησιμοποιείτε, γιατί απλά …..κατά την άποψή σας δε χρειάζεται η μετάνοιά τους για την ένωση. (Τέτοιο λογοπαίγνιο θα το ζήλευε και ο διάβολος). Ωστόσο στο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ φυλλάδιό σας «ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ» αναφέρετε:

«Ο διάλογος κυρίως με τους ετεροδόξους χριστιανούς (άλλες χριστιανικές ομολογίες-αιρέσεις) γίνεται με βάση το ΧΡΕΟΣ της εκκλησίας να μαρτυρεί προς κάθε κατεύθυνση την αλήθεια και την αποστολική πίστη. Έτσι γίνεται γνωστή σε αυτούς η γνησιότητα της Ορθόδοξης παράδοσης, Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΕΡΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ, η λειτουργική εμπειρία και η πίστη των Ορθοδόξων. Οι διάλογοι δεν σημαίνουν ούτε και θα σημαίνουν ποτέ οποιονδήποτε συμβιβασμό σε ζητήματα πίστεως.(…)»

ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ –ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ έχει ΧΡΕΟΣ ο Χριστός να συμπροσεύχεται με τον διάβολο;

ΤΥΦΛΟΙ είσαστε, χιλιάδες χρόνια δεν τους βλέπετε ότι είναι αμετανόητοι; Τώρα θα τους αποδείξετε την ορθόδοξη παράδοση; Χωρίς τη μετάνοιά τους, τους αγκαλιάζετε και επικαλείσθε «την ΑΞΙΑ της ΠΑΤΕΡΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ».

ΚΟΥΦΟΙ είσαστε ; Δεν ακούσατε ποτέ ότι οι Πατέρες τους οποίους επικαλείσθε σας δίδαξαν το: «Αιρετικόν μετά μίας και δευτέρας νουθεσίας παραιτού». Πηγαίνετε κοντά τους ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ, ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΣΘΕ και ΜΟΛΥΝΕΣΘΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ και ΣΩΜΑΤΙΚΑ!!!

ΙΔΟΥ λοιπόν,Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΠΑΝΑΙΣΧΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ !!!

(Τα της «ΨΕΥΔΟ-συνόδου» και το «ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ» θα τα αναλύσουμε σε λίγες μέρες …)

Και τώρα στο θέμα μας….

Πείτε μας εσείς που υποστηρίζετε τη ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ως φυσιολογική και δικαίωμα της ελευθερίας του ατόμου μη γνωρίζοντας πως ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ, είναι φρόνιμο να σας ακολουθήσει και ο υπόλοιπος κόσμος;

Εάν όχι τότε γιατί διαφημίζεστε και υπερηφανεύεστε ενώ παλαιότερα κρυβόσασταν; Αφού δέχεστε ότι δεν πράττετε το φρόνιμο γιατί απαιτείτε να σας ακολουθήσουν και οι άλλοι θέλοντας μάλιστα να γίνετε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ δάσκαλοι αυτών μη σεβόμενοι τη δική τους ελευθερία;

Εάν τώρα πιστεύετε πως καλώς πράττετε και πως το σώμα σας είναι δικό σας και το κάνετε ό,τι θέλετε αγνοώντας ότι είναι ΝΑΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ή αλλιώς ΜΕΛΟΣ του ΣΩΜΑΤΟΣ του ΘΕΟΥ και φιλοξενεί την αθάνατη ψυχή σας που πλάστηκε για να ενωθεί με τον Θεό, έχετε σκεφτεί τι θα συμβεί -εάν υποθετικά- σας ακολουθήσουν όλοι οι άνθρωποι;;

Τούτο θα συμβεί μετά βεβαιότητας και καταλάβετέ το καλά ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ: μέσα σε μία κιόλας γενεά θα πάψει να υπάρχει το: «Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε». Οι σωματικές αρρώστιες θα είναι αθεράπευτες ,οι δε πνευματικές θα έχουν ήδη προηγηθεί διότι : Ο άνθρωπος πρώτα αρρωσταίνει πνευματικά και μετά σωματικά!

ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ!

Αυτό επιθυμείτε εσείς που κόπτεστε για την αγάπη προς τον συνάνθρωπο;

Παράδειγμα και ζωντανή απόδειξη πνευματικής παράνοιας:

*«Δεν πάει κάποιος άρρωστος στο θεραπευτήριο (εκκλησία-μοναστήρι) διότι αν πάει και γίνει καλά πως θα δικαιολογήσει τη μέχρι τώρα αθεϊα του;» Είναι αυτή λογική ανθρώπου που θέλει να λέγεται μορφωμένος, πολιτισμένος και που ενδιαφέρεται για το καλό της ανθρωπότητας;

*Εάν σας πουν βάλτε 999 άσφαιρες στον μύλο και 1 κανονική και πυροβολήστε το κρανίο σας ,θα πείτε: «Τρελός είμαι να δοκιμάσω όταν μία στις χίλιες μπορεί να με σκοτώσει!»

*Όταν πάλι, κάνετε μελέτες για σοβαρά και μεγάλα έργα παίρνοντας αποφάσεις, βάζετε και τον νόμο των πιθανοτήτων στη μέση για παν ενδεχόμενο!

Όταν όμως σας μιλήσουν για το ΘΕΑΡΕΣΤΟΝ «βγάζετε μπιμπίκια». Τότε είστε απόλυτοι και σιγουρότατοι πως εσείς κατέχετε την αλήθεια και καμία πιθανότητα δεν αφήνετε μήπως και δεν είναι έτσι όπως τα λέτε, μολονότι το θέμα είναι αιωνίου ζωής ή αιωνίου θανάτου.

Η ΠΑΡΑΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!

Δεν σας αφήνει ούτε δοκιμή να κάνετε, τέτοια επιρροή ασκεί επάνω σας!

Δεν αντιλαμβάνεστε πως «άλλος μιλάει» μέσα από την ψυχή σας και δια του στόματός σας.

Λέει ο εγγονός στη γιαγιά του: Αχ…γιαγιά, όλα αυτά που κάνεις είναι περιττά, είναι κουταμάρες!

Οι νηστείες, οι αγρυπνίες, τα πρόσφορα, οι προσευχές και οι μετάνοιες…

Τι τα θες όλα αυτά; (…..)

Στο τέλος λέει…γιαγιά πες και εσύ κάτι.

Και η γιαγιά :Παιδί μου άκουσέ με και συ. Εάν δεχθούμε πως έχεις δίκιο, γνωρίζεις πολύ καλά πως τόσα χρόνια έζησα με χαρά, υγεία και δεν μου έλειψε τίποτα. Αν …όμως έχεις άδικο εσύ και εγώ δίκιο μπορείς να κατανοήσεις παιδί μου τι έχεις να πάθεις και τι σε περιμένει; ‘Εσκυψε το κεφάλι και έφυγε έντονα προβληματισμένος γιατί είχε ακόμα λίγο μυαλό….

Αυτό να κάνετε και εσείς …να προβληματιστείτε γιατί ποτέ δεν είναι αργά. Περιμένει, έστω και την τελευταία στιγμή με ειλικρινή μετάνοια.

Ας μην είσαστε όμως υπεύθυνοι των απολεσθέντων ψυχών στο μεσοδιάστημα, διότι θα επιβαρύνετε τη θέση σας και αναπολόγητοι θα είστε. Τα δικά σας ( σώμα και ψυχή ),αφού έτσι θέλετε κάντε τα ό,τι θέλετε!! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ όμως το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να καταχράζεστε την ελευθερία του άλλου. Έρχεστε σε πλήρη αντίφαση με αυτά που ΕΣΕΙΣ λέτε για την ελευθερία του ατόμου!!

Η Ελλάδα μας έχει Σύνταγμα και όλα προβλέπονται σε αυτό. Ο δε πνευματικός νόμος (οι ΓΡΑΦΕΣ) λέει: «Κανενός η θέλησις και η ελευθερία δεν βιάζεται, ας κάμη ο καθένας ό,τι του αρέσει. Αυτός που θέλει να αμαρτάνει ας αμαρτάνει πιο πολύ και αυτός που θέλει να αγιάσει ας αγιάσει περισσότερο.» (Αποκ.Ιωαν.κβ’11)

Ο Ιερός Χρυσόστομος χαρακτηρίζει τις έμφυλες καταστάσεις ως : «Κολοφώνα των αμαρτιών και κεφάλαιον συμφοράς».

Επενδύει, δηλαδή κάποιος σε αυτά και αποκτά κεφάλαιο που 1000% θα του φέρει τη μέγιστη και ανεπανόρθωτη συμφορά. Φύγετε ,λοιπόν, τάχιστα από τον κόσμο της αμαρτίας, δεν σας συμφέρει …

Σας το λέει ξεκάθαρα και ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός: «Αφού λοιπόν είσθε από τον κόσμον αυτόν, σας είπα ότι θα αποθάνετε, βυθισμένοι εις τας αμαρτίας σας…»(Ιωαν.η’23)

Επομένως, για το δικό σας καλό ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΣΘΕ να επιβουλευθείτε τα ελληνόπουλα που είναι τέκνα φωτός!

Τη διαπαιδαγώγησή τους την έχουν αναλάβει αποκλειστικά οι γονείς τους και οι πνευματικοί τους.

Ακούστε εγγράμματοι «μορφωμένοι-διανοούμενοι» τι λέει ο Χρυσορρήμων Άγιος που από το στόμα του έρεε χρυσός διαχρονικής αξίας, που άλλους θα ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΦΟΔΡΑ ,διότι «έχασαν την μπάλα» και προκάλεσαν μόνοι την οδύνη τους.

Άλλους θα ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΑΝΕΙΠΩΤΑ ,διότι ο λόγος του επιβεβαιώνει τις πράξεις τους και απολαμβάνουν… διότι «έμαθαν καλή μπάλα», και άλλους θα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ διότι «τώρα αρχίζουν τις προπονήσεις».

Προσέξτε όμως το σπουδαίο. Μαθαίνει αυτός που έχει καλό «προπονητή» και φυσικά (βασική προϋπόθεση) αυτός που θέλει να μάθει.

Τα παιδιά έχουν ανάγκη θεϊκής-ευαγγελικής νουθεσίας και όχι πονηρής και διεστραμμένης διδαχής.

«Ό,τι σπείρεις θα θερίσεις και η καρδιά σου μην πονέσει.»

Τα συνεχιζόμενα λάθη διαπαιδαγώγησης ΔΕΝ συγχωρούνται, ο δε χρόνος ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ για ΔΙΟΡΘΩΣΗ, είναι ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ!!

Απολαύστε τώρα τον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο και η χάρις του ας μας βοηθήσει να εγκολπωθούμε και να ακολουθήσουμε τις συμβουλές του μεγαλώνοντας παιδιά που θα αστράφτουν από πνευματικότητα και διαβολέας δίπλα τους δεν θα μπορεί να σταθεί γιατί θα καίγεται!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ…. ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!

Με εν Χριστώ αγάπη

Γεώργιος Φλώρος

Συννημένες σελίδες με τις  διδαχές του Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου ,περί διαπαιδαγώγησης των παιδιών.

σελ.198-199

σελ.200-201

σελ.202-203

σελ.204-205

σελ.206-207

σελ.208-209

σελ.210-211

σελ.212-213

EΞΩΦΥΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟΥ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter