ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΑΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ : ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΒΕΡΕΜΗ ΣΤΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ !!!

ΑΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 2 Μαρ 2021 - 10:18

George Adalis

ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ Κυριάκο, έχει έκταση 11.980 τετραγωνικά μέτρα μόνο! Που σημαίνει ότι αν στείλει η Τουρκία 50.000 φαντάρους, τότε αντιστοιχούν 4,2 φαντάροι ανά τετραγωνικό μέτρο. Με απλά λόγια, δεν χωράνε στο νησί 50.000 φαντάροι. Κι όμως αυτό το είπε καθηγητής πανεπιστημίου Κυριάκο ! Και πλαντάξανε στο γέλιο μέχρι και οι φώκιες Μονάχους-Μονάχους με την διαστημική μαλακία που πέταξε ο Βερεμης !!!

ΥΓ1.
Κυριάκο, κάποιος να πει επιτέλους στον άσχετο τον Βερεμη να ΣΚΑΣΕΙ ! Οι αναλύσεις των Ελιαμέπηδων είναι για κλάματα κι ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι τι άσχετοι είναι…

ΥΓ2.
Πάρε τηλ τον Χακάν Φιντάν και ρώτα τον αν στην λαχαναγορά του Βοσπόρου χρειάζονται τίποτα επιστάτες. Ολο και κάπου θα βολέψει τον Βερεμη….

ΥΓ3.
Πες τελος στον Βερεμη, ότι 300 Καστελοριζιότες είναι αρκετοί για να σακατέψουν ακόμα και 500.000 ντιντίδες που θα στείλει ο πασάς… Και τα λόγια του Βερεμη τα γράψανε εκεί που δεν πιάνει η μελάνη. Γιατί εκεί έχουν γραμμένους τους ελιαμεπηδες, χρόνια τώρα!

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr