ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΑΛΗΘΕΙΑ, Ο ΜΠΑΡΜΠΑ-ΣΟΡΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ;

ΑΠΟΨΕΙΣ. - 18 Ιούν 2018 - 19:05
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blog«Λυτοί και δεμένοι» επιστρατεύτηκαν τις τελευταίες ημέρες για να στηρίξουν με δηλώσεις τους προδότες Τσίπρα και Καμμένο. Η αμερικανική και η γερμανική κυβέρνηση, όλα τα κατεστημένα κόμματα της Γερμανίας, ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, η Επίτροπος Εξωτερικής Πολιτικής της Ε.Ε. και βέβαια όλα τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ, που απηχούν τις απόψεις των παγκοσμίων τυράννων. Που μέχρι και για… Νόμπελ Ειρήνης πρότειναν τον εν Ελλάδι εκλεκτό τους!

Ωστόσο, υπάρχει κάποιος σπουδαίος διεθνής παράγων που ακόμα δεν έχει στείλει τα συχαρίκια. Ο μπάρμπα-Σόρος, ο οποίος κατά γενικήν ομολογία, είναι ο μεγάλος χορηγός του κρατιδίου των Σκοπίων από ιδρύσεώς του. Που κατάφερε μεταξύ των άλλων, να διοριστεί ως ειδικός μεσολαβητής του ΟΗΕ για την «επίλυση» του ονοματολογικού, ένας υπάλληλός του, ο Μάθιου Νίμιτς. Τώρα γιατί άραγε δεν εκφράζει τον ενθουσιασμό του;

Υπάρχει εξήγηση: ο Σόρος είναι ένας άνθρωπος των σκοτεινών παρασκηνίων. Έτσι έχει μάθει να λειτουργεί και στα παρασκήνια μένει ακόμα κι όταν πετυχαίνει τους σκοπούς του! Οπότε, προφανώς έχει συγχαρεί κατ’ ιδίαν τους εθνομηδενιστές Τσίπρα και Καμμένο για την προδοσία τους!

ethnikismos.net

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter