ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ήρθε η ώρα για τον μεγάλο σεισμό στην Καλιφόρνια;

ΚΛΟΙΟΣ. - 18 Ιαν 2023 - 6:50

 Ο μεγάλος σεισμός της Καλιφόρνιας- πιθανώς όλοι έχετε ακούσει ότι έρχεται. Κάποιοι λένε ότι ήρθε η ώρα να συμβεί. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά δεδομένα και ας δούμε τι αποκαλύπτουν.

John Paul Jackson

“Υπάρχει ένας σεισμός που έχει προβλεφθεί ότι θα καταστρέψει την Καλιφόρνια. Που σημαίνει ότι θα πέσουν ουρανοξύστες και ότι το σχήμα των Ηνωμένων Πολιτειών θα αλλάξει μετά από αυτόν τον σεισμό. Αυτό δεν θα συμβεί μέχρι να υπάρξει μια καταιγίδα – μια μεγάλη καταιγίδα θα έρθει στην Καλιφόρνια. Είτε πρόκειται για έναν τυφώνα απίστευτης ισχύος, είτε πρόκειται για μια καταιγίδα απίστευτης ισχύος. Αλλά ένας μεγάλος, μεγάλος τυφώνας ή μια απίστευτη δύναμη θα έρθει στην Καλιφόρνια, και ο σεισμός που θα την καταστρέψει δεν θα συμβεί μέχρι να συμβεί αυτό. Έτσι υπάρχει ένας τρόπος να πούμε, εντάξει, έχω χρόνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει ένας σεισμός αύριο 7,5 ξέρετε, ή την επόμενη εβδομάδα ή σε δύο εβδομάδες από τώρα κάποιου μεγέθους. Μιλάω για εκείνον που θα αλλάξει το σχήμα της Καλιφόρνιας, όπου δεν θα θέλετε να ζείτε στην Καλιφόρνια, οπουδήποτε στην Καλιφόρνια, όταν συμβεί αυτό ή ίσως ακόμη και στο μεγαλύτερο μέρος της δυτικής ακτής. Όπου σχηματίζεται ένας εσωτερικός ωκεανός και η Μπάχα γίνεται νησί και το στόμιο του εσωτερικού ωκεανού σχηματίζεται μεταξύ του Σαν Ντιέγκο και του Λος Άντζελες. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί πριν έρθει αυτή η καταιγίδα. Αυτό είναι ένα σημάδι που δίνει ο Θεός στους ανθρώπους – μην ανησυχείτε για αυτή τη μεγάλη καταιγίδα. Γιατί αυτό το σημάδι θα συμβεί πρώτα”.

Το όνειρο του Joe Brandt

Θυμάμαι, αόριστα, την πτώση από το άλογό μου, τον Μπλάκι. Καθώς ήμουν ξαπλωμένος εκεί, άρχισαν να σχηματίζονται εικόνες στο μυαλό μου – εικόνες που έμεναν ακίνητες. Έμοιαζα να βρίσκομαι σε έναν άλλο κόσμο… Σκέφτηκα τη λεωφόρο Χόλιγουντ και βρέθηκα εκεί. Αν αυτό είναι αλήθεια, δεν ξέρω, αλλά υπήρχαν πολλοί άντρες στην ηλικία μου με μούσια και φορώντας, μερικοί από αυτούς, σκουλαρίκια. Όλες οι κοπέλες, μερικές από τις οποίες φορούσαν πολύ κοντές φούστες…

Παρατήρησα ότι υπήρχε μια ησυχία στον αέρα, ένα είδος ακινησίας. Κάτι άλλο έλειπε, κάτι που θα έπρεπε να υπάρχει. Στην αρχή, δεν μπορούσα να το καταλάβω, δεν ήξερα τι ήταν – και μετά κατάλαβα. Δεν υπήρχαν πουλιά… Είδα μια εφημερίδα στη γωνία με τη φωτογραφία του Προέδρου. Σίγουρα δεν ήταν ο κ. Ρούσβελτ. Ήταν μεγαλύτερος, βαρύτερος, με μεγάλα αυτιά… Αναρωτήθηκα αν πήγαινα σε μια ταινία (αφού κανείς δεν μπορούσε να με δει) αν θα μου άρεσε. Κάποια χάρτινη ξανθιά ήταν κρεμασμένη πάνω από τη μαρκίζα, με το πόδι της να έχει μήκος 1,5 μέτρο…

Η ώρα ήταν τέσσερα παρά δέκα. Κάτι μεγάλο επρόκειτο να συμβεί… Περισσότερο σαν πρώιμη άνοιξη… Υπήρχε μια περίεργη μυρωδιά. Δεν ξέρω από πού ερχόταν. Δεν μου άρεσε. Μια μυρωδιά σαν θειάφι, θειικό οξύ, μια μυρωδιά σαν θάνατος. Για ένα λεπτό νόμισα ότι ήμουν πίσω στη χημεία… Ήταν πέντε λεπτά πριν τις τέσσερις, ένα ηλιόλουστο απόγευμα… Το έδαφος κουνήθηκε, μόνο μια στιγμή. Οι άνθρωποι κοιτάχτηκαν μεταξύ τους, έκπληκτοι. Μετά γέλασαν. Γέλασα κι εγώ. Ώστε αυτό ήταν που περίμενα. Αυτό το αστείο μικρό κούνημα. Δεν σήμαινε τίποτα…

Υπήρχε αυτή η μυρωδιά πάλι, που ερχόταν από τον ωκεανό. Πήγαινα στο μαγαζί με τα 5 και 10 και είδα το βλέμμα στα πρόσωπα των παιδιών. Δύο από αυτά ήταν ακριβώς μπροστά μου, ερχόντουσαν προς το μέρος μου. “Πάμε να φύγουμε από αυτό το μέρος. Πάμε πίσω στην Ανατολή.” Φαινόταν φοβισμένος…. Μια νεαρή κοπέλα απλά κάθισε στο πεζοδρόμιο διπλωμένη. Έλεγε συνέχεια, “σεισμός, σεισμός”, ξανά και ξανά…..

Μετά, όταν ήρθε, πώς ήρθε. Σαν τίποτα στον κόσμο του Θεού. Σαν τίποτα. Ήταν σαν την κραυγή μιας σειρήνας, μακρόσυρτη και χαμηλή, ή την κραυγή μιας γυναίκας που άκουσα να γεννάει όταν ήμουν παιδί. Ήταν απαίσιο. Ήταν σαν κάτι -κάποιο τέρας- να έσπρωχνε τα πεζοδρόμια… Αλλά μετά είδα τους δρόμους του Λος Άντζελες -και τα πάντα ανάμεσα στα βουνά του Σαν Μπερναρντίνο και το Λος Άντζελες. Εξακολουθούσαν να γέρνουν προς τον ωκεανό, τα σπίτια, όλα όσα ήταν αριστερά….. Ήξερα ότι αυτό θα συνέβαινε στο Σαν Φρανσίσκο – θα αναποδογύριζε – θα γινόταν ανάποδα. Πήγε γρήγορα, λόγω της στροφής, υποθέτω. Φαινόταν πολύ πιο γρήγορο από το Χόλιγουντ…

Όταν κοίταξα το Γκραντ Κάνυον, αυτό το μεγάλο κενό έκλεινε και το φράγμα Μπόλντερ σπρώχνονταν από κάτω. Και μετά, η Νεβάδα, μέχρι το Ρίνο. Πολύ κάτω στο νότο, πολύ κάτω. Μπάχα, Καλιφόρνια. Και στο Μεξικό. Έμοιαζε σαν να εκρήγνυται κάποιο ηφαίστειο εκεί κάτω, μαζί με όλα τα άλλα. Είδα το χάρτη της Νότιας Αμερικής, ειδικά της Κολομβίας. Άλλο ένα ηφαίστειο-έκρηξη- που έτρεμε βίαια. Μου φάνηκε ότι έβλεπα μια ταινία τριών μηνών πριν-πριν από τον σεισμό του Χόλιγουντ. Η Βενεζουέλα φαινόταν να έχει κάποιου είδους ηφαιστειακή δραστηριότητα. Μακριά στο βάθος, μπορούσα να δω την Ιαπωνία, σε ένα ρήγμα, επίσης. Ήταν τόσο μακριά – δεν ήταν εύκολο να το δω γιατί ήμουν ακόμα στο Big Bear Mountain, αλλά άρχισε να μπαίνει στη θάλασσα…

Τότε, είδα πάλι. Το φράγμα Boulder (φράγμα Hoover), που κατέρρεε – σπρώχνοντας μαζί, σπρώχνοντας μαζί διαλύοντας – όχι, το Grand Canyon σπρώχνονταν μαζί, και το φράγμα Boulder διαλυόταν. Ήταν ακόμα φως της ημέρας. Όλοι αυτοί οι ραδιοφωνικοί σταθμοί χτύπησαν την ίδια στιγμή – το φράγμα Μπόλντερ είχε σπάσει…

Καναδός ερευνητής σεισμών

Ένας σούπερ μεγάλος σεισμός είναι καθ’ οδόν!!! Αυτός είναι ο ισχυρισμός που προβάλλεται από έναν άνθρωπο που ακούει στο όνομα Canadian Earthquake Researcher, ο οποίος έχει παρουσιαστεί και στο παρελθόν σε αυτόν τον ιστότοπο. Έχει βγει με την τελευταία του πρόβλεψη για τον σούπερ μεγαλοσεισμό. Όπως απεικονίζεται παραπάνω, πιστεύει ότι θα συμβεί μεταξύ τώρα και του Ιουνίου του 2023.

Η έρευνά του τον έχει οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι οι πλάκες κλειδώνουν και έχουν ακραία πίεση εναντίον τους και θα οδηγήσουν μια μέρα σε ένα ή περισσότερα σούπερ μεγα-σεισμικά γεγονότα.

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η θεωρία του συμπίπτει όμορφα με τον ερευνητή που παρακολουθεί τη μετατόπιση του μαγνητικού πόλου και πιστεύει ότι τα γεγονότα που επηρεάζουν τη γη, συμπεριλαμβανομένων των σεισμών, θα αυξηθούν σημαντικά αφού ο πόλος φτάσει το όριο των 40 μοιρών, το οποίο πιστεύει ότι θα συμβεί σε περίπου 4 μήνες.

Ακολουθούν μερικές από τις τελευταίες προβλέψεις του.

Στο κακόφημο IPG2 ένας σεισμός παρουσιάζεται σε αυτή τη σκηνή.

Έτσι, σύμφωνα με αυτή τη σκηνή φαίνεται ότι ο σεισμός προηγείται της άφιξης του ac.

Ανάλυση

Ας αναλύσουμε τα δεδομένα. Σύμφωνα με το όραμα του Τζον Πολ Τζάκσον, αν οι καταστροφικοί ατμοσφαιρικοί ποταμοί που πλήττουν τη δυτική ακτή είναι η καταιγίδα ή οι καταιγίδες που προέβλεψε, τότε αυτό το πρόδρομο γεγονός εκπληρώνεται και ο μεγάλος σεισμός πιθανότατα θα ακολουθήσει κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον.

Ο Καναδός ερευνητής σεισμών πιστεύει ότι ο σούπερ μεγα-σεισμός θα συμβεί μεταξύ τώρα και του Ιουνίου του 2023. Δεν γνωρίζω αν πιστεύει ότι θα αφορά την Καλιφόρνια ή όχι. Πιστεύει επίσης ότι θα υπάρξει ένας καταστροφικός σεισμός 10,4 Ρίχτερ στην Ιαπωνία στο εγγύς μέλλον.

Το όνειρο του Joe Brandt απαριθμούσε διάφορα πρόδρομα γεγονότα, όπως έναν καταστροφικό σεισμό στην Ιαπωνία, την καταστροφή του φράγματος Boulder/Hoover και μεγάλους σεισμούς και ηφαίστεια νότια των συνόρων.

Έτσι, αν βάλουμε όλα τα δεδομένα μαζί, εδώ είναι τα κύρια πρόδρομα γεγονότα που πρέπει να αναζητήσουμε.

Καταιγίδα στην Καλιφόρνια

Πρόεδρος με μεγάλα αυτιά στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας

Χάρτινη ξανθιά με πόδια ύψους 2,5 μέτρων πάνω από τη μαρκίζα στο Λος Άντζελες.

Σεισμοί και ηφαίστεια στα νότια.

Καταστροφικός σεισμός στην Ιαπωνία

Το φράγμα Χούβερ καταστρέφεται

Έτσι, υπό το φως όλων των δεδομένων, θα έλεγα ότι πιθανόν μόνο ένα από τα προαπαιτούμενα έχει συμβεί, ίσως δύο – οι καταιγίδες και πιθανόν ένας πρόεδρος με μεγάλα αυτιά.

Η χάρτινη ξανθιά με τα 2,5 μέτρα πόδια στη μαρκίζα στο Λος Άντζελες μπορεί ενδεχομένως να εκπληρωθεί αυτό το καλοκαίρι ή λίγο πριν με την προγραμματισμένη κυκλοφορία της ταινίας Barbie στις 21/7/23. Παρεμπιπτόντως, το τρέιλερ της ταινίας παρουσίαζε την Barbie, μια ξανθιά, με πόδια που έμοιαζαν να έχουν μήκος 2,5 μέτρα.

Προς το παρόν γίνονται σεισμοί και ηφαίστεια στο νότο, αλλά δεν νομίζω ότι είναι στο βαθμό που τα είδε ο Τζο Μπραντ. Ούτε ο καταστροφικός σεισμός της Ιαπωνίας έχει συμβεί.

Ούτε το φράγμα του Μπόλντερ που μετονομάστηκε σε φράγμα Χούβερ έχει καταστραφεί ακόμη. Η έρευνά μου με έχει οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι το Χούβερ θα καταστραφεί σε μια τελετή γέννησης του αντίχριστου που θα σπάσει τα νερά. Αυτό συνδέεται με τη σκηνή του IPG2 όπου ο σεισμός προηγείται της άφιξης του ac.

Λοιπόν, φτάσαμε εκεί; Λαμβάνοντας όλα υπόψη, και αν τα δεδομένα είναι έγκυρα, τότε θα έλεγα ότι ενδεχομένως μόνο μία προϋπόθεση έχει εκπληρωθεί μέχρι στιγμής. Αλλά αν η Barbie είναι η ξανθιά με τα 1,80 μ. μακριά πόδια που προέβλεψε ο Joe, τότε θα έλεγα ότι είμαστε κοντά και ο μεγάλος σεισμός στην Καλιφόρνια θα μπορούσε να γίνει από τώρα μέχρι το φθινόπωρο του 2023.

Αλλά και πάλι, αν μπορούμε να εμπιστευτούμε τα δεδομένα, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δούμε να εκπληρώνονται τα προαπαιτούμενα, συμπεριλαμβανομένου του καταστροφικού σεισμού της Ιαπωνίας και της καταστροφής του φράγματος Hoover. Αν τα δούμε αυτά, τότε πιστεύω ότι ο μεγάλος σεισμός της Καλιφόρνιας θα είναι επικείμενος.

Και πριν τελειώσουμε αυτή τη συζήτηση ας εξετάσουμε μερικά πράγματα από την ταινία 2012. Πρώτον, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, η ταινία 2012 περιείχε προγνωστικό προγραμματισμό για τον σεισμό και το τσουνάμι της Ιαπωνίας στις 3/11/11. Είπαν: “Αυτή τη φορά λοιπόν χτυπάμε την Ιαπωνία” και μετά έρχεται ένα μικρό τσουνάμι.

Έτσι, συνειδητοποιώντας ότι η ταινία που παρουσίαζε τον μεγάλο σεισμό της Καλιφόρνιας περιείχε προγνωστικό προγραμματισμό, είναι δυνατόν να περιέχει επίσης προγνωστικό προγραμματισμό για τον ίδιο τον μεγάλο σεισμό της Καλιφόρνιας;

Λοιπόν, ας δούμε μερικούς αριθμούς από την ταινία. Ένας από τους αριθμούς που ξεχώρισα ήταν ο αριθμός 4420, ο οποίος σχετίζεται με έναν πρόδρομο σεισμό του μεγάλου σεισμού της Καλιφόρνιας στην ταινία.

Ας υπολογίσουμε: ξεκινώντας από τις 3/11/11 και προσθέτοντας 4420 ημέρες φτάνουμε στις 17/4/2023.

Είναι αυτός ο προγνωστικός προγραμματισμός, θα μπορούσε αυτό να είναι ένα σήμα για την ημέρα ενός πρόδρομου σεισμού του μεγάλου, ή ακόμα και του ίδιου του μεγάλου;

Τώρα ο αριθμός 4420 στην ταινία του 2012 μπορεί να είναι απλώς ένας τυχαίος αριθμός, σωστά; Τώρα κοιτάξτε την ώρα στο ρολόι που δόθηκε στον πιλότο του αεροπλάνου για να νοικιάσει το αεροπλάνο διαφυγής πριν χτυπήσει ο μεγάλος σεισμός-7:22-είναι μια ταύτιση.

Η ώρα 7:22 ισούται με 442 λεπτά (7 ώρες x 60 λεπτά = 420 λεπτά + 22 λεπτά = 442 λεπτά).

Έτσι, υπάρχει ταύτιση με τους αριθμούς στην πολυκατοικία 4420 αφού ρίξετε το μηδέν όπως κάνουν, και την ώρα στο ρολόι 442 λεπτά. Παρεμπιπτόντως: Υπολογίζω τις πιθανότητες να ταιριάζουν αυτοί οι αριθμοί σε 7.200.000 προς ένα.

Και να σας θυμίσω ότι η ταινία Barbie έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 21/23/7, δηλαδή μια μέρα πριν από τις 22/7, οπότε η ώρα 7:22 στο ρολόι θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ένα σήμα για το 4420 και επίσης ένα σήμα για τις 22/7.

Έτσι, είναι το 442 και το 4420 ένα σήμα για τις 17/4/2023 και ή για τις 22/7/23; Θα δούμε έναν σεισμό στην Καλιφόρνια σε μια από αυτές τις ημέρες;

Εδώ είναι ένας άλλος συγχρονισμός: από τις 22/7/23 έως τις 23/11/3/23 -η ημερομηνία ενδιαφέροντος που παρακολουθούμε ιδιαίτερα- είναι 2520 ώρες. Όπως οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε 2520 είναι ο αριθμός των ημερών των τελευταίων 7 ετών. Και από τις 17/4/23 έως τις 23/11/3/23 είναι 4800 ώρες, και σε κάποιο σημείο εκείνης της ημέρας θα είναι 288.888 λεπτά.

 

Συμπέρασμα

Είναι αξιόπιστα τα δεδομένα; Οι καταιγίδες που είδε ο Τζον Πολ Τζάκσον ως προάγγελο του σεισμού συμβαίνουν τώρα; Ισχύει το όνειρο του Τζο Μπραντ, είναι η Μπάρμπι η δίμετρος ξανθιά που προέβλεψε στη μαρκίζα; Είναι ακριβής η πρόβλεψη του Καναδού σεισμολόγου;

Αν οι απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα είναι θετικές, τότε θα δούμε έναν καταστροφικό σεισμό στην Ιαπωνία, το φράγμα Χούβερ να καταστρέφεται και τον σούπερ μεγαλοσεισμό στην Καλιφόρνια πριν από το φθινόπωρο του 2023. Και αν γίνει ο σεισμός, τότε αναζητήστε τον αντίχριστο που θα εμφανιστεί στο “προσκήνιο” λίγο αργότερα. Αλλά αν οι απαντήσεις σε οποιαδήποτε από αυτές τις ερωτήσεις είναι αρνητικές, τότε έχουμε περισσότερο χρόνο.

Προσέχετε, λοιπόν, και προσεύχεστε πάντοτε, για να θεωρηθείτε άξιοι να αποφύγετε όλα αυτά που θα συμβούν και να σταθείτε μπροστά στον Υιό του ανθρώπου. Λουκάς 21:36

endtimesforecaster.blogspot.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr