ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αν Συναντάς ΑΥΤΑ τα Ζώα Είναι Γιατί το Σύμπαν Προσπαθεί να σου Δώσει ΑΥΤΟ το Μήνυμα

ΚΛΟΙΟΣ. - 11 Ιούλ 2018 - 11:30
Loading...

Όλοι οι οργανισμοί είμαστε συνδεδεμένοι μεταξύ μας σε μία ενιαία πηγή ανώτερης συνείδησης. Στην ουσία όλοι είμαστε κάτι το ενιαίο και πηγάζουμε μέσα από αυτήν την ολιστική συνείδηση.Πολλοί την αποκαλούν Θεό, άλλοι αιώνια και Θεία Ευφυΐα κάποιοι απλά σύμπαν.

Το θέμα είναι πως η ενότητα και η σύνδεσή μας αυτή πολλές φορές φέρνει ορισμένα σημάδια στο δρόμο μας τα οποία έχουν σκοπό να μας προειδοποιήσουν, να μας εμψυχώσουν ή και να αποτελέσουν οδηγούς της ζωής μας.
Τις περισσότερες φορές τα σημάδια αυτά παίρνουν τη ζωική μορφή! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως πολλές θρησκείες έχουν ανάγει πολλά ζώα σε ιερά τα οποία αποτέλεσαν κατευθυντήριο λίθο πολλών πνευματικών και μη ανθρώπων.

Αν συναντάς συχνά και εσύ κάποιο από τα ζώα που ακολουθούν αυτό σημαίνει πως κάποιος πάνω από εσένα θέλει κάτι να σου πει και να σου δώσει ένα μήνυμα. Δες ποια είναι αυτά τα ζώα και τι μήνυμα μεταφέρουν για εσένα.

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/07/an-synantas-ayta-ta-zoa-einai-giati-to-sympan-prospathei-na-soy-dosei-ayto-to-minyma.html#

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter