ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ένας στρατιωτικός πιλότος είπε γιατί η Ρωσική Ομοσπονδία δεν εγκαταλείπει τα μαχητικά Su-35

ΔΙΕΘΝΗ. - 12 Ιούν 2019 - 23:00
Loading...

© RIA Novosti / Oleg Smyslov

Πολλαπλών χρήσεων μαχητικά αεροσκάφη Su-35 κατά την διάρκεια τακτικής ασκησης στην περιοχή Kostroma
Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας επικεντρώνεται στις μαζικές αγορές των μαχητικών Su-57 και Su-35. Και, όπως είπε η υπηρεσία, το ένα αεροσκάφος δεν θα βλάψει το άλλο. Στο ραδιόφωνο Sputnik, ο τιμημένος στρατιωτικός πιλότος της Ρωσίας, Vladimir Popov, σχολίασε την κατάσταση.
Το Υπουργείο Αμύνης θα συνεχίσει τις μαζικές αγορές των Su-35 μαχητικών αεριωθουμένων μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας σύμβασης παράλληλα με την αγορά των αεροσκαφών της πέμπτης γενιάς Su-57, μια στρατιωτική πηγή είπε στο RIA Novosti.
Η πρώτη σύμβαση για την προμήθεια 48 Su-35 ολοκληρώθηκε στο τέλος της 2015, ταυτόχρονα υπογράφηκε μια δεύτερη συμφωνία για 50 επιπλέον τέτοια αεροσκάφηΣύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Αμύνης Αλεξέι Krivoruchko το δεύτερο συμβόλαιο θα εκπληρωθεί μέχρι το τέλος της 2020, και οι αεροδιαστημικές δυνάμεις (VKS) πρέπει να προμηθεύουν είκοσι ακόμα μαχητικά της γενιάς 4++.

Νωρίτερα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι με 2028 είναι απαραίτητο να επανεξοπλιστούν πλήρως τρία συντάγματα αέρος της Πολεμικής Αεροπορίας με Su-57.
Το Su-57 (παλαιότερα γνωστό ως PAK FA ) είναι ένα Ρωσικό μαχητικό πέμπτης γενιάς.

Πρώτη φορά απογειώθηκε το 2010.
Το SU-35C είναι ένα πολλαπλών χρήσεων σούπερ-ευέλικτο μαχητικό της γενιάς «4++». Το πρώτο απογειώθηκε το 2008 και εισήλθε σε υπηρεσία το Φεβρουάριο του 2014.
Στο ράδιο Σπούτνικ, ο αναπληρωτής αρχισυντάκτης του περιοδικού Aviapanorama, ο Ταγματάρχης Στρατηγός, διακεκριμένος στρατιωτικός πιλότος της Ρωσίας, ο διδάκτωρ Βλαντιμίρ Ποπόφ σχολίασε την κατάσταση.
«Γιατί χρησιμοποιούμε τα αεροπλάνα 4++ για πολύ καιρό ; Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η κατηγορία της ποιότητας των τιμών λαμβάνεται υπόψη-το αεροσκάφος μας έχει αρκετά υψηλή ποιότητα. Μεγάλη αποδοτικότητα. Οπότε γιατί να εγκαταλείψουμε αυτά τα μαχητικά, τα οποία μπορούν να εκτελέσουν σχεδόν τις ίδιες λειτουργίες με τα αεροσκάφη της πέμπτης γενιάς. Το μόνο πράγμα είναι ότι αποτέλεσμα της χαμηλής ορατότητας είναι μικρότερο και πρέπει να γίνεται κατανοητό και να σημειώνεται πάντα”, δήλωσε ο Βλαντιμίρ Ποπόφ

Σύμφωνα με τον ίδιο, η πέμπτη γενιά των μαχητικών αεροσκαφών SU-57 έχουν μια σειρά από πλεονεκτήματα έναντι των Δυτικών ανταγωνιστών.

«Η πολλαπλή λειτουργικότητα που παρέχεται από τους σχεδιαστές του Su-57 είναι συνέπεια του γεγονότος ότι υπάρχει μια ενιαία πλατφόρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα μαχητικό αναχαίτισης, για αεροπορική μάχη, για να καλύψει επίγεια αντικείμενα να χρησιμιοποιηθεί ως επιθετικό αεροσκάφος, ως βομβαρδιστικό , για επίθεση εν όψει και για καταδίωξη.
Επίσης έχει τοποθετηθεί μεταξύ άλλων, η οπτική-ηλεκτρονική αντίδραση-αυτή είναι μια νέα κατεύθυνση, η οποία είναι τόσο έντονη και τόσο εκτενώς δεν παρουσιάζεται σε κανένα άλλο αεροσκάφος. Το μαχητικό έχει νέα πλοήγηση και μπορεί να χρησιμοποιήσει ολόκληρο το φάσμα των όπλων «, δήλωσε ο Βλάντιμιρ Ποπόφ.
https://radiosputnik.ria.ru
tokoutsavaki

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter