ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έβγαλαν Κανόνια και Πολυβόλα στις Ακτές οι… Υπερασπιστές της νήσου Καλύμνου…

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. - 27 Ιαν 2018 - 10:11
Loading...

Την Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018, στο πλαίσιο αποτροπής & Τακτικής επιχειρησιακής ετοιμότητας του 5/42 ΣΕ, διεξήχθη άσκηση με πραγματικά πυρά στις Ακτές  της νήσου  Καλύμνου.

Στην άσκηση συμμετείχαν Αξιωματικοί και Οπλίτες τουτ 5/42 ΣΕ,Πυροβολαρχία  Πυροβολικού,Ελεύθεροι Σκοπευτές  και Τμήμα  Εθνοφυλάκων.

Θα πρέπει να επισημάνουμε, ότι δεν είναι η πρώτη φορά τον τελευταίο χρόνο, που το 5/42 ΣΕ εκτελεί Τακτικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες που στέφονται με μεγάλη επιτυχία και το σημαντικότερο δείχνουν το αξιόμαχο των τμημάτων, την υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα του Συντάγματος ,το υψηλό ηθικό και την άριστη εκπαίδευση στελεχών, κληρωτών και εθνοφυλάκων που συμμετέχουν.

Αξίζουν συγχαρητήρια  ο Διοικητής του 5/42 ΣΕ Συνταγματάρχης Αντώνης Μητάφης , στους Αξιωματικούς και  στελέχη του 5/42 ΣΕ, καθώς και οι έφεδροι , οι κληρωτοί και εθνοφύλακεςΠηγή : http://kalymnos-news.gr

Σχόλιο: Οι Υπερασπιστές της νήσου Καλύμνου δεν αφήνουν περιθώρια για παρερμηνείες …Ενώ σημαντικός είναι. και ο αριθμός των ταχύπλοων του νησιού που έτοιμα να επανδρωθούν με Εφέδρους για παν ενδεχόμενο !

Πηγή : veteranos.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter