ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΑΓΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ : μετά από ένα μεγάλο πόλεμο ο κόλπος της Γέρας στην Λέσβο θα γεμίσει με ξένα πλοία. ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ. - 22 Ιούλ 2018 - 9:05
Loading...

ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ του ΑΙΓΑΙΟΥ δεν τελειώνουν με την διάλυση της Τουρκίας , θα συνεχιστούν και με την επικείμενη μοιρασιά της. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Οι ΑΓΙΟΙ το ξέρουν και μας προειδοποιούν . 

Η Τουρκία θα διαλυθεί, είναι συμφωνημένο εδώ και πολύ καιρό στον Ουρανό και μετά θα πέσουν όλοι οι γύπες για να ξανακομματιάσουν την γη της Μικράς Ασίας γιατί ο Ρώσος θα τους  έχει προλάβει αλώνοντας την ΠΟΛΗ. 

Όλοι θα κυνηγούν την μερίδα του λέοντος και θα συνωστίζονται με τους στόλους τους στα

Ελληνικά νησιά του Αρχιπελάγους  ΑΙΓΑΙΟΥ βλέποντας τα Μικρασιατικά παράλια, ήδη σχεδιάζουν αυτές τις κινήσεις. 

Βοήθεια μας η  εορτάζουσα ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – Μυροφόρος και Ευαγγελίστρια της Αναστάσεως του Κυρίου μας Ιησού Χριστού ΑΓΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ.    

« Εμφάνιση της ΑΓΙΑΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ: το 1942 παρουσιάστηκε στην νεωκόρο κ. Ελένη στο γνωστό πανελλήνιο προσκύνημα της στην Γέρα της Λέσβου με τις κατακόμβες και της είπε .. « μετά από ένα μεγάλο πόλεμο ο κόλπος της Γέρας στην Λέσβο θα γεμίσει με ξένα πλοία.»  

Εμφάνιση της ΑΓΙΑΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ : το 1974 παρουσιάστηκε σε ένα προσκυνητή στο ίδιο προσκύνημα της στην Γέρα της Λέσβου και του είπε .. « ο κόλπος της Γέρας θα γεμίσει με ξένα πλοία» αλλά και του έδειξε σε όραμα « όπως είναι τα καράβια αυτά  έτσι θα πήξει ο κόσμος» μάλιστα του υπέδειξε την ώρα και την ημέρα που οι τούρκοι εκείνη την χρονιά θα καταλάμβαναν μεγάλος μέρος της Κύπρου.» http://choratouaxoritou.gr/?p=39168 

Όταν οι δυτικοί στόλοι θα στριμώχνονται στο ΑΙΓΑΙΟ (άσπρη θάλασσα ) και οι αντίστοιχοι των Ρώσων στην Μαύρη Θάλασσα τότε θα λυθεί το θέμα της ΠΟΛΗΣ. 

Όταν θα ιδείτε το χιλιάρμενο στα Ελληνικά ύδατα, τότε θα λυθεί το ζήτημα της Πόλης”. ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ . 

Ουσιαστικά μας επισημάνει αυτό που είπε η ΑΓΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ  παραπάνω και αυτό που αναφέρει παρακάτω ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ. 

ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ του ΑΙΓΑΙΟΥ δεν τελειώνουν με την διάλυση της Τουρκίας , θα συνεχιστούν και με την επικείμενη μοιρασιά της. 

«Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί….Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς. Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη. 

Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι – εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: “Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;” Όλοι, όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. 

Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο…..Θα βγάλει η (ελληνική) κυβέρνηση απόφαση να μη στείλη στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί , όποιος πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο (εν. τον ευρωπαϊκό), χάθηκε…». Πηγή: Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994», εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία 

Πρέπει να ετοιμαστούμε γιατί θα είναι μπόρες – μπόρες όπως έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ. 

Δεν καθαρίζουμε μόνο με την διάλυση της Τουρκίας. 

Όλοι οι δρόμοι και οι προθέσεις των ισχυρών θα βλέπουν την ΠΟΛΗ και τα ΣΤΕΝΑ και μάλιστα  οι δυτικοί στην πρώτη  φάση θα τα πλαγιοκοπήσουν μέσω του ΑΙΓΑΙΟΥ και των Μικρασιατικών παραλίων. 

Αλλά την συνέχεια μας δίνει ο λόγος του Γέροντος Ιωσήφ του Βατοπαιδινού. 

« Γιατί θα γίνει ανακαινισμός τώρα  

Θα επέμβει η δικαιοσύνη του ΘΕΟΥ με μεγάλη Οργή να ξεριζώσει την Παγκόσμια διαστροφή.  

Για να ξανακτίσει νέα γενιά.  

Αυτά θα γίνουν τώρα.  

Τώρα στις ημέρες μας.  

Δεν έχουμε μέρες.  

Θα μιλήσουν τα αίματα των μαρτύρων μας και τα κλάματα των προγόνων μας και θα επανέλθουμε πάλι στις βάσεις μας.  

Για αυτό να κάνουμε Προσευχή στον ΆΓΙΟ ΘΕΟ να μείνει κοντά μας για να αντέξουμε.  

Και πίσω έρχεται η ΑΝΑΣΤΑΣΗ. 

Θα θελήσει να στεριωθεί η Ρωσία στο μέρος τούτο και τα ΣΤΕΝΑ.  

Μετά θα κινηθούν οι ΔΥΤΙΚΟΙ.  

Τότε θα κινηθούν όλοι αυτοί και θα μαζευτούν στην περιφέρεια του Βυζαντίου  

Διότι το Βυζάντιο το έχει ξεριζώσει το Βατικανό και το παρέδωσε στους τούρκους.  

Τώρα οι επαίσχυντοι απόγονοι των προγόνων τους που λέγονται Ευρωπαίοι θα τους μαζέψει η Οργή του ΘΕΟΥ και δεν θα γυρίσει κανένας πίσω να πει τι έπαθα.  

Τότε θα αρχίσει αυτός ο ανακατεμός όλος.  

Θα ξεριζωθεί όλη η ΠΟΛΗ η παλαιά, θα μείνει μόνο η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.  

ΚΑΙ τότε θα αρχίσει ο ανακαινισμός ,θα επιστρέψουμε πίσω στις βάσεις μας.  

Η Ελλάδα θα φτωχύνει πολύ αλλά μετά θα κινηθεί.  

Δεν θα μείνομεν εδώ θα επιστρέψουμε στις βάσεις μας πάλι.  

Ο Πόντος , η Καππαδοκία, η Μικρά Ασία , η Βιθυνία όλα αυτά δικά μας είναι.  

Αυτές είναι οι ρίζες των προγόνων μας.  

Μετά θα αναστηθεί η φυλή μας πάλι.  

Επανέρχεται πάλι η Κωνσταντινούπολη πρωτεύουσα του Βυζαντίου και της Ευρώπης.  

Θα αποκτήσουμε πάλι πίσω τα δικά μας, τον Πόντο , την Καππαδοκία , την Μικρά Ασία.  

Όλα αυτά θα επανέλθουν.»  

http://oimos-athina.blogspot.com/2018/06/blog-post_24.html 

Οι Πατέρες τα προείπαν για να μας προετοιμάσουν εδώ και χρόνια για να μην βρεθούμε σοκαρισμένοι στην πολεμική  μπόρα που έρχεται. 

Οι γεωπολιτικοί  αναλυτές συμφωνούν με την αγριότητα των συγκρούσεων. 

« Πολλοί αναλυτές υποστηρίζουν ότι μετά την εισβολή των Αμερικανών στο Ιράκ (2003)  ξεκίνησε ο Γ΄  Πόλεμος, ο οποίος επεκτείνεται καθημερινά.  Ο πόλεμος αυτός διαφέρει σημαντικά ως προς τον χαρακτήρα, τις ιδιαιτερότητες από τους δυο προηγούμενους. Στην ουσία του όμως, υπάρχει βασική ομοιότητα αφού όλα γίνονται για τα ενεργειακά ζητήματα. Χθες οι πετρελαϊκές πηγές, σήμερα το φυσικό αέριο κ.α. 

Στους δυο πρώτους έχασαν τη ζωή τους 17 εκατομ.,  και 65 εκατ. άνθρωποι αντίστοιχα.  Παρατηρούμε ότι το 95% των θυμάτων στον Α Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν στρατιώτες και μόλις το 5% άμαχοι πολίτες.  Στον Β΄Παγκόσμιο το 33% ήταν στρατιώτες και το 67% πολίτες. Σήμερα το 5% είναι στρατιώτες και το 95% άμαχοι. Υπάρχει μια σημαντική διαφορά στην μορφή και στην υφή. 

Για παράδειγμα η Συρία από την άποψη διεθνούς δικαίου δεν πολεμά σήμερα με καμία άλλη χώρα. Κανένα ξένο κράτος δεν κήρυξε τον πόλεμο στη Δαμασκό. Όμως, στην χώρα που καταστράφηκε ολοσχερώς έχασαν τη ζωή τους 500.000 πολίτες . Επίσης,  4 εκατ.άνθρωποι αναγκάστηκαν να την εγκαταλείψουν  και να ακολουθήσουν το δρόμο της προσφυγιάς. 

Εξαιτίας αυτών των διαφορών ο σύγχρονος πόλεμος ονομάζεται Fourth Generation Warfare (πόλεμος Τέταρτης Γενιάς) ή Hybrid Warfare (Υβριδικός Πόλεμος).» Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ https://www.militaire.gr/i-toyrkia-kai-o-emfylios-polemos-poy-tin-apeilei-oi-provlepseis-kai-ta-senaria/ 

Αδελφοί σας κουράζω 

Ας θυμηθούμε κυρ  Φώτη Κόντογλου  

« Σ᾿ αὐτὸν τὸν πόλεμο ποὺ ἡ ἀντρεία λέγεται ταπείνωση, καὶ τὰ βραβεῖα εἶναι καταφρόνεση καὶ ξευτελισμός, δὲν βαστᾶνε οἱ ἀντρεῖοι τοῦ κόσμου. Ὅποιος δὲν περάσει ἀπὸ τὴ φωτιὰ τῆς δοκιμῆς, δὲν ἔνοιωσε ἀληθινὰ τί εἶναι ἡ ζωή, καὶ γιατὶ ὁ Χριστὸς εἶπε: «Ἐγὼ εἶμαι ἡ ζωή», καὶ γιατὶ εἶπε «Μακάριοι οἱ πικραμένοι, γιατὶ αὐτοὶ θὰ παρηγορηθοῦνε». 

Ένα τεράστιο στόμα άνοιξε και περιμένει από στιγμή σε στιγμή να καταπιεί σύσσωμο τον Ελληνισμό σε Ελλάδα και Κύπρο.    

Τι συγκίνηση αισθάνονται άραγε αυτοί οι διαχρονικοί δολοφόνοι των λαών που βλέπουν να πραγματοποιούνται τα άνομα σχέδια τόσων αιώνων;   

 Η αδημονία και η απληστία πράγματι τούς τρελαίνει.   

Δεν χρειάζεται να ονοματίσουμε τους εχθρούς και τους φίλους, ήδη οι εκβιασμοί και οι ειρωνείες τους καταγράφονται στο βιβλίο της πραγματικής ιστορίας που θα μας είναι χρήσιμο για μετά…ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θεριά πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε, τρώνε από μας και μένει και ΜΑΓΙAΣτρατηγός Μακρυγιάννης.    

Αυτή η μαγιά είναι το πνευματικό μπαρούτι που θα τινάξει τα σωθικά της παγκόσμιας ανομίας.    

Και θα τρελάνει τους εξουσιαστές αυτού του αιώνος του απατεώνος γιατί δεν γνωρίζουν ότι το χώμα που σκύψαμε εξ αιτίας τους να φάμε είναιαγιοποτισμένο με το ζεστό μαρτυρικό αίματων προγόνων μας που τελειώθηκαν από τα βασανιστήρια των δικών τους προγόνων.   ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και στους εχθρούς δίνει βαθιά καταισχύνη.   

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter