• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 12 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : ΠΤΩΣΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

2 έτη ago
in Slider, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
0
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : ΠΤΩΣΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ
37
SHARES
1.8k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Του Παναγιώτη Αποστόλου 

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου 

[email protected] 

www.egerssi.gr 

Στις 17 Φεβρουαρίου 2015 ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο!  

Την επομένη ημέρα ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος εκλέχτηκε με 233 ψήφους (ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και Νέα Δημοκρατία) Πρόεδρος της Δημοκρατίας!  

Ωστόσο ο  κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ την εποχή εκείνη Κυριάκος Μητσοτάκης διαφοροποιήθηκε από την επίσημη γραμμή του κόμματος, απέχοντας της ψηφοφορίας! 

Επιλέγοντας το “στρίβειν διά του αρραβώνος” προκειμένου να μην καταψηφίσει τον κ. Παυλόπουλο! 

Αλλά στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε περί της απόφασής του, ήταν προσβλητικός προς το πρόσωπο του Προκόπη Παυλόπουλου, αναφέροντας μεταξύ άλλων: 

«Τιμώ τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο ως καθηγητή και ως δάσκαλο. Πρόκειται για εξαίρετο νομικό με βαθιά επιστημονική κατάρτιση. 

Δεν έχω πειστεί, όμως, μέσα από την πολιτική του διαδρομή, ότι είναι ο πιο κατάλληλος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τρεις λόγους: Δεν αντιστάθηκε στις “σειρήνες” του πελατειακού κράτους, χειρίστηκε με ανεπάρκεια μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις της σύγχρονης ιστορίας μας, το Δεκέμβριο του 2008, και τέλος δεν εκφράζει τη θέση της Ελλάδας στη ενωμένη Ευρώπη με τον τρόπο που εγώ θα επιθυμούσα…»! 

Απεναντίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως Πρωθυπουργός αντιστάθηκε στο πελατειακό κράτος, κυρίως των ΜΜΕ, χειρίστηκε με επάρκεια μεγάλες κρίσεις, όπως το “ανήκουμε στη σωστή πλευρά της ιστορίας”, εμπλέκοντας την Ελλάδα σε εχθροπραξίες με τη Ρωσία, χειρίστηκε άψογα τις γκεμπελίστικες πρακτικές τηλεφωνικών υποκλοπών κλπ. κλπ.! Και βέβαια εκείνος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιθυμούσε και επιθυμεί μια Ελλάδα απόλυτο υποχείριο των σατανικών ορέξεων του διευθυντηρίου των Βρυξελλών, για τη διάλυση του Έθνους – Κράτους, της Χριστιανικής Ορθόδοξης Πίστεως και της παραδοσιακής οικογένειας!    

Έτσι στις 15 Ιανουαρίου 2020, ως Πρωθυπουργός της Ελλάδος πλέον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε για ΠτΔ τη νομικό κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και η οποία τελικά εκλέχτηκε στο ύπατο θεσμικό αξίωμα της Δημοκρατίας μας!   

Κατ΄ αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε το “ζευγάρι” στα πολιτικά δρώμενα της Πατρίδας, προκειμένου να συντελεστεί η πλήρης ηθική κατάπτωση της κοινωνίας μας και ο εθνικός ακρωτηριασμός μας!   

Είναι κομματικό στέλεχος της ΝΔ η κ. Σακελλαροπούλου;  

Το πολιτικό alter ego λοιπόν του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, προέβη σε πράξεις, άμεσα με την ανάληψη των καθηκόντων της, που προβλημάτισαν, αν όχι εξόργισαν την πλειοψηφία του λαού μας! 

Και συνεχίζουν να τον εξοργίζουν μέχρι σήμερα, από τη στιγμή που επί παραδείγματι,  δεν κράτησε τα προσχήματα που απορρέουν από τον ανώτατο θεσμικό της ρόλο και μετατράπηκε σε όργανο ελάχιστης μειοψηφίας!  

Πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνευτεί η παρουσία της στα θεωρεία της Βουλής στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια και η εκδηλούμενη χαρά της για την τελική ψήφιση;  

Όπου στα ίδια θεωρεία βρίσκονταν και ο παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος και ο ηθοποιός-σκηνοθέτης Γιώργος Καπουτζίδης και οι οποίοι ξέσπασαν σε αλαλαγμούς χαράς και σε χειροκροτήματα με την ανακοίνωση του αποτελέσματος! 

Αλλά και η παρουσία της το ίδιο βράδυ σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, όπου γιόρτασε μαζί με τον Υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Άκη Σκέρτσο, τον οικονομικό σύμβουλο του Πρωθυπουργού Αλέξη Πατέλη, την πρώην ΥΠΕΞ Ντόρα Μπακογιάννη και την Υφυπουργό Παιδείας Ζέτα Μακρή! 

Σε μια πολιτική κομματική μάζωξη όπου παραβρέθηκαν και μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας! 

Αλλά οι αστοχίες της κ. Σακελλαροπούλου συνεχίζουν να εξοργίζουν τον ελληνικό λαό!  

Αφού αυτό το νομοσχέδιο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, πρωτίστως οι θεμελιωτές τους έλεγαν πως υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας!  

Εν τούτοις η κυρία ΠτΔ δεν δίστασε λίγες ημέρες μετά (και σύμφωνα με το δόγμα του Πρωθυπουργού “βρισκόμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας”, και ο οποίος είχε δώσει βήμα στη Βουλή των Ελλήνων σε Νεοναζί του Τάγματος των Αζόφ, της παραστρατιωτικής οργάνωσης δηλαδή, αποτελούμενη από Ουκρανούς εθελοντές, που χαρακτηρίζονται ως ακροδεξιάς και νεοναζιστικής ιδεολογίας), να συλλυπηθεί την οικογένεια του Αλεξέι Ναβάλνι, χαρακτηρίζοντάς τον, ως “ακτιβιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”! μόνο και μόνο επειδή ήταν κατά του Ρώσου Προέδρου Βλαδιμήρου Πούτιν!   

Αλλά πώς να μην είναι στο ναδίρ η δημοτικότητά της στην ελληνική κοινωνία, όταν ισχυρίζεται ότι πρέπει «Να δίνουμε αυτόματα την ελληνική ιθαγένεια στα παιδιά των αλλοδαπών που γεννιούνται στην Ελλάδα»; Δηλαδή, τα παιδιά τους να παίρνουν αυτομάτως την ελληνική υπηκοότητα; 

Γιατί; «για να μπορέσει να αυξηθεί ο ελληνικός πληθυσμός»! 

Μετά όλα τα παραπάνω δεν αντιλαμβανόμαστε, ότι Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Δημοκρατίας προωθούν επιμελώς την εθνολογική αλλοίωση της Πατρίδας;  

Ωστόσο, αντιλαμβάνεται η κ. Σακελλαροπούλου, πως δεν θα της δοθεί και δεύτερη 5ετία και προσπαθεί την ολοκλήρωση του έργου της, πριν την πολιτική συνταξιοδότησή της!    

Έδωσε εξετάσεις και πέτυχε… ο επόμενος θεσμικός ρόλος του Αλέξη… 

 Πριν όμως σας δώσουμε την βαρυσήμαντη πληροφορία, ας θυμηθούμε ότι, ο Αλέξης Τσίπρας εκλέχτηκε Πρόεδρος της Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Δυτικά Βαλκάνια! 

Με μια συντριπτική πλειοψηφία, για την καθοριστική συμβολή του στην ενδοτική “Συμφωνία των Πρεσπών”! Γιατί στην κατεχόμενη Ελλάδα οι Πρωθυπουργοί έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία λήξεως! 

Τον Αλέξη Τσίπρα όμως τον ψήφισαν, όχι μόνο οι Σοσιαλιστές, η Αριστερά, οι Φιλελεύθεροι ALDE (Μακρόν), αλλά και μεγάλο μέρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), στο οποίο ανήκει και η Νέα Δημοκρατία! Και όπως ακούγεται από Στρασβούργο μεριά, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Γιώργος Παπανδρέου, συντέλεσαν σε αυτήν την εκλογή, αφού είναι και οι δυο είναι υπέρμαχοι της ενδοτικής “Συμφωνίας των Πρεσπών” και των ελληνικών υποχωρήσεων έναντι της Τουρκίας στο Αιγαίο Πέλαγος! Είναι οι προπομποί της αντιρωσικής προπαγάνδας! 

Έτσι στη δικαιοδοσία του Αλέξη Τσίπρα της ενδοτικής “Συμφωνίας των Πρεσπών”, περνάει και η ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ! 

Της Αλβανίας “υπέρμαχου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων” του καθεστωτικού Έντι Ράμα, που ξεφτίλισε την ελληνική κυβέρνηση στο δικαστικό φιάσκο της υποθέσεως του εκλεγμένου Δημάρχου της Χειμάρας Φρέντι Μπελέρη!  

Δυστυχώς λοιπόν η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν μπορεί να μην γνωρίζει, να μην υποψιάζεται, ότι η υπόθεση Μπελέρη έχει στόχο την κατάργηση του αυτοδιοίκητου της Βορείου Ηπείρου! 

Ένα αυτοδιοίκητο, που προβλέπει το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας, το οποίο υπογράφηκε στις 17 Φεβρουαρίου 1914 (και βρίσκεται σε πλήρη ισχύ) και από την τότε αλβανική κυβέρνηση! Στο οποίο αναγνωρίστηκε η αυτονομία της Βορείου Ηπείρου, μαζί με μια σειρά δικαιωμάτων για τον τοπικό πληθυσμό (διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας στα σχολεία, διατήρηση της Ορθόδοξης Πίστης, διατήρηση εθίμων αι λαϊκών παραδόσεων, κλπ. κλπ.)! 

Με τούτα και με τα άλλα, να σας πούμε ότι, ο διεθνής παράγοντας προετοιμάζει το έδαφος, προκειμένου να διαδεχτεί στην Προεδρία της Δημοκρατίας την κ. Σακελλαροπούλου, ο Αλέξης Τσίπρας!   

Για να γίνουν τα “σωστά” επόμενα βήματα, που θέλει διακαώς ο διεθνής παράγοντας!!  

Tags: slide2
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (12/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (12/6/2026)

by admin
1 ώρα ago
Μαζικές αποχωρήσεις γυναικών από τον Στρατό! Έφοδος Δένδια τα ξημερώματα: “Πετάξτε έξω τους Αξιωματικούς, θέλω να μάθω την αλήθεια”
Slider

Μαζικές αποχωρήσεις γυναικών από τον Στρατό! Έφοδος Δένδια τα ξημερώματα: “Πετάξτε έξω τους Αξιωματικούς, θέλω να μάθω την αλήθεια”

by admin
2 ώρες ago
Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Το παιχνίδι είναι στημένο» – ΒΟΜΒΕΣ για Ρόδο, Τουρκία και Μενδώνη
Slider

Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Το παιχνίδι είναι στημένο» – ΒΟΜΒΕΣ για Ρόδο, Τουρκία και Μενδώνη

by admin
2 ώρες ago
«BlackCore» και ισραηλινό «Dark Tech»: Μπορεί να υπάρξει παρέμβαση «ψηφιακών μισθοφόρων» στις ελληνικές εκλογές;
Slider

«BlackCore» και ισραηλινό «Dark Tech»: Μπορεί να υπάρξει παρέμβαση «ψηφιακών μισθοφόρων» στις ελληνικές εκλογές;

by admin
3 ώρες ago

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Οι παρατάσεις τελείωσαν – Μόνο μικρές χαρίζονται για μετάνοια. Το μήνυμα του Δημητρίου για την κάθαρση που έρχεται

Οι παρατάσεις τελείωσαν – Μόνο μικρές χαρίζονται για μετάνοια. Το μήνυμα του Δημητρίου για την κάθαρση που έρχεται

3 ημέρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (12/6/2026)

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (12/6/2026)

1 ώρα ago
Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ λέει ότι η νέα του ταινία «Ήμερα Αποκάλυψης» ίσως προκαλέσει κλονισμό πίστης στους Χριστιανούς

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ λέει ότι η νέα του ταινία «Ήμερα Αποκάλυψης» ίσως προκαλέσει κλονισμό πίστης στους Χριστιανούς

3 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Φοβερό Βίντεο! Nεαρός Ουκρανός τα «βάζει» μόνος του με ομάδα στρατολόγων και τους δέρνει για να σώσει συγγενή του.

    Φοβερό Βίντεο! Nεαρός Ουκρανός τα «βάζει» μόνος του με ομάδα στρατολόγων και τους δέρνει για να σώσει συγγενή του.

    29 shares
    Share 12 Tweet 7
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (11/6/2026)

    23 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Χρήστος Μαντζιάρης: Εκχωρείται και στις τράπεζες το δικαίωμα συγκέντρωσης βιομετρικών στοιχείων. Θα προστίθενται στα προσωπικά δεδομένα των ψηφιακών ταυτοτήτων!

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Διονύσης Μακρής: Μέσα στο 2026 η γενίκευση του πολέμου… Τι προκάλεσε τους σεισμούς στο Προκόπι Ευβοίας;

    18 shares
    Share 7 Tweet 5
  • Ακόμη και εάν μου χάριζαν τον Riviera Tower και το Παγκόσμιο Χρέος σε Χρυσό, δεν θα έκανα τα εμβόλια COVID-19

    16 shares
    Share 6 Tweet 4

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr