ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΑΛΩΠΗΞ : Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΑΛΩΠΗΞ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 7 Μάι 2019 - 20:03

Γράφει ο ΑΛΩΠΗΞ

Ως γνωστόν, η λεγομένη Μουσουλμανική Αδελφότητα, ιδρύθηκε το 1928 (4 μόλις έτη μετά την κατάργηση του Οθωμανικού ισλαμικού Χαλιφάτου από τον Κεμάλ Αττατούρκ), από τον Χασάν Αλ Μπάνα (ο οποίος αποτελούσε για τους οπαδούς του «νέο Γερό του Βουνού των νέων Ασσασινών»-http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_59.html http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_12.html), με σκοπό την επανίδρυση του Χαλιφάτου και την ένωση όλων των ισλαμικών κρατών

υπό έναν Χαλίφη, ο οποίος θα εφάρμοζε σε αυτά τον ισλαμικό νομό.

[Συγκεκριμένα, η οργάνωση αυτή ιδρύθηκε μετά την αποτυχία των Αράβων ηγετών της Χετζάζ, των Σαρίφ, να επανιδρύσουν οι ίδιοι το ισλαμικό Χαλιφάτο το 1924, βασιζόμενοι στην υποτιθέμενη καταγωγή τους από τον Μωάμεθ και στην κατοχή των δυο ιεροτέρων ισλαμικών τόπων, της Μέκκας και της Μεδίνας από τους ιδίους εκείνη την εποχή (https://en.wikipedia.org/wiki/Sharifian_Caliphate).

Όμως οι Σαρίφ, αν και είχαν την υποστήριξη του τελευταίου Οθωμανού Χαλίφη Μωάμεθ του ΣΤ’, δεν αναγνωρίστηκαν από τον υπόλοιπο Αραβικό κόσμο, τελικά ηττήθηκαν στην μάχη για την ηγεμονία της Αραβίας από τους Σαούντ το χρονικό διάστημα 1925-26, οι οποίοι κατέλαβαν τα εδάφη τους και ίδρυσαν την Σαουδική Αραβία υπό τον  Αμπντούλ Αζίζ Ιμπν Σαούντ (http://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post_52.html) με την υποστήριξη των Βρετανών.

Στην συνέχεια οι Σαουδάραβες, πονηρά σκεπτόμενοι δεν ανακηρύχθηκαν και οι ίδιοι Χαλίφηδες, προκειμένου να μην ερεθίσουν τους Βρετανούς και έχουν και οι ίδιοι την τύχη των Σαρίφ, αλλά παρόλα αυτά άρχισαν να υποστηρίζουν κρυφά οικονομικά την Μουσουλμανική Αδελφότητα (όπως έκανε αργότερα και το Κατάρ), παίρνοντας στην ουσία τον έλεγχο της, αφού σύντομα στην Σαουδική Αραβία ανακαλύφθηκαν πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου (το έτος 1938)].Εν συνέχεια, η Μουσουλμανική Αδελφότητα, η οποία ιδρύθηκε αρχικά στην Αίγυπτο ως ένα Παν ισλαμικό, δήθεν θρησκευτικό και κοινωνικό-φιλανθρωπικό κίνημα, είχε καταφέρει να αποκτήσει μόνο στο κράτος αυτό, κατ’ εκτίμηση δύο εκατομμύρια μέλη έως τα τέλη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η τεράστια επιρροή της ήταν σαφής, με περισσότερα από 2.000 παραρτήματα σε όλη την χώρα και 2.000 κοινωνικές οργανώσεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς και κοινωνικές υπηρεσίες. Λειτουργούσε κλινικές υγείας, αθλητικούς συλλόγους, σχολεία και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, τζαμιά και ισλαμικά κέντρα, και είχε παρουσία 10.000 εθελοντών στρατιωτών στην Παλαιστίνη.

Οι δε ιδέες της κέρδισαν πολλούς οπαδούς σε όλο τον Αραβικό κόσμο, ενώ επηρέασαν άλλες ισλαμικές ομάδες με το «μοντέλο του πολιτικού ακτιβισμού σε συνδυασμό με το ισλαμικό φιλανθρωπικό έργο», ενώ στην συνέχεια η ίδια διαμορφώθηκε και σε πολιτικό κόμμα.

[Μέσω των «φιλανθρωπιών αυτών», η Μουσουλμανική Αδελφότητα, στρατολογεί τους νέους τρομοκράτες και ισλαμιστές παγκόσμια, αφού σε κάθε χήρα βομβιστή αυτοκτονίας (πλουσίου ή φτωχού), δίνεται από αυτή μια πολύ πλούσια αμοιβή ως «σύνταξη»].

Το έτος 2012, η Μουσουλμανική Αδελφότητα υπό τον Μόρσι έγινε το πρώτο δημοκρατικά εκλεγμένο πολιτικό κόμμα στην Αίγυπτο, αλλά σύντομα έπεσε ύστερα από πραξικόπημα του στρατηγού Σίσι λόγω της βίαιης αντιλαϊκής θρησκευτικά φανατικής πολιτικής της (http://alophx.blogspot.com/2017/09/1952-2011.htm, lhttp://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_52.html) και σήμερα θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση από τις κυβερνήσεις του Μπαχρέιν, της Αιγύπτου, της Ρωσίας, της Συρίας, της Σαουδικής Αραβίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ωστόσο, η ίδια η Μουσουλμανική Αδελφότητα επιμένει ότι είναι μια ειρηνική οργάνωση, επισημαίνοντας τις δημοκρατικές εκλογές στις οποίες συμμετείχε και την αναγκαστική παραίτηση της δια της βίας. Κορυφαίοι ηγέτες της αναφέρουν ότι η Μουσουλμανική Αδελφότητα «καταδικάζει την βία και τις βίαιες πράξεις».

Σήμερα η Μουσουλμανική Αδελφότητα έχει παραρτήματα στις εξής χώρες:

Bahrain, Iran, Turkey, Iraq, Israel, Palestine, Jordan, Qatar, Kuwait, Saudi Arabia, Syria, United Arab Emirates, Yemen, Algeria, Libya, Mauritania, Morocco, Somalia, Sudan, Tunisia, Germany, Russia, United Kingdom, Indonesia, Malaysia, United States, Pakistan, Afghanistan, Egypt, Sudan, Mali etc.

Η ιδεολογία της σουνιτικής Μουσουλμανικής Αδελφότητας, μιλάει για τον ερχομό ενός «Μεσσία-Φύρερ», του λεγομένου «Μάχντι», απόγονο του Μωάμεθ, ο οποίος θα ενώσει όλο το ισλάμ υπό την ηγεσία του και θα το οδηγήσει νικηφόρα ενάντια στους εχθρούς του (τον Χριστιανισμό, τον Ιουδαϊσμό, τον Ινδουισμό, τον Βουδισμό κ.λ.π.) και στην παγκόσμια κυριαρχία.

Η ιδεολογία αυτή, θυμίζει κατά πολύ την αντίστοιχη των Ναζί, ο οποίοι περίμεναν (κάποιοι από αυτούς περιμένουν ακόμα-http://alophx.blogspot.com/2018/01/blog-post_1.html), τον ερχομό ενός «Μεσσία-Φύρερ» (τότε τον βρήκαν στο πρόσωπο του Αδόλφου Χίτλερ), ο οποίος θα ενώσει όλους τους Γερμανούς και θα τους οδηγήσει νικηφόρα ενάντια στους εχθρούς τους και στην παγκόσμια κυριαρχία.

[Αυτές οι ομοιότητες δεν θα πρέπει να προκαλούν απορίες, αφού πολλά μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας ήταν Ναζί, οι οποίοι μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο (και ορισμένοι πριν) ασπάστηκαν το ισλάμ και έγιναν μέλη της, «μπολιάζοντας την» με την ιδεολογία τους.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Αδόλφος Χίτλερ θαύμαζε πολύ το ισλάμ (ενώ μισούσε θανάσιμα τον Χριστιανισμό), έχοντας συμμαχήσει πολιτικά με τον φανατικό ισλαμιστή και εγκληματία πολέμου Χουσείνι, τον λεγόμενο και «Μεγάλο Μουφτή της Ιερουσαλήμ» (http://www.freepen.gr/2016/09/blog-post_991.htmlhttps://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_13.html).

Επίσης, πολλοί από αυτούς τους «ισλαμιστές Ναζί» δίδαξαν σε ισλαμικά πανεπιστήμια σε πολλές Αραβικές χώρες (π.χ. την Αίγυπτο και την Σαουδική Αραβία), επηρεάζοντας πολύ μετέπειτα διαβόητους ισλαμιστές τρομοκράτες (π.χ. τον           Οσάμα Μπιν Λάντεν και τον Αϊμάν Αλ Ζαουάχρι, τον πρώην και νυν ηγέτη της Αλ-Κάιντα).

Άλλοι από αυτούς, βοήθησαν στην διοργάνωση και επιτυχία των πραξικοπημάτων που έγιναν σε Αραβικές χώρες (http://alophx.blogspot.com/2017/09/h-odessa.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_13.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2018/10/odessa.html) από ντόπιους εθνικιστές ηγέτες (τους λεγόμενους και «Παναραβιστές») που θαύμαζαν τους Ναζί (π.χ. στην Αίγυπτο του Νάσερ, στην Συρία του Άσαντ, στην Λιβύη του Καντάφι, στο Ιράκ του Σαντάμ Χουσεΐν κ.λ.π.), στις οποίες και ανέλαβαν καίριες πολιτικές και στρατιωτικές θέσεις ως ανταμοιβή].

Όλες οι σημερινές (όπως και παλαιότερες) ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις και πολιτικά κόμματα σε όλες τις μουσουλμανικές χώρες στον 20ο και τον 21ο αιώνα (π.χ. οι Ταλιμπάν, το ισλαμικό κόμμα του Ερντογάν, η Χαμάς, η Τζιχάντ, η Αλ-Κάιντα, ο ISIS, κ.λ.π.), ιδρύθηκαν από την Μουσουλμανική Αδελφότητα ή στελέχη αυτής.

Στελέχη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας συνεργάστηκαν με τις ΗΠΑ κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου ενάντια στον τότε κοινό εχθρό τους, της ΕΣΣΔ (https://www.triklopodia.gr/%CE%B7-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B7%CF%80%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%B9%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA/), ιδρύοντας-χρηματοδοτώντας τους Μουτζαχεντίν και μετέπειτα τους Ταλιμπάν (http://alophx.blogspot.com/2017/09/11092001-isis-13112015.html).

Αργότερα (και πιο πριν), συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς Ναζί (https://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_0.html,https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B7%CE%B3%CE%B5%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%83-odessa-%CE%B1%CF%80%CE%BF/), αλλά και με την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της ODESSA (https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B7%CE%B3%CE%B5%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%83-odessa-%CE%B1%CF%80%CE%BF/,http://alophx.blogspot.com/2017/09/h-odessa.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/05/1945.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/09/freikorps.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_25.html).

[Φυσικά, όπως γίνεται σε κάθε λυκοφιλία, όταν θα τεθεί το θέμα της παγκόσμιας ηγεμονίας, τότε ηODESSA και η Μουσουλμανική Αδελφότητα, θα συγκρουστούν αγρία για αυτή μεταξύ τους].

Και όπως η επεκτατική τάση και η βίαιη προσπάθεια για παγκόσμια ηγεμονία των Ναζί έστρεψε εναντίον τους τα περισσότερα και ισχυρότερα συμμαχικά κράτη (ΗΠΑ, ΕΣΣΔ, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Κίνα, Ινδία, Νοτιά Αφρική, Βραζιλία), έτσι και η αντίστοιχη σημερινή τάση του πολιτικού ισλάμ και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και η βίαιη προσπάθεια της για παγκόσμια ηγεμονία έχει στρέψει εναντίον της τα ίδια σχεδόν με τότε κράτη (ΗΠΑ, Ρωσία, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, ΕΕ, Κίνα, Ινδία, Νοτιά Αφρική, Βραζιλία).

Ενώ ακόμα και τα μέτωπα στα οποία διεξάγεται πόλεμος των κρατών αυτών εναντίον του πολιτικού ισλάμ και Μουσουλμανικής Αδελφότητας είναι ίδια με τότε (Αλγερία, Τυνησία, Λιβύη, Αίγυπτος, Ιράκ, Συρία, Ευρώπη, Ρωσία, Καύκασος, Ασία).

Επίσης, όπως είναι ευρύτερα γνωστό, στο δε τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου το 1945, οι Ναζί ηττήθηκαν παντού και υποτάχτηκαν από τους Συμμάχους.

Αντίστοιχα και στις μέρες μας, η Μουσουλμανική Αδελφότητα και το πολιτικό ισλάμ (των Κατάρ-Σαουδικής Αραβίας), είχε μια ξέφρενη επέκταση (όπως και οι Ναζί παλαιοτέρα), κυρίως χάρις στην λεγομένη δήθεν «Αραβική Άνοιξη» ή «Αραβικό Χειμώνα» (http://alophx.blogspot.com/2017/09/7-8-21.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_20.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_14.html), μέσω της οποίας έπεσαν πολλά κοσμικά-δικτατορικά Αραβικά καθεστώτα και την θέση τους πήραν ισλαμικά καθεστώτα (π.χ. σε Αίγυπτο, Λιβύη, Τυνησία, Υεμένη κ.λ.π.).

Στην συνέχεια όμως και συγκεκριμένα, χάρις στις ενέργειες της Ρωσίας υπό την ηγεσία του Πούτιν (http://alophx.blogspot.com/2018/02/blog-post_15.html), των ΗΠΑ υπό την ηγεσία του Τραμπ (http://alophx.blogspot.com/2018/08/blog-post.html), και άλλων κρατών (π.χ. της Γαλλίας), το πολιτικό ισλάμ ηττήθηκε σχεδόν παντού και έπεσε στις εξής μουσουλμανικές χώρες (με εκλογές, εμφύλιο ή εξωτερική επέμβαση): Αίγυπτο, Λιβύη, Τυνησία, Αλγερία, Σουδάν, Σομαλία, Μάλι, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Ιράκ και Συρία (ISIS), Υεμένη (http://alophx.blogspot.com/2017/04/game-of-thrones.html).

Χάρις δε στην γρήγορη πτώση αυτών των καθεστώτων, δεν πρόλαβε η Μουσουλμανική Αδελφότητα (και φυσικά και η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ που βρίσκονται πίσω από αυτή) να θέσει σε ισχύ το σχέδιο της για την πολιτική ένωση αυτών και την επαναδημιουργία του ισλαμικού Χαλιφάτου (http://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post_21.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/04/blog-post_30.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2016/10/isis_23.html) με την γνωστή αιματηρή ιστορία του (https://www.triklopodia.gr/%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%85%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%83/https://www.triklopodia.gr/%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%B3%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CE%B3%CE%B5/http://www.eistinpolin.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%B1/item/79-%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%BE%CE%B7%CF%83-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%86%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%B3%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%83-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%87%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%83.htmlhttps://www.triklopodia.gr/%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B2%CE%BF%CF%83%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CE%B5%CF%81%CE%B6%CE%B5%CE%B3%CE%BF%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF/https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2017/11/blog-post_7.htmlhttps://www.triklopodia.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CF%80%CF%80%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7/), με αποτέλεσμα αυτά τα σχέδια να «τιναχθούν τελικά στον αέρα» και να ματαιωθούν.

Στις μέρες μας, τα μονά πολιτικά ισλαμικά καθεστώτα που υπάρχουν πια στον κόσμο είναι αυτά του Ερντογάν στην Τουρκία και της Χαμάς στην Γάζα. Εάν δε πέσουν και αυτά το πολιτικό ισλάμ θα εξαφανιστεί από παντού, ενώ είναι πιθανόν σε μια τέτοια περίπτωση ο φανφαρόνος και δεσποτικός Ερντογάν να έχει την τύχη του εξίσου φανφαρόνου και δεσποτικού Μουσολίνι (δηλαδή πιθανό πραξικόπημα και μετέπειτα εκτέλεση-http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_0.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_17.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_69.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2018/10/blog-post_26.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2018/07/blog-post.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/09/1974-2016.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2016/09/normal-0-false-false-false-el-x-none-x_66.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2016/10/blog-post_12.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/04/16-2017.htmlhttps://www.triklopodia.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B4%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84/  https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2017/10/blog-post_80.html).

[Και ήδη, οι Ισραηλινοί ισοπέδωσαν το κτίριο του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu στην Γάζα, στέλνοντας με τον τρόπο τους αυτό ένα μήνυμα στους Τούρκους, για το τι έπεται σε αυτούς εάν συνεχίζουν να στηρίζουν τους ισλαμιστές της Χαμάς και της Τζιχάντ στην Γάζα, με τους οποίους ήρθαν πρόσφατα σε σύγκρουση λόγω της εκτόξευσης ρουκετών από τις οργανώσεις αυτές σε Ισραηλινό έδαφος.

Η ενέργεια αυτή προκάλεσε εντονότατες αντιδράσεις από την Άγκυρα με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να καταδικάζει με έντονο τρόπο την επίθεση.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση του Ισραήλ εναντίον των γραφείων του πρακτορείου Anadolu στην Γάζα», έγραψε ο Ταγίπ Ερντογάν. Και συνέχισε: «Η Τουρκία και το πρακτορείο Anadolu θα συνεχίσουν να λένε σε όλο τον κόσμο για την ισραηλινή τρομοκρατία και τις θηριωδίες στην Γάζα και σε άλλες περιοχές της Παλαιστίνης, παρά τις επιθέσεις αυτές» (https://www.klik.gr/gr/el/world/oi-anemoi-tou-polemou-stis-floges-i-mesi-/).

Εδώ μπορεί επίσης να αναφερθεί, ότι ο μύστακας Ερντογάν, υποστηρίζει τον εξίσου μύστακα και εχθρό των Αμερικάνων Μαδούρο (όπως και ο Τσίπρας), κάτι που προσθέτει έναν ακόμη λόγο στις ΗΠΑ να στρέφονται ενάντια στον ιδιο και το καθεστώς του.

Και φυσικά, ο Ερντογάν, όπως ακριβώς και ο Μαδούρο, έχει συνάψει στενή ενεργειακή και πολιτική συμμαχία με την Ρωσία, αγοράζοντας ταυτόχρονα και όπλα από αυτή, κάτι που έρχεται κόντρα με τα συμφέροντα των ΗΠΑ στις περιοχές αυτές].

Οι Σαουδάραβες και οι Καταριανοί σχεδίαζαν σε αυτό νέο επανενωμένο «Παγκόσμιο Ισλαμικό Χαλιφάτο», να τοποθετήσουν για ηγέτη του, είτε έναν δικό τους πρίγκηπα (με το σκεπτικό ότι τάχα οι πριγκιπικές οικογένειες των κρατών αυτών προερχόταν από τον Μωάμεθ και άρα ως «απόγονοι του», δικαιούταν λόγω καταγωγής να κυβερνήσουν τον για άλλη μια φορά ενιαίο στον ισλαμικό κόσμο-Χαλιφάτο), είτε μια άλλη «συμβολική φιγούρα» (πολιτική μαριονέτα στην ουσία), την οποία και θα είχαν υπό τον απολυτό έλεγχο τους.

(π.χ. σαν τον νυν ηγέτη του ISIS Αμπού Μπακρ Μπαγκάντι ή τον τωρινό Τούρκο ηγέτη Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος στηρίζει με όπλα και «εθελοντές» το ISIS-http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_36.html).

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι Σαουδάραβες ήθελαν να επιτύχουν την ένωση αυτών όλων των ισλαμικών χωρών, ήταν διότι όπως γνωρίζουν και οι ίδιοι το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο αρχίζει να εξαντλείται στην Σαουδική Αραβία.

Οι ηγέτες του κράτους αυτού, φοβούνται ότι εάν κοπούν τα πετρελαϊκά έσοδα και δεν θα μπορούν να δίνονται πια πλούσια οικονομικά επιδόματα στην νεολαία (η οποία και αποτελεί σχεδόν το 70% των σημερινών κάτοικων της χώρας αυτής), αυτοί θα εξεγερθούν και θα ρίξουν την μοναρχία, εγκαθιστώντας ίσως στην θέση της μια θεοκρατία.

[Για τον λόγο αυτό, λέγεται ότι η Σαουδική Αραβία πιέζει και την Τουρκία να εισβάλει στο Αιγαίο και να αρπάξει τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ελλάδας σε αυτό με την βία (http://alophx.blogspot.com/2018/03/blog-post_21.html), έτσι ώστε να τα «οικειοποιηθεί» η ίδια διάμεσου της Τουρκίας, την οποία ελέγχει η ίδια πλήρως οικονομικά και πολιτικά μαζί με το Κατάρ, χρηματοδοτώντας το κόμμα του Ερντογάν και την τουρκική οικονομία.

Για παρεμφερείς λογούς, η ίδια χώρα παρεμποδίζει και τον καθορισμό της ΑΟΖ της Ελλάδας με ισλαμικές χώρες που έχει υπό τον έλεγχο της (π.χ. σήμερα την ισλαμική Τουρκία, την ισλαμική Αλβανία και την Λιβύη και παλαιοτέρα την πρώην ισλαμική Αίγυπτο του Μόρσι)].

Και για τον λόγο αυτό, πριν στερέψουν πλήρως τα κοιτάσματα στην χώρα αυτή, οι Σαουδάραβες σχεδίαζαν εάν κατάφερναν να επιβάλλουν σε όλες τις μουσουλμανικές χώρες, πετρελαιαγωγές (π.χ. Λιβύη, Αλγερία, Νιγηρία, Ιράκ, Συρία, Αζερμπαϊτζάν) και μη, ελεγχόμενες από τις ίδιες ισλαμικές ηγεσίες, και στην συνέχεια να «οικειοποιηθούν» οι ίδιοι μέσω αυτών το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, καθώς και τους ορυκτούς πόρους των κρατών αυτών.

(π.χ. τον χρυσό, τα διαμάντια, την πλατίνα, τις σπάνιες γαίες, καθώς και ουράνιο, το οποίο είναι απαραίτητο για την κατασκευή πυρηνικών οπλών. Εύκολα μπορεί κάνεις να καταλάβει ποσό μεγάλη δύναμη θα αποκτούσε μια χώρα, η οποία θα αποκτούσε τόσο μεγάλο πληθυσμό, σχεδόν 1,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους, καθώς και τόσο πλούσιους ορυκτούς πόρους.

Επίσης, με τον έλεγχο των πετρελαϊκών μουσουλμανικών κρατών, πολλά εκ των οποίων είναι και μέλη του ΟΠΕΚ, θα μπορούσε εύκολα η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ να ελέγξει και τις τιμές πετρελαίου παγκόσμια και να αποκομίσει τεράστια κέρδη (http://alophx.blogspot.com/2018/02/blog-post_61.html).

Και παράλληλα να πιέσει-εκβιάσει οικονομικά άλλες χώρες, απειλώντας τες με κόψιμο της στρόφιγγας πετρελαίου εάν είναι αγοραστές για να τις κάνουν τα πολιτικά χατίρια ή ρίχνοντας επίτηδες τις τιμές για να κτυπήσει τους ενεργειακούς ανταγωνιστές της, π.χ. την Ρωσία-http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_34.html).

[Στα δε μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, καθώς και όλων των ισλαμικών τρομοκρατικών οργανώσεων που προέρχονται από αυτοί, συμπεριλαμβάνονται πολλοί μορφωμένοι-αμόρφωτοι, καθώς και πλούσιοι-φτωχοί, οι οποίοι και υποστηρίζουν φανατικά την οργάνωση αυτή, καθώς και την βίαιη ιδεολογία της (ανεξαρτήτως κοινωνικής θέσης και εισοδήματος).

Με τα εισοδήματα και τις κοινωνικές παροχές-υπηρεσίες που προσφέρει η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε πολλούς φτωχούς και απόρους στις μουσουλμανικές χώρες με τα δήθεν «φιλανθρωπικά ιδρύματα της», «καταφέρνει πονηρά», να προσελκύσει πολλούς φτωχούς και απελπισμένους στις τάξεις της και με τον τρόπο αυτί καταφέρνει να αποκτά συνεχώς πολλούς νέους οπαδούς για το κίνημα της.

Επίσης, εδώ μπορεί να αναφερθεί, ότι τόσο ο Ερντογάν (όπως και ο Ερμπακάν πριν από αυτόν), καθώς και ο Γκιουλέν είναι μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας (https://www.tribune.gr/world/news/article/276580/pia-ine-panischiri-mousoulmaniki-adelfotita-roli-erntogan-gkioulen-ke-chilari.html), και η μεταξύ τους διαμάχη ήταν καθαρά μια πάλη για την εξουσία της Τουρκίας, πάρα μια «μάχη ιδεολογικών διάφορων», αφού όλοι τους πρεσβεύουν την ίδια ακριβώς ιδεολογία, οντάς μέλη της ιδίας οργάνωσης].

Ουσιαστικά η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ αποτελούν τους νούμερο ένα χρηματοδότες της σουνιτικής ισλαμικής τρομοκρατίας παγκοσμίως (http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_8.htmlhttps://www.theonlinepress.gr/diafora/%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81-%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%89-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CF%84%CF%81/), αφού χάρις στα χρήματα αυτών και των άλλων πετρομοναρχιών του Κόλπου, καταφέρνουν να χρηματοδοτούνται, να εφοδιάζονται και να στρατολογούν μέλη όλες οι σουνιτικής ισλαμικές τρομοκρατικές της γης (χωρίς την στήριξη αυτή θα είχαν καταρρεύσει προ πολλού).

Επίσης και οι ΜΚΟ, οι οποίες τάχα φροντίζουν τάχα «ανθρωπιστικά» για το καλό των λαθρομεταναστών και των προσφυγών από τις μουσουλμανικές χώρες και τους μεταφέρουν λαθραία στην Ευρώπη (κάνοντας κιόλας κάποιες από αυτές και «ανθρωπιστικό ξέπλυμα χρήματος»-https://www.triklopodia.gr/%CE%BE%CE%AD%CF%80%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-%CE%BC%CE%BA%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/), χρηματοδοτούνται από Σαουδική Αραβία και το Κατάρ (και φυσικά και τον Σόρος).

Παράλληλα πολλά στοιχεία που δίνουν οι οργανώσεις αυτές είναι τεχνητά φτιαγμένα και παραποιημένα υπέρ των λαθρομεταναστών, προκειμένου να κερδίσουν την συμπάθεια των Ευρωπαίων πολιτών και με τον τρόπο αυτό, να «νομιμοποιήσουν» δήθεν το έργο τους και παράλληλα κερδίζουν χρήματα μέσω του λαθρεμπορίου αυτού.

[Και φυσικά, εκτός από το λαθρεμπόριο ανθρώπων, η Μουσουλμανική Αδελφότητα και οι τρομοκρατικές οργανώσεις που προήρθαν από αυτήν (π.χ. το ISIS σε Ιράκ και Συρία, το οποίο όμως έχει χάσει πια όλα τα εδάφη του στις περιοχές αυτές-http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2019/04/blog-post_409.html), διενεργούν και εμπόριο ναρκωτικών, οπλών, σωματεμπόριο, αρχαιοκαπηλία, λαθρεμπόριο χρυσού, διαμαντιών και ουράνιου, καθώς και πολλές άλλες παράνομες δραστηριότητες (https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%B4/,http://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_73.html)].

Επιπλέον, μπορούν να εκβιάζουν μέσω ισλαμικών χωρών που έχουν ηγέτες μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας (π.χ. την Τουρκία και την Λιβύη-κυβέρνηση της Τρίπολης-https://www.in.gr/2019/05/05/world/livyi-stratiotiko-adieksodo-kai-maxi-ksenon-symferonton/http://epohi.gr/h-livyh-exw-apo-orientalistika-stereotypa/) τους Ευρωπαίους για πολιτικά ανταλλάγματα για να μην αμολήσουν νέες στρατιές λαθρομεταναστών στην ΕΕ.

Τέλος, οι πετρομοναρχίες καταφέρνουν μέσω των ΜΚΟ αυτών (οι οποίες τάζουν στους λαθρομετανάστες και στους προσφυγές έναν «παράδεισο» και πλήθος «δουλειών και παροχών») να τους μεταφέρουν στην ΕΕ (αντι για τις πλούσιες ομόθρησκες ή ομοεθνείς μουσουλμανικές χώρες της Μέσης Ανατολής).

Και με τον τρόπο αυτό ξεφορτώνονται στην ΕΕ τα επικίνδυνα ταραχοποιά στοιχεία τους, τους φτωχούς, τους εγκληματίες, τους ισλαμιστές και τους τρομοκράτες που υπάρχουν στις  χώρες τους, μεταθέτοντας στους Ευρωπαίους το πρόβλημα τους αυτό.

[Εάν δε εγκαθιδρύονταν ισλαμικά καθεστώτα παντού στην γεωστρατηγική, γεωοικονομικά και γεωπολιτικά πολύ σημαντική περιοχή της Μέσης Ανατολής, τότε οι πλούσιοι ορυκτοί πόροι αυτής και το ανθρώπινο δυναμικό της θα χαθεί για πάντα για την Δύση και την Ρωσία (καθώς και οι στρατιωτικές βάσεις αυτών των κρατών στην περιοχή).

Η οποία όπως είναι φυσικό θα βρίσκονταν κάτω από την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ, οι οποίες και θα χρηματοδοτούσαν τις κυβερνήσεις αυτές (των οποίων οι ηγεσίες και τα στελέχη θα προερχόταν από την Μουσουλμανική Αδελφότητα, την οποία χρηματοδοτούσαν επίσης τα δυο αυτά κράτη)].

Το δε νέο αυτό παγκόσμιο ισλαμικό (και Αραβικό συνάμα) Χαλιφάτο (http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_28.html), θα είχε υπό τον έλεγχο του έναν πληθυσμό πάνω από 700. 000. 000 ανθρώπους (και αυτό μόνο στην περίπτωση που δεν κατάφερνε να εξαγάγει την «επανάσταση του» και σε άλλες μουσουλμανικές χώρες, γιατί στην περίπτωση αυτή ο πολύσημος του Χαλιφάτου θα έφτανε σχεδόν το ενάμισι δις).

Επίσης, το Χαλιφάτο αυτό, θα είχε υπό τον έλεγχο του τα περισσότερα πετρέλαια, το περισσότερο φυσικό αέριο, καθώς και πολλά άλλα πολύτιμα ορυκτά (π.χ. διαμάντια, χρυσό, πλατίνα και ουράνιο, από το οποίο ως γνωστόν κατασκευάζονται πυρηνικά όπλα).

Μέσω δε πολλών κρατών του (π.χ. της Λιβύης, της Σαουδικής Αραβίας, του Ιράκ ή ακόμα και της Νιγηρίας) το Χαλιφάτο θα μπορούσε να αναλάβει την ηγεσία και του ΟΠΕΚ, ελέγχοντας και ανεβοκατεβάζοντας τις παγκόσμιες τιμές πετρελαίου κατά το δοκούν, εκβιάζοντας και φέρνοντας σε οικονομική κρίση τους ενεργειακούς και γεωπολιτικούς ανταγωνιστές τους, π.χ. την Ρωσία (http://alophx.blogspot.com/2018/03/blog-post_7.htmlhttp://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/09/blog-post_380.html).

Παράλληλα θα εκβίαζαν ενεργειακά και τους δυτικούς, απειλώντας τους με ολικό πετρελαϊκό εμπάργκο εάν δεν ικανοποιούσαν όλες τις πολιτικές τους επιδιώξεις και δεν υποτασσόταν πλήρως στην ιδεολογία και την πολιτική τους.

[Στην περίπτωση αυτή, στην Δύση και ίσως και παγκόσμια θα επικρατούσε ένα παγκόσμιο ενεργειακό-πετρελαϊκό και οικονομικό κραχ, πολύ χειρότερα από αυτά του 1929 (http://alophx.blogspot.com/2017/09/1873-1929-2008.html), του 1973 (http://alophx.blogspot.com/2018/05/1973.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2018/03/blog-post_54.html) ή του 2008 (http://alophx.blogspot.com/2017/09/1873-1929-2008.html).

Επίσης, ένα πετρελαϊκό εμπάργκο από το Χαλιφάτο θα προκαλούσε σοβαρή οικονομική και ενεργειακή κρίση και σε Ινδία και Κίνα, οι οποίες εκτός από την Ρωσία και το Ιράν, εισάγουν τεράστιες ποσότητες πετρελαίου και φυσικού αεριού και από τις σουνιτικές πετρομοναρχίες της Μέσης Ανατολής.

Η παντελή έλλειψη πετρελαίου, θα μπορούσε να οδηγήσει σε εισβολή στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, τόσο τις χώρες αυτές (https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2019/03/blog-post.htmlhttps://hellenicsunrise2.blogspot.com/2017/10/blog-post_16.html), όσο και την Δύση (http://alophx.blogspot.com/2018/08/blog-post.html) (ακόμα και την Ρωσία-https://grothia.gr/ekselikseis/mesi-anatoli/42829/giati-rosia-tha-isvali-stin-georgia-tourkia/), προκειμένου να αποκτήσουν με την βία τα ενεργειακά κοιτάσματα που χρειάζονται και να μην καταστραφούν πλήρως από την έλλειψη τους οικονομικά και ενεργειακά.

Βέβαια, για κάποιους οι ΗΠΑ ήδη προσπαθούν να προκαλέσουν πετρελαϊκή κρίση στο Ιράν μέσω των Στενών του Ορμούζ και των κυρώσεων στο κράτος αυτό, απειλώντας ότι όποιος αγοράζει πετρέλαιο από το Ιράν, δεν θα μπορεί να διατηρεί επιχειρηματικές σχέσεις με αμερικανικές εταιρείες, κάτι που όμως σύμφωνα με αναλυτές συνιστά μεγάλο οικονομικό ρίσκο και για τις ίδιες τις ΗΠΑ (https://www.pronews.gr/oikonomia/energeia/769841_dw-oi-ipa-prokaloyn-petrelaiki-krisi-kindynos-gia-ta-stena-toy-ormoyz)].

Επίσης, το κράτος αυτό θα είχε υπό τον έλεγχο του και τους περισσοτέρους πετρελαιαγωγούς της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής (http://alophx.blogspot.com/2017/06/game-of-thrones_7.html), καθώς και τους πλούσιους υδάτινους πόρους των περιοχών αυτών (http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_68.html).

[Στην περίπτωση αυτή θα δημιουργούταν και ο αγωγός Κατάρ-Σαουδικής Αραβίας-Ιορδανίας-Συρίας, για τον οποίο το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία ξεκίνησαν ανεπιτυχώς τον πόλεμο στην Συρία (http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/09/blog-post_380.html).

Επίσης η δημιουργία των λεγόμενων «Αραβικού» (http://alophx.blogspot.com/2017/09/1831-1839.html) και «Ισλαμικού ΝΑΤΟ» (http://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post.html), ήταν σύμφωνα με αναλυτές μια πρόβα για την δημιουργία του ενωμένου Ισλαμικού-Αραβικού στρατού του επερχόμενου κατά την Μουσουλμανική Αδελφότητα «νέου Παγκοσμίου Ισλαμικού Χαλιφάτου».

Εδώ μπορεί να αναφερθεί, ότι ο ενεργειακός αγωγός East Med είναι ανταγωνιστικός και προς τους αγωγούς ενέργειας του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_4.html), εκτός από τους αγωγούς του Ιράν και της Ρωσίας (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_4.html), ως προς τον μονοπωλιακό εφοδιασμό και τα έσοδα από τους Ευρωπαίους καταναλωτές, εκτός και εάν αυτοί καταφέρουν να ενώσουν τους δικούς τους με τον East Med].

Επιπλέον το Χαλιφάτο μέσω του ελέγχου του Στενού του Σουέζ (από το οποίο περνάνε σχεδόν τα 2/3 του παγκοσμίου εμπορίου-http://alophx.blogspot.com/2017/12/blog-post_20.html), καθώς και το Περσικού Κόλπου (από όπου προέρχονται τα 2/3 του παραγόμενου πετρελαίου παγκοσμίως), να ελέγξει πλήρως και αυτούς τους τομείς εις βάρος των αντιπάλων του (π.χ. Δύσης, Ρωσίας, Κίνας, Ινδίας).

Μέσω δε του ελέγχου του Πακιστάν, εκτός από την απόκτηση των πυρηνικών οπλών αυτού (σχεδόν 300 πυρηνικές βόμβες), αυτά θα ήταν παράλληλα μια ασπίδα και «δικλίδα προστασίας» για αποτροπή των εχθρών του να εισβάλουν στα εδάφη του Χαλιφάτου (εκβιάζοντας με παγκόσμιο πυρηνικό ολοκαύτωμα σε αντίθετη περίπτωση).

Επίσης, το Χαλιφάτο θα αποκτούσε και την τεχνογνωσία κατασκευή αυτών από τους Πακιστανούς πυρηνικούς επιστήμονες, και θα κατασκεύαζε ακόμα περισσότερα πυρηνικά όπλα (με την τεχνογνωσία των Πακιστανών, τα χρήματα των Σαουδικής Αραβίας-Κατάρ και το ουράνιο του Μάλι).

Στην συνέχεια (και όπως αποκάλυψαν και αφίσες και προπαγανδιστικό υλικό του ISIS), το Χαλιφάτο θα προσπαθούσε να ανακαταλάβει εδάφη που κάποτε είχε καταλάβει το ισλάμ (π.χ. το Κασμίρ στην Ινδία, το Ξιν-Γιανγκ στην Κίνα, η Ανδαλουσία στην Ισπανία, εδάφη της Ρωσίας, τα Βαλκάνια, τμήμα της Γαλλίας, το Ιράν, το Ισραήλ, την Ιταλία, την Ελλάδα και την Κύπρο).

[Φυσικά, αυτό το σχέδιο προσπαθούν να το επιτύχουν και στην εποχή μας οι ίδιες χώρες με την συνεχή αποστολή εκατομμυρίων ισλαμιστών λαθρομεταναστών προς την ΕΕ, με στόχο να την εξισλαμίσουν σταδιακά, ξέροντας ότι μακροπρόθεσμα λόγω της μεγάλης γεννοβολίας τους, οι μουσουλμάνοι, νεοφερμένοι ή ντόπιοι θα ξεπεράσουν αριθμητικά τους Ευρωπαίους και έτσι θα εξισλαμίσουν μακροπρόθεσμα την ΕΕ και την Δύση.

Για τον λόγο αυτό, διοχετεύουν επίσης μαζί με αυτούς τους πληθυσμούς, και πολλούς τρομοκράτες και φανατικούς ισλαμιστές, οι οποίοι σχεδιάζουν και εκτελούν τρομοκρατικά χτυπήματα, καθώς και εξεγέρσεις των ντόπιων και των νεοφερμένων μουσουλμανικών πληθυσμών της Ευρώπης, φανατικών, απελπισμένων ή ανέργων.

Και επίσης, ήδη στις μέρες μας, γίνεται μία εκτενής χρηματοδότηση ισλαμιστών από την Μουσουλμανική Αδελφότητα-Κατάρ-Σαουδική Αραβία σε πολλά μέρη στον κόσμο, όπως π.χ. στον Καύκασο, στην Τσετσενία, στους Ουιγουίρους στην Κίνα, στο Κασμίρ στην Ινδία, στα Βαλκάνια (π.χ. UCK) και αλλού, με στόχο την ανεξαρτητοποίηση αυτών και την δημιουργία σε αυτές ισλαμικών κρατών].

[Επιπλέον εδώ μπορεί να αναφερθεί, ότι η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ έχουν εξαγοράσει τους περισσοτέρους από τους τωρινούς πολιτικούς ηγέτες της ΕΕ (καθώς και πολλές τράπεζες και επιχειρήσεις στην Δύση, όπως και στην Ελλάδα-https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2018/04/blog-post.html), οι οποίοι και προωθούν τα σχέδια τους (http://ellinilatris.blogspot.com/2014/06/blog-post_24.html), όπως επίσης και στις ΗΠΑ (https://www.tribune.gr/world/news/article/276580/pia-ine-panischiri-mousoulmaniki-adelfotita-roli-erntogan-gkioulen-ke-chilari.html), στις οποίες μόνο οι Σαουδάραβες έχουν επενδύσει ένα τρις δολάρια στον κατασκευαστικό τομέα της χώρας αυτής και άλλα τόσα στις τράπεζες της].

Με τον έλεγχο τόσων μουσουλμανικών κρατών, το νέο αυτό Χαλιφάτο θα είχε υπό τον έλεγχο του τέσσερις από τους πιο ισχυρούς και τεχνολογικά εξοπλισμένους μουσουλμανικούς στρατούς της γης (Τουρκία, Αίγυπτο, Σαουδική Αραβία, Πακιστάν), εκτός από πολλούς άλλους μικρότερους, π.χ. του Ιράκ, της Συρίας, της Αλγερίας, της Τυνησίας, του Μαρόκου κ.λ.π. (αν σε αυτούς προσγίνονταν και αυτός του Ιράν τότε οι στρατοί αυτοί θα έφταναν τους πέντε).

Με τα κράτη του, το Χαλιφάτο αυτό (http://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post.html), θα μπορούσε να περικυκλώσει πλήρως τους εχθρικούς σιίτες του Ιράν και να ρίξει το καθεστώς τους (http://alophx.blogspot.com/2018/01/y.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2018/01/blog-post_95.html).

[Η περικύκλωση του Ιράν, θα γίνονταν από Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ιράκ, Τουρκία, Αζερμπαϊτζάν και τα μουσουλμανικά κράτη της Κεντρικής Ασίας.

Εδώ μπορεί να αναφερθεί, ότι και ισλαμικό σιιτικό θεοκρατικό Ιράν, το οποίο δεν σχετίζεται με το σουνιτικό πολιτικό θεοκρατικό ισλάμ της Μουσουλμανικής Αδελφότητας της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ,  εγκαθιδρύθηκε χάρις και στην βοήθεια των κρατών αυτών, οι οποίες πίστεψαν λανθασμένα ότι θα το ελέγξουν (http://alophx.blogspot.com/2017/09/isis.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_78.html).

Όμως σύντομα αυτό ξέφυγε από τον έλεγχο τους και στράφηκε εναντίον τους, σαν το τέρας του Φρανκενστάιν, το οποίο σύντομα στράφηκε εναντίον του δημιουργού του].

Είτε εισβάλοντας στην χώρα αυτή, είτε με ολικό εμπάργκο (πετρελαϊκό και μη), πρόκληση οικονομικού κραχ στο κράτος αυτό, καθώς και την διενέργεια μιας «Ιρανικής Άνοιξης», χρηματοδοτουμένης από το Χαλιφάτο (http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_16.html).

Επίσης, στην περίπτωση δημιουργίας ενός τέτοιου κράτους, θα περικυκλώνονταν πλήρως από αυτό και το Ισραήλ (https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2018/05/blog-post_67.html), ειδικά εάν γινόταν μόνιμα ισλαμικές χώρες η Συρία, η Ιορδανία, ο Λίβανος, η Παλαιστίνη και η Αίγυπτος.

Όπως είναι εύκολα κατανοητό, θα προκαλούσε διάσπαση του Άξονα Συρίας-Ιράν-Ρωσίας-Κίνας, εάν ισλαμιστές καταλάμβαναν τελικά την Συρία και έπεφτε παράλληλα το σημερινό σιιτικό ισλαμικό καθεστώς του Ιράν (http://alophx.blogspot.com/2018/01/blog-post_95.html).

Επιπλέον θα προσπαθούσαν να επεκτείνουν τον ισλαμισμό και σε άλλες περιοχές μουσουλμανικές (π.χ. το Αζερμπαϊτζάν και την Κεντρική Ασία), ή θα χρηματοδοτούσαν εξεγέρσεις σε κράτη με μεγάλες μουσουλμανικές μειονότητες (π.χ. Σκόπια, Βουλγαρία, Βοσνία, στην Τσετσένια, στο Ξιν Γιανγκ, το Κασμίρ, την Αιθιοπία ή την Αλβανία).

[Βέβαια, σε μια τέτοια περίπτωση, όπως και σε ισλαμικές εξεγέρσεις ή αθρόας εισροής μουσουλμάνων στις χώρες της ΕΕ, θα προκαλούνταν ως αντίδραση στην Ευρώπη, μια ραγδαία άνοδος στην ηγεσία των κρατών της ΕΕ, πολλών εθνικιστικών, αντιισλαμικών και ευρωσκεπτικιστικών κυβερνήσεων (http://alophx.blogspot.com/2017/12/blog-post_93.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2018/08/blog-post.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_72.html).

Αν δε όλα αυτά τα ακροδεξιά και αντιισλαμικό κόμματα και κινήματα της Δύσης ενωθούν υπό την αιγίδα ενός ενιαίου πολιτικού φορέα, όπως θέλει ο Στηβ Μπανόν, τότε θα μπορέσουν να δημιουργήσουν μια νέα «ενιαία Δυτική Αυτοκρατορία» υπό την αιγίδα των ΗΠΑ του Τραμπ (http://alophx.blogspot.com/2017/12/blog-post_93.html,http://alophx.blogspot.com/2018/10/blog-post.html), το οποίο θα είναι στην ουσία η πραγματοποίηση του λεγομένου «WesternImperium» (https://en.wikipedia.org/wiki/Fourth_Reich).

Και ήδη στην Ευρώπη, η ακροδεξιά μετά και την άνοδο του VOX στο κοινοβούλιο της Ισπανίας, εκπροσωπείται πλέον σε 23 από τα 28 κοινοβούλια των μελών της ΕΕ (https://www.iefimerida.gr/kosmos/i-akrodexia-ekprosopeitai-se-23-apo-28-koinoboylia-ee), την στιγμή που βρίσκεται σε άνοδο σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες (π.χ. στην Ιταλία, στην Γερμανία, στην Μεγάλη Βρετανία, την Ουγγαρία ή την Ολλανδία-https://www.iefimerida.gr/news/487123/tieri-mponte-i-epikindyni-goiteia-toy-neoy-stayroforoy-tis-ollandikis-akrodexias), ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν και πολλές πιθανότητες να  κυριαρχήσει και αναδειχθεί πρώτη στην Ευρωβουλή μετά τις ευρωεκλογές (https://www.koutipandoras.gr/article/skies-pano-apo-tin-eyropi-ta-akrodexia-kommata-mporoyn-na-kyriarhisoyn-stin-eyroboyli-meta).

Παράλληλα, πολλοί Άραβες και οι οπαδοί της Μουσουλμανικής Αδελφότητας περιμένουν έναν «νέο Σαλαντίν», ο οποίος θα ανακαταλάβει την Ιερουσαλήμ από τους Ισραηλινούς και τους δυτικούς συμμάχους τους (ρολό που στην σύγχρονη εποχή ανέλαβαν ο Νάσερ, ο Σαντάμ Χουσεΐν, ο Χομεϊνί, ο Ερντογάν, ο Μπιν Λάντεν, καθώς και ο ηγέτης του ISIS Αμπού Μπακρ Μπαγκάντι)].

Εύκολα καταλαβαίνει κάνεις από όσα αναφέρθηκαν παραπάνω, ότι η δημιουργία ενός τέτοιου Χαλιφάτου θα ήταν θανάσιμος κίνδυνος για όλες τις μεγάλες δυνάμεις της γης (ΗΠΑ, ΕΕ, Ρωσία, Κίνα, Ινδία, Ισραήλ, αλλά και για την πατρίδα μας-http://alophx.blogspot.com/2017/03/blog-post.html).

Και για τον λόγο αυτό, έλαβαν όλα τα κατάλληλα μέτρα, με «μπροστάρηδες» την Ρωσία του Πούτιν και τις ΗΠΑ του Τραμπ, ώστε να περιορίσουν την παγκόσμια επιρροή του πολιτικού ισλάμ παγκόσμια, με αποτέλεσμα στις μέρες μας, να έχουν παραμείνει ισλαμικά καθεστώτα μόνο πια στην Τουρκία και την Γάζα (https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%80%CE%B7%CE%BE-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CE%B3-5/).

[Και για τον λόγο αυτό, ο Ερντογάν, ο οποίος τρέμει ότι σύντομα θα έρθει το τέλος του ιδίου και του καθεστώτος του, «σκούζει» τρέμοντας στις ΗΠΑ, υποστηρίζοντας ότι αυτές, εάν χαρακτηρίσουν τους Αδελφούς Μουσουλμάνους τρομοκρατική οργάνωση, θα πλήξουν τάχα την διαδικασία του (ανυπάρκτου στην πραγματικότητα) «εκδημοκρατισμού» στον ισλαμικό κόσμο (https://www.zougla.gr/kosmos/article/tourkia-an-i-ipa-xaraktirisoun-tous-adelfous-mousoulmanous-kseni-tromokratiki-organosi-8a-pliksoun-ti-diadikasia-ekdimokratismou-ston-islamiko-kosmo).

Επίσης, εδώ μπορεί να αναφερθεί ότι ο παγκόσμιος οργανισμός ισλαμικής συνδιάσκεψης, ο οποίος ελέγχεται και χρηματοδοτείται επίσης από την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, έχει λάβει πολλές αποφάσεις ενάντια στην πατρίδα μας, π.χ. υποστηρίζοντας την Τουρκία στην παράνομη κατοχή της Βόρειας Κύπρου και αναγνωρίζοντας τα Σκόπια ως τάχα «Μακεδονία»].

Αυτή εξέλιξη συνέβη,  όταν τελικά ανέλαβε την ηγεσία των ΗΠΑ ο αντιισλαμιστής Ντόναλντ Τραμπ, φοβέρισε την Σαουδική Αραβία με αποκάλυψη του ρολού της στην 11 Σεπτεμβρίου εάν δεν άλλαζε πολιτική, ακόμα και με «χρωματιστή επανάσταση», στρατιωτικό πραξικόπημα, απόσυρση των Αμερικάνικων στρατευμάτων από την χώρα αυτή (και άρα απώλεια προστασίας της μοναρχίας από ενδεχομένη λαϊκή ή ισλαμική εξέγερση ή πραξικόπημα), ακόμα και με στρατιωτική εισβολή των ΗΠΑ στο κράτος αυτό (http://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_83.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/11/n.html).

Τότε η Σαουδική Αραβία υπό τον Σαλμάν, τρέμοντας να μην έχει την τύχη του Ιράκ και του Σαντάμ, για να κατευνάσει τις ΗΠΑ, διέκοψε την χρηματοδότηση της στις ισλαμικές οργανώσεις (π.χ. τον ISIS) και την Μουσουλμανική Αδελφότητα, συνέλαβε πολλούς πρίγκηπες-υποστηρικτές αυτών (http://alophx.blogspot.com/2017/11/n.html), έριξε όλο το φταίξιμο για αυτές στο Κατάρ για αυτές διακόπτοντας την συμμαχία μαζί του, ενώ παράλληλα προέβη και σε παραγγελίες εκατοντάδων δις δολαρίων σε αμυντικό οπλισμό από τις ΗΠΑ για να τις κατευνάσει (http://alophx.blogspot.com/2017/06/game-of-thrones_7.html).

Παράλληλα όμως, ετοίμασε και σχέδια ακόμα και για ενδεχομένη στρατιωτική εισβολή στο Κατάρ (http://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_83.html), αφού η χώρα αυτή δεν υποτάχτηκε στα κελεύσματα των ΗΠΑ και αντίθετα συνέχισε την μέχρι τώρα υποστήριξη της στο πολιτικό ισλάμ, συμμαχώντας και προσεγγίζοντας παράλληλα το Ιράν και την Ρωσία (http://alophx.blogspot.com/2017/06/game-of-thrones_7.html).

Με την Τουρκία και την Γάζα να έχουν πια μείνει ως τα μονά πια καθεστώτα του πολιτικού ισλάμ τον κόσμο, πολλοί υποστηρίζουν ότι ούτε αυτά θα αντέξουν πολύ και σύντομα θα καταρρεύσουν και αυτά και το πολιτικό ισλάμ και η ισχύς της Μουσουλμανικής Αδελφότητας θα καταρρεύσει παντού στον κόσμο (http://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_6.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_34.html).

[Βέβαια, ακόμα και στην περίπτωση αυτή, υπάρχει ένας τελικό τρόπος το ισλάμ να ενωθεί υπό μια ενιαία διοίκηση ενάντια σε έναν κοινό εχθρό, στην περίπτωση που το Ισραήλ προχωρήσει τα σχέδια του για καταστροφή του Τεμένους του Ομάρ (του τρίτου πιο ιερού ναού όλων των μουσουλμάνων παγκοσμίως) και για την επαναδημιουργία του λεγομένου Τρίτου Ναού του Σολομώντα (http://alophx.blogspot.com/2018/08/blog-post.html,http://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_68.htmlhttps://hellenicsunrise2.blogspot.com/2017/10/blog-post_80.html) ή ίσως και ένας πόλεμος Ισραήλ-Ιράν (https://www.triklopodia.gr/%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF-%CE%B7%CF%80%CE%B1-%CE%B9%CF%81%CE%AC%CE%BD-h-e/#http://alophx.blogspot.com/2017/12/blog-post_14.html,http://alophx.blogspot.com/2017/07/1981.html)].

Θα είναι άραγε αυτή η εξέλιξη των πραγμάτων; Άγνωστο, αλλά καλό θα είναι όλες οι κυβερνήσεις της γης να λάβουν τα μέτρα τους και να μην βρεθούν σύντομα προ εκπλήξεων, και μπροστά σε έναν απρόσμενο νέο «παγκόσμιο πόλεμο των πολιτισμών».

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr