ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΑΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΟ! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΛΕΞΗ! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΥΡΣΟΥΛΑ!!!

ΑΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 9 Δεκ 2021 - 12:18

Γιώργος Αδαλής 

Η Ελληνική Κυβέρνηση, χορήγησε καθεστώς γρήγορης άδειας και έγκρισης, για 32.000.000 ευρώ που θα δοθούν στην αμερικανική εταιρία Orgenesis! Η Orgenesis είναι μια παγκόσμια εταιρεία βιοτεχνολογίας που ασχολείται με κυτταρικές και γονιδιακές θεραπείες μαθαίνω!

Αλλά μαθαίνω και κάτι άλλα!!!
Πρόκειται μου λένε, για κολοσσό που διευθύνει ο αριστοκράτης, Χέϊκο βον ντερ Λάϊεν! Που κατά σύμπτωση είναι ο σύζυγος της Προέδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα Βον ντερ Λαϊεν! (Αυτής που δεν έδινε καρέκλα ο Ερντογάν)!

Μα καλά! Μια τόσο καλή δουλειά, με τόσα πολλά λεφτά, που αφορά στην Υγεία μας και στην Πανδημία, δεν βρέθηκε ούτε ένας τηλε-γιατρός ή δημοσιογράφος, να μας ενημερώσει από τις 29 Νοεμβρίου που το έμαθε το Bloomberg;

Ούτε ένα μονοστηλάκι σε εφημεριδούλες αγόρια και κορίτσια; Γιατίιιι;

ΥΓ.
Μα κανένα κόμμα δεν το πήρε χαμπάρι;;; Ε;;;

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr