ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ… Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. - 19 Σεπ 2022 - 19:53

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

Ο Θεός Ιανός ήταν αρχαίος Θεός των Ρωμαίων. Στον Ιανό ήταν αφιερωμένοι αρκετοί ναοί στη Ρώμη. Ο Ιανός απεικονιζόταν συχνά με δύο πρόσωπα και αποκαλείτο Janus bifrons, δηλαδή διπρόσωπος. Στις πιο πρώιμες περιόδους ο Ιανός απεικονιζόταν με το ένα πρόσωπο γενειοφόρο και το άλλο ξυρισμένο.

Ναι, τον Ιανό μας θύμισε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, όταν διαβάσαμε ανακοίνωση του συνδικαλιστικού οργάνου του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ), η οποία στις 12 Σεπτεμβρίου 2022 (αρ. Πρωτ. 180) έχει τίτλο:

Οι κατά το δοκούν επιλογές του Περιφερειάρχη…

Την  παρακάτω η ανακοίνωση του ΣΥΠΑ, υπογράφουν για το ΔΣ η Πρόεδρος κ. Πανουτσάκου Βέτα και η Γραμματέας κ. Παγανέλη Αριάδνη:

«Ο εκλεκτός της ΝΔ περιφερειάρχης Αττικής φαίνεται πως είναι έτοιμος να προκηρύξει και πάλι εκλογές για τους αιρετούς των Υπηρεσιακών Συμβουλίων με ηλεκτρονική ψηφοφορία!!!!

Την ίδια ώρα, ο ίδιος με την ιδιότητα του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών προκηρύσσει εκλογές για τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών δια ζώσης!!!!

Φαίνεται πως οι 28.000 γιατροί – μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών μπορούν να ψηφίσουν δια ζώσης όλοι στο ίδιο σημείο, στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ…, ενώ οι 2.000 εργαζόμενοι στην Περιφέρεια Αττικής “κινδυνεύουν” εάν ψηφίσουν δια ζώσης σε επτά διαφορετικά σημεία, δηλ. όπως προβλέπεται στις έδρες των Περιφερειακών Ενοτήτων!!!

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Περιφερειάρχη οι 28.000 γιατροί – μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών μπορούν να βρίσκονται όλοι στο ίδιο σημείο…, ενώ τα 101 μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής δεν μπορούν να συνεδριάζουν δια ζώσης!!!

ΟΙ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ

Την ώρα που είναι “ανοιχτές” στη χώρα όλες οι δραστηριότητες συνεχίζουν την προσπάθειά τους για να βάλουν σε “καραντίνα” την συνδικαλιστική διαδικασία, τη ζωντανή επαφή και το διάλογο.

Κυβέρνηση και Περιφερειάρχης πιστεύουν ότι έτσι βρήκαν την μέθοδο να ξεφορτώνονται τις ενοχλητικές φωνές  εργαζομένων, μαζικών φορέων και κινημάτων…

Τους λέμε:

ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ…

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ & ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΥΣ

Αλλάξτε την Απόφασή σας όσο είναι καιρός…

Προκηρύξτε εκλογές δια ζώσης, με άμεση, αυτοπρόσωπη, καθολική και μυστική ψηφοφορία σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα χωριστά, με 7 κάλπες και όλα τα μέτρα προστασίας.»!

 

Μάλιστα! Τα πολιτικά καμώματα του κ. Γιώργου Πατούλη δεν έχουν τελειωμό! Που παρουσιάζουν έναν αδύνατο Περιφερειάρχη, που αναγνωρίζει ότι η πολιτική του καριέρα έλαβε τέλος!

Βέβαια, κριτής των πάντων είναι ο λαός μας και θα τον κρίνει στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές!

Ωστόσο, ουδείς μπορεί να ισχυριστεί, πως ο σημερινός Γιώργος Πατούλης, πλέον, έχει την αίγλη του “χθεσινού” Γιώργου Πατούλη, που τον είχε κάνει “αυτοκράτορα” σε Μαρούσι και Περιφέρεια Αττικής!

Ίσως γιατί δεν υπάρχει η πολιτική στήριξη της ΝΔ και ειδικότερα του Κυριάκου Μητσοτάκη και η “μούσα” του, που ακούει στο όνομα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη!

Είδομεν…

Από τη δημοσίευση στην Ελεύθερη Ώρα, Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr