ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Απάντηση στον Κανελλάκη … Δεν σε τιμά καθόλου το άρθρο που έγραψες γι’ αυτόν τον πατέρα.

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. - 11 Μαρ 2018 - 8:03
Loading...

Γράφει ο ΣΚΑΝΔΙΝΑΥΟΣ

Σχόλιο στο άρθρο :

Σοκάρει ο Κανελλάκης.

Πολύ βαριά λόγια ξεστομίζετε αγαπητέ, δίχως να σκέφτεστε καθόλου.

Οτι σκεφτόμαστε από μέσα μας δεν το βγάζουμε πάντα προς τα έξω γιατί μπορεί και να ξεφτιλιστούμε.

Μιλάτε σαν να γνωρίζετε πως έγινε το συμβάν. Θα σας θέσω ένα ερώτημα: Σε όλους τους πολέμους έχουν υπάρξει εκατέρωθεν αιχμάλωτοι. Χωρίς τον οπλισμό τους. Απλά παραδόθηκαν διότι δεν γινόταν αλλοιώς. Αυτοί όλοι δηλαδή ήταν δειλοί η/και προδότες; Συνέλθετε!!

Έχετε γίνει όλοι ειδικοί. Αναλύσεις επί αναλύσεων. Οπως λέμε «επί χάρτου».

Οταν πέσει η 1η ντουφεκιά, πάνω από τους μισούς θ’ άχουν εξαφανιστεί. Λοιπόν για να μπούμε και στην ουσία τώρα.

Ο Ζήσης Καραγώγος κοιμότανε κάτω από μένα. Στον ίδιο λόχο στην ίδια μονάδα, 535ΤΠ, Φέρες Εβρου. Παιδί μεταναστών από την Γερμανία. Ηλθε να υπηρετήσει, οι γονείς του στην Γερμανία, έμενε με την γιαγιά του. Εκείνη την ημέρα είχε βγεί περίπολο στο ποτάμι. Ηταν την εποχή της κρίσης του 87.

Λίγο πριν ξεσπάσει η κρίση. Οι Τούρκοι κλιμακώνανε. Οπως και τώρα. Στην κλιμάκωση εντάξανε και την δολοφονία. Αν μερικοί δεν έχουν καταλάβει τι έγινε στις Καστανιές, σωπάστε και ξανασκεφτείτε. Οι Τούρκοι θέλανε ΝΕΚΡΟ τότε. Να τραβήξουν το άψυχο σώμα στην Τουρκία και να πούνε ότι πέρασε μέσα παράνομα.

Ομως οι άλλοι δύο ήταν παλληκάρια (αν θυμάμαι ήταν 3). Σύρθηκαν, αναζήτησαν κάλυψη πίσω από τους κομμένους κορμούς και τράβηξαν τον Καραγώγο στην Ελληνική μεριά, εντός της παλαιάς κοίτης του Εβρου ποταμού.

Την συνέχεια ίσως την έχετε διαβάσει. Δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία τις μέρες που ζούμε σήμερα με τους δύο στρατιωτικούς είναι ότι όπως τότε έτσι και ΤΩΡΑ, οι Τούρκοι θέλανε ΝΕΚΡΟ ή ΝΕΚΡΟΥΣ.

Αυτό μπορεί αγαπητέ κύριε Κανελλάκη να το καταλάβεις; Κανείς δεν γνωρίζει τι έγινε πραγματικά. Αλλος λέει ενέδρα, αλλος λέει μπήκαν μέσα στην Τουρκία κι άλλος λέει απαγωγή. Αλλος λέει στημένο από την Κυβέρνηση για να δώσει όπλο στον Ερντογάν να ζητήσει ανταλλαγή με τους 8.

Τι απ’ όλα ισχύει δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι θέλανε ΝΕΚΡΟ, αυτό πιστεύω εγώ. Οπως τότε, για να κλιμακώσουν περισσότερο. Δεν σε τιμά καθόλου το άρθρο που έγραψες γι’ αυτόν τον πατέρα.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter