ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αποκάλυψη: Δείτε πως έγινε ο στρατός, επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (Βίντεο)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. - 11 Σεπ 2018 - 7:59
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση
Ζούμε μέρες δύσκολες. Δεν είναι μόνο τα οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τους Έλληνες.

Η χώρα μας έχει πιάσει στην κυριολεξία…πάτο. Μέχρι και ο τιμημένος ελληνικός στρατός, πλέον έχει φτάσει σε ένα σημείο πολύ χαμηλό, δυστυχώς. Την στιγμή που οι Τούρκοι κάνουν ότι θέλουν, ο ελληνικός στρατός παίζει…..μουσική. Ο στρατός υποτίθεται ότι υπάρχει για να πολεμά και όχι για να διαδίδει τον..πολιτισμό κακά τα ψέματα.

Κανένας δεν λέει ότι είναι καλό πράγμα ο πόλεμος ΑΛΛΑ:

Ο στρατός έχει συγκεκριμένο λόγο ύπαρξης, αλλιώς γιατί να υπάρχει. Η σημερινή κυβέρνηση πάσχει σε όλους τους τομείς. Δεν είναι δυνατόν, την στιγμή που οι Τούρκοι κάνουν ότι θέλουν, εμείς να τους χαϊδεύουμε τα αυτιά.

Στο εσωτερικό η κυβέρνηση ξέρει να προβάλει την εικόνα του στρατού, στην πράξη όμως δεν γίνεται τίποτα. Οι Τούρκοι μπαίνουν μέσα στον Έβρο και τους πιάνουμε μόνο..καταλάθος και αυτό είναι κοινό μυστικό.

Από το 2015 και μετά, ο τιμημένος ελληνικός στρατός, μετατράπηκε σε έναν ειρηνικό θεσμό, ο οποίος έχει στόχο να βοηθά τους μετανάστες.

Θυμάστε την εποχή που ακόμα και στρατιώτες που απλά…έκαναν την θητεία τους, μάζευαν τα πτώματα των μεταναστών, οι οποίοι πέθαναν στην προσπάθεια τους να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.

Είναι υπερβολικά όλα τα παραπάνω;

Συμπέρασμα

Ο στρατός με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, έχει μετατραπεί σε κάτι…ΑΛΛΟ!! Με όλο τον σεβασμό, στα σοβαρά στελέχη που όντως υπάρχουν μέσα στο στράτευμα.

el.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…