ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έσχατες ώρες: Συμπροσευχή για τον κορωνοϊό – Ετοιμάζουν παγκόσμιο «σωτήρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΛΟΙΟΣ. ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ. - 31 Μαρ 2020 - 8:56
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση
Γινόμαστε μάρτυρες «σκοτεινών» εξελίξεων…

Ο Παπικός καρδινάλιος του Σικάγου, παρουσία του Ελληνοορθόδοξου μητροπολίτη και του Προτεστάντη πάστορα, καλεί τους χριστιανούς όλων των δογμάτων, να συμπροσευχηθούν μέσω των social media, προκειμένου να «νικηθεί ο κορωνοίός.

Οι τρεις προκαθήμενοι απαγγέλλουν το Πάτερ ημών όλοι μαζί και στο τέλος προσεύχονται.

«Καθώς συνεχίζονται οι προσπάθειες για να μειωθούν οι επιπτώσεις του Κορωνοϊού, είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε τώρα πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πιο πολλά απ’ αυτά που μας χωρίζουν», ανέφερε ο Μητροπολίτης Ναθαναήλ της Μητρόπολης του Σικάγου και συνέχισε:

«Πράγματι οι θυσίες που έκαναν πρώτα οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό, και ο κλήρος για την ανακούφιση των άρρωστων, αλλά και οι προσωπικές πράξεις αγάπης και ελέους προς τον συνάνθρωπο μας, μας διδάσκουν πως αν και για λίγο καιρό θα είμαστε σε κοινωνική απόσταση, θα παραμείνουμε όμως πολύ ενωμένοι ως τοπική, εθνική και παγκόσμια Χριστιανική οικογένεια – κοινότητα. Ο Θεός μαζί σας και στους δικούς σας.»

Άραγε, η συμπροσευχή ποιόν αφορά; Τον Χριστό ή κάποιον άλλον, ο οποίος θα έρθει να… «σώσει» όλες τις θρησκείες.

Σημειώνεται πως συμπροσευχές δεν γίνονται μόνο μεταξύ χριστιανών όλων των δογμάτων, αλλά και χριστιανών-μουσουλμάνων-εβραίων-βουδιστών κ.α.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr