ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ανακαλύφθηκαν τεράστιες βυθισμένες πυραμίδες και Σφίγγα … Αυτό που συνέβη στη συνέχεια ήταν πολύ συγκλονιστικό!

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΚΛΟΙΟΣ. - 14 Μάι 2020 - 12:20

Πλήρες κλείδωμα πραγματοποιήθηκε για όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με αυτήν την απίστευτη νέα ανακάλυψη. Αυτή η τεράστια πόλη με πυραμίδες που κάθονταν στον πυθμένα του ωκεανού είναι ακόμα σε τακτική και θα μπορούσε πολύ εύκολα να είναι γεμάτη αρχαία θαύματα.

Το ίδιο με τους Αιγύπτιους στην Αυστραλία! Η κυβέρνηση προσπάθησε ακόμη και να καταστρέψει το ίδιο το τείχος με την αιγυπτιακή γραφή! Ποιος ελέγχει την πραγματική μας ιστορία; Οι βουλγαρικές πυραμίδες δεν προoρίζονται για το κοινό!
Γιατί εμπλέκεται η CIA με αυτήν την αρχαία πυραμίδα; Η κινεζική κυβέρνηση κρύβει την ιστορία και τις πυραμίδες τους! Τι φοβούνται οι άνθρωποι στην εξουσία; Η πραγματική ιστορία κρύβεται από τους απλούς ανθρώπους για εκατοντάδες χρόνια!

Τι αντιπροσώπευε ο στυλοβάτης του Gobekli-Tepe σε σχήμα Τ και γιατί τους αναφέρθηκε ο πολιτισμός των Σουμερίων; Ποιες ήταν οι μικρές σακούλες που φαινόταν να κρατούν οι Θεοί των Σουμερίων και γιατί πρέπει να φαίνονται σε άλλους αρχαίους πολιτισμούς; Αυτά είναι μόνο μερικά από τα θέματα που καλύπτει ο ερευνητής και συγγραφέας Graham Hancock.

Unusual Anomalies & Discoveries
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr