ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Άδικο έχει που τά λέει;

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. - 11 Ιούλ 2019 - 11:40
Loading...
Ο/Η Ανώνυμος είπε…
Αυτός ήταν (ο πρώην Α/ΓΕΣ). 
Δεν υπήρξε εκδήλωση των ‘Ρόταρυ’, που είναι προθάλαμος του τεκτονισμού, στην οποία να μην έδωσε το παρόν, όσο ήταν Α/ΓΕΣ. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Αλκιβιάδης Στεφανής
 
Ο Δημήτρης Νατσιός έχει γράψει ότι σε μία ομιλία του, όπου παρίστατο και ο Στεφανής, έθιξε το μείζον ζήτημα του λαθροεποικισμού με «προσφυγικό» φερετζέ και επισήμανε τις ευθύνες των προδοτών του Σύριζα γι’ αυτό τους το ανοσιούργημα, που απειλεί ευθέως την ζωή των Ελλήνων, την εθνική συνοχή, αλλά και την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος. 
 
Μόλις τα ‘κουσε όλα αυτά ο κ. Στεφανής αποχώρησε από την εκδήλωση! 
 
Επίσης, επί της θητείας Στεφανή αποστρατέυτηκε ο πιστός στον όρκο του λοχίας Ευαγγελος Φώτης, ο οποίος αρνήθηκε να γίνει «φιλιππινέζα» των λάθρο, διότι, σύμφωνα με τον Στρατιωτικό Κώδικα, το ξεσκάτισμα λαθροεισβολέων δεν συμπεριλαμβάνεται στα καθήκοντα των αξιωματικών των ΕΔ. 
 
Εξυπακούεται, πως αθωώθηκε από το στρατοδικείο. Όσο και να ‘θελαν οι κομματοκύνες στρατοδίκες, δεν μπορούσαν να τον καταδικάσουν για απείθεια, διότι θα εξεφτελίζονταν πλήρως. 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για Αλκιβιάδης Στεφανής ΡΟΤΑΡΥ
 
Στις επόμενες κρίσεις, όμως, τον αποστράτευσαν, για να τον εκδικηθούν. Ο κ. Στεφανής, όπως έχει δηλώσει ο κ. Φώτης, τον επισκέφθηκε και προσπάθησε να τον… νουθετήσει, ώστε να προδώσει τον όρκο του και την Ελλάδα. Αυτός είναι ο νέος υπουργός Αλκιβιάδης Στεφανής.
Τρί Ιουλ 09, 01:13:00 μ.μ.
 
http://deltio11.blogspot.com/2019/07/1965.html
 
«ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»

https://odysseiatv.blogspot.com/2019/07/blog-post_279.html#more

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Chat Box
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter