ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ανάστατος ο Κολωνός από το Πόλτεργκαϊστ που Εμφανίστηκε πριν Χρόνια

ΚΛΟΙΟΣ. ΜΥΣΤΗΡΙΑ. - 23 Αυγ 2018 - 15:00
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Τον Σεπτέμβριο του 1930, οι κάτοικοι της οδού Αλικαρνασσού στον Κολωνό και ιδιαιτέρως, εκείνοι που έμεναν στην πολυκατοικία με τον αριθμό 26, ήταν κυριολεκτικά τρομοκρατημένοι, μην ξέροντας πού να απευθυνθούν για βοήθεια, στην Αστυνομία ή στους πνευματιστές, καθώς μυστηριώδη φαινόμενα λάμβαναν χώρα.

Στις αρχές του μήνα, σ’ ένα σιδηρουργείο, το οποίο βρισκόταν επί της οδού Λένορμαν, μόλις εκατό μόνο βήματα από την πολυκατοικία της οδού Αλικαρνασσού, μετακινούνταν ανεξηγήτως τα έπιπλα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι περίοικοι άκουγαν ισχυρούς χτύπους καθ’ όλη τη νύχτα, ενώ το κατάστημα ήταν έρημο και η μοναδική του πόρτα ήταν ερμητικά κλεισμένη από έξω.

Ο ιδιοκτήτης του σιδηρουργείου έβρισκε κάθε πρωί τα εργαλεία του σε άλλη θέση και τον χώρο μονίμως ανάστατο. Μάλιστα, ένα πρωί βρήκε μια ξιφολόγχη, βγαλμένη από τη θήκη της και καρφωμένη βαθιά στο πάτωμα, πράγμα που τον παρέλυσε από φόβο.

Μια άλλη μέρα, γύρω στο μεσημέρι, ο μικρός υπάλληλος του σιδηρουργείου καθόταν στην είσοδο του μαγαζιού, όταν είδε ξαφνικά…

Η συνέχεια στο : https://www.diadrastika.com/2018/08/anastatos-o-kolonos-apo-to-poltergkaist-poy-emfanistike-prin-chronia.html#

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…