ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αίγυπτος : Οι αρχές δεν θέλουν να μάθει το κοινό την αλήθεια για την αρχαία κοινωνία.

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΚΛΟΙΟΣ. - 14 Νοέ 2018 - 11:02

Οι πυραμίδες της ΑΙΓΥΠΤΟΥ βρίσκονται στο επίκεντρο μιας θεωρίας συνωμοσίας, ισχυριζόμενοι ότι κατασκευάστηκαν χρησιμοποιώντας τεχνολογία υψηλού επιπέδου, αλλά ένα περίεργο ντοκιμαντέρ προχωρά ακόμα περισσότερο, υποδεικνύοντας ότι οι αρχές θα μπορούσαν να μας σταματήσουν να μάθουμε την αλήθεια για αυτές τις αρχαίες δομές.

Από τον MATTHEW KIRKHAM

Δεν υπήρχαν κάμερες πριν από χιλιάδες χρόνια, όταν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι έχτισαν τις τρεις πυραμίδες της Γκίζας. Ως εκ τούτου, οι επιστήμονες έπρεπε να μοιράζονται ενδείξεις για το πώς κατασκευάστηκαν αυτά τα πανύψηλα μνημεία. Υπάρχουν σήμερα περίπου 80 πυραμίδες που είναι γνωστές από την αρχαία Αίγυπτο. Οι τρεις μεγαλύτερες και καλύτερες διατηρημένες από αυτές χτίστηκαν στη Γκίζα.
Οι πιο γνωστές από αυτές τις πυραμίδες χτίστηκαν για τον Φαραώ Κούφου. Είναι γνωστή ως η “Μεγάλη Πυραμίδα”.
Στο ντοκιμαντέρ Netflix “Ο Πυραμιδικός Κώδικας”, οι ισχυρισμοί αναδεικνύουν ότι η περαιτέρω γνώση σχετικά με τις δομές της Αιγύπτου παραμένει κρυμμένη από το κοινό.
Το ντοκιμαντέρ υποδεικνύει ότι υπάρχουν ενδείξεις σε όλη τη χώρα που δείχνουν τη γνώση της υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των αρχαίων πυραμίδων.
Τα πλάνα από την εκπομπή αποκαλύπτουν ότι μεγάλο μέρος της αρχαίας Αιγύπτου παραμένει ανεξερεύνητο, με δορυφορικές εικόνες που παρουσιάζουν ίχνη από ποικίλες δομές που δεν έχουν ακόμη ανασκαφεί.
Αυτές οι εικόνες συμβολίζουν μηχανικούς που δεν υπήρχαν εκείνη την εποχή, ή έτσι μας οδηγούν να πιστέψουμε.
Προσθέτει: “Σήμερα, οι Αιγύπτιοι ξεναγοί έχουν ρητά οδηγίες να μην το επισημάνουν στους τουρίστες.”
Το ντοκιμαντέρ υποστηρίζει ότι, παρά τις αυστηρές ρυθμίσεις που ισχύουν για το είδος της έρευνας που επιτρέπεται, υπάρχουν ακόμη στοιχεία που υποδηλώνουν ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι είχαν γνώση που έχει χαθεί.
https://www.express.co.uk/news/weird/1044814/Egypt-great-pyramid-giza-bombshell-discovery-spt
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ EXPRESS : Corfiatiko.blogspot.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr