ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έχετε προειδοποιηθεί! Το είδατε στο Star Trek!

ΚΛΟΙΟΣ. - 25 Απρ 2019 - 15:30
Loading...

Αυτό το ξέφρενο βίντεο του Youtuber κρατάει το κλειδί σε όλα; Λέει ότι ο Δράκος τρώει τα παιδιά και το Βατικανό τους βοηθάει! Καλύπτει ένα αρκετά ενδιαφέρον υλικό που περιλαμβάνει μια εικόνα που ισχυρίζεται ότι είναι ο επικεφαλής του Δράκου!

Δεν ξέρω αν η εικόνα είναι νόμιμη αλλά δεν μπορείτε να διαφωνήσετε με το μεγαλύτερο μέρος του υλικού! Πιστεύω ότι αυτό το βίντεο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο θα το δούμε στο Fox News ή τους υπόλοιπους ψεύτες που είναι σίγουρο γιατί δεν θα αγγίξει ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ υλικό που καλύπτεται εδώ πραγματικά, αν

και το μεγαλύτερο μέρος του μπορεί εύκολα να αποδειχθεί! Όταν οποιοσδήποτε τύπος μέσου ή πηγή ειδήσεων δεν θα αγγίξει ορισμένα θέματα- που γνωρίζετε είναι αληθινά- τότε απομακρύνεστε από αυτά επειδή είναι άχρηστα και σας κρατούν σε ένα κουτί για έλεγχο.

Πληρώνονται για να σας ψέκαζουν και να σας ελέγχουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μπορώ πλέον να ακούω πια τον Sean Hannity, τον Rush Limbaugh ή τον Tucker Carlson.

Για μένα βλέποντας το Fox News είναι σαν να τρώω 5% Rat Poison αντί των άλλων mainstream πηγών που είναι 15% δηλητήριο αρουραίων! Στο τέλος τι έχει σημασία; Είναι όλοι ψεύτες και πληρώνονται πολύ καλά για να με ελέγξουν και να με κρατήσουν σε ένα κουτί που ελέγχουν γι ‘αυτό δεν ζητώ τις πραγματικές ερωτήσεις που δεν θα αγγίξουν! Όλοι θέλουν να παίρνω τα δηλητηριώδη εμβόλια τους, να φάω τους θανατηφόρους ΓΤΟ τους οποίους η Ρωσία έθεσε εκτός νόμου, να πάρει το τηλέφωνο 5G kill grid!

Όλοι μου λένε πως η Ομοσπονδιακή Τράπεζα είναι τόσο μεγάλη για εμάς! Όταν ο Glenn Beck που πραγματικά δεν με νοιάζει καθόλου είπε την αλήθεια για την απάτη της Federal Reserve στο Fox News, η κορυφαία βαθμολογία του αγώνα ακυρώθηκε αμέσως! Πώς μπορεί κάποιος να ανταμείβει αυτό το είδος κακού παρακολουθώντας τον απλώς και μόνο επειδή «είναι καλύτεροι από τους άλλους τύπους!». Πιστεύω ότι οι καλοί πατριώτες βλέπουν το Fox News απλά επειδή λένε ότι περισσότερη αλήθεια είναι μέρος του προβλήματος! Μην δεχτείτε την μερική αλήθεια!

Saving Earth With Truth
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter