ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έρχονται Ακραίες Καιρικές Συνθήκες με Θερμοκρασίες Κατάψυξης

ΚΛΟΙΟΣ. - 11 Οκτ 2018 - 16:30
Loading...

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες, φαίνεται πως πρόκειται να γίνουν πιο συχνές από ότι παλαιότερα, ξεπερνώντας την σπανιότητα που είχαν περασμένες εποχές. Οι θερμοκρασίες κατάψυξης φαίνεται να περιλαμβάνονται μέσα σε αυτές τις «ακραίες εκδηλώσεις».

Σύμφωνα με την Βρετανική express.co.uk, μια μελέτη των καιρικών συνθηκών των ΗΠΑ αποκάλυψε ότι οι συνθήκες γίνονται όλο και πιο ακραίες λόγω της ταχείας αύξησης της θερμοκρασίας στην Αρκτική και οι οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η τήξη των πάγων επιδεινώνει τα καιρικά πρότυπα σε ολόκληρο τον κόσμο.Όχι μόνο το σπειροειδές πρόβλημα της υπερθέρμανσης του πλανήτη στο Βόρειο Πόλο παράγει μεγαλύτερα κρύα ξεσπάσματα σε ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε ξηρασίες, καύσωνες και καταιγίδες.

Οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Rutgers-New Brunswick και το Πανεπιστήμιο του Wisconsin-Madison εξέτασαν τα δεδομένα βροχόπτωσης από 17 σταθμούς στις ΗΠΑ και διαπίστωσαν ότι ξηρές ή υγρές περίοδοι που διαρκούν τέσσερις ή περισσότερες ημέρες εμφανίστηκαν συχνότερα τις τελευταίες δεκαετίες.

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/10/erchontai-akraies-kairikes-synthikes-me-thermokrasies-katapsyxis.html#

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter