ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΈΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ…ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ “ΕΜΒΟΛΙΑ” ΠΙΣΩ…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. - 21 Ιούλ 2021 - 8:52
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

21/7/21 Τα πλήθη στους δρόμους των πόλεων θα γίνουν καταιγισμός που θα πνίξει το ελεεινό τσίρκο που διαχειρίζεται την αποικία. Μην ακούτε μπλόφες και απειλές. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε νόμο που αφορά όλα τα κράτη-μέλη (είναι δεσμευτικός δηλαδή, όχι γνωμοδοτική πρόταση όπως ήταν αρχικά του Ευρωπαικού Συμβουλίου) στις 14/6/21: δεν γίνεται αποδεκτή καμία διάκριση μεταξύ πολιτών και κανένα ‘πιστοποιητικό’ σχετικά με εμβολιασμούς. Όπως και για οτιδήποτε άλλο, φυσικά.

Το εξειδίκευσαν, για να μην υπάρχουν αυθαιρεσίες. Το γνωρίζουμε και το γνωρίζουν, πολύ καλά. Γι αυτό έχουν κορυφώσει την προπαγάνδα: θα τους ξεμείνουν τα ‘εμβόλια’ στα αζήτητα. Γι αυτό στη Γαλλία ο Μακρόν τρώει σφαλιάρες στο δρόμο και γι αυτό παίρνει πίσω ή τροποποιεί τα “άδεια” που έριξε “για να πιάσει γεμάτα.” Βέβαια οι Γάλλοι δεν αστειεύονται, και είναι και ενημερωμένοι πλήρως – όχι σαν εμάς!

Αυτό ανάγκασε τη Μέρκελ να διευκρινήσει το αυτονόητο. Αυτό ενισχύει σε διεθνές επίπεδο συγκεκριμένα άρθρα του Συντάγματος. ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να απολύσει κάποιον ή να του αρνηθεί υπηρεσίες ή εξυπηρέτηση για τέτοιον λόγο, ούτε καν να του υποδείξει τι θα πράξει, ούτε καν ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ αν έχει εμβολιαστει ή όχι. Είναι ιατρική πράξη και εμπίπτει στο απόρρητο των προσωπικών δεδομένων.

Γι αυτό η δήθεν ‘υπουργός’ παιδείας και η δήθεν ‘υπουργός’ εργασίας πήραν (διακριτικά) πίσω τις απειλές προς ανοήτους. Δεν έχετε δει ή ακούσει τους νομικούς, τους εργατολόγους την πρόεδρο των Εισαγγελέων, κλπ, που βγαίνουν στα ΜΜΕ και το ξεκαθαρίζουν σαφώς; Και οι ‘παρουσιαστές’ κάνουν μόκο και τους κοιτάνε αμήχανα; Μερικοί μάλιστα επαυξάνουν, για να βγάλουν την ουρά τους απ’ έξω από τη διασπορά ψευδο-ειδήσεων της ‘κυβέρνησης’…

Έχουν σχηματιστεί ήδη ομάδες από νομικούς που ετοιμάζουν καταιγισμο μηνύσεων για διασπορά φόβου και ως ψευδών στοιχείων από το καθεστώς. Για να υπάρχει και το νομικό αποτύπωμα. Ας ενημερωθούμε λίγο. Ας μη μας παρασύρει ο κάθε αλήτης δημοσιοκάφρος με τις μπούρδες και τις απειλές του. Ας γινουμε πολίτες, όχι κοπάδι. Τίποτα δεν μπορούν να κάνουν αν επικαλεστούμε τους Νόμους – ακόμα και σε μια αποικία σαν τη δική μας.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…