ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Απίστευτο :Η ΕΑΒ ζητά να προσλάβει Τεχνικούς …Για να αναβαθμίσει τα P3B-Orion (έγγραφα)

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. - 28 Απρ 2018 - 12:37
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΕνώ όλοι μας έλεγαν οτι η ΕΑΒ θα παραδώσει το πρώτο Αεροσκάφος  τον Σεπτέμβριο του 2017  τα P3B-Orion  της Ναυτικής Συνεργασίας ,  που έχει αναλάβει για αναβάθμιση ,η ημερομηνία πήγε τον Μάρτιο του 2018 και τώρα κανείς δεν γνωρίζει το πότε !

Όμως η ΕΑΒ πήρε την προκαταβολή των 50 εκατομμυρίων ευρώ από το συνολικό τίμημα των 500εκ ευρώ αλλά , εμείς το μόνο που είδαμε είναι η αλλαγή του ονόματος σε Ναυτική Πολεμική Αεροπορία

χωρίς φυσικά Αεροσκάφη !!

Αλλά σημερινό δημοσίευμα του  Militaire.gr φέρνει τα πάνω κάτω ,αφού ο Συντάκτης  παραθέτει έγγραφα … Oτι η ΕΑΒ ζητά προσωπικό για να προχωρήσει  άκουσον -άκουσον το πρόγραμμα της Αναβάθμισης των P3B-Orion

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Ε. ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενενήντα (90) ατόμων για την υλοποίηση είτε προγραμμάτων συνδεόμενων με ξένους πελάτες είτε της βασικής συμφωνίας με το Ελληνικό Δημόσιο και ειδικότερα για τις λειτουργικές ανάγκες της Γενικής Διεύθυνσης Παραγωγής του Εργοστασίου της ΕΑΒ στην Τανάγρα (Σχηματάρι Βοιωτίας).

Οι προσλήψεις  σύμφωνα με το ήταν αναγκαίες εδώ και πολύ καιρό για να προχωρήσουν προγράμματα που έχει αναλάβει η ΕΑΒ, όπως αυτό του P-3 Orion.

Τα σχετικά κείμενα μπορούν να βρεθούν παρακάτω:

Τα Συμπεράσματα στην Κρίση σας !

veteranos.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter