ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Απόκοσμα σύννεφα και μυστηριώδης ΗΧΟΣ από τον ουρανό έκανε τους πάντες να «παγώσουν»- Δεν ξέρουμε τι είναι λένε οι επιστήμονες (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΛΟΙΟΣ. ΜΥΣΤΗΡΙΑ. - 4 Οκτ 2019 - 14:45

Με απορία εκατοντάδες κοιτούσαν τον ουρανό…
του Νεκτάριου Αρχοντίου

Ήταν απόγευμα, στην πόλη Tilo της Σλοβακίας, όταν στον ουρανό εμφανίστηκαν μερικά απόκοσμα σύννεφα, που τράβηξαν την προσοχή των κατοίκων της περιοχής.

Στη συνέχεια, άρχισε να ακούγεται και ένας περίεργος ήχος, που κάποιοι περιγράφουν ως βουητό, άλλοι ως «μηχανικό» ουρλιαχτό. Το μυστηριώδες φαινόμενο κράτησε αρκετή ώρα, έτσι πολλοί μπόρεσαν και το κατέγραψαν με κάποια κάμερα ή το κινητό τους τηλέφωνο. Η επιστήμη, δηλώνει πως δεν γνωρίζει περί τίνος πρόκειται, ενώ ταυτόχρονα έχει πυροδοτήσει εκατοντάδες υποθέσεις στους λάτρεις των μυστηρίων φαινομένων παγκόσμια.

Κάποιοι λένε πως το εν λόγω φαινόμενο, προέρχεται από το σύστημα HAARP, άλλοι πως πρόκειται για…ήχους-σημάδια που σχετίζονται με εσχατολογικά γεγονότα ή και ακόμη και εισόδους πλασμάτων από άλλες διαστάσεις στη δική μας. Τέλος οι πιο «προσγειωμένες» θεωρίες, μιλούν για ήχους που ακούγονται πριν από σεισμούς, ωστόσο όπως λένε πολλοί αυτό δεν εξηγεί τα «απόκοσμα» σύννεφα, που συνοδεύουν πολλές φορές τέτοια φαινόμενα.

Το ακόμη πιο περίεργο της υπόθεσης, είναι πως τέτοια «απόκοσμα» φαινόμενα, έχουν καταγραφεί -και βιντεοσκοπηθεί- σε παγκόσμια κλίμακα, ακόμη και στην Ελλάδα. Πολλοί μάλιστα, που ήταν μάρτυρες σε ένα τέτοιο φαινόμενο, ανέφεραν πως παρατήρησαν στον εαυτό τους ορισμένες παρενέργειες, όπως πονοκεφάλους, ζάλη, ρινορραγίες και διαταραχές ύπνου.

Το σίγουρο είναι, πως σήμερα, χάρη στην τεχνολογία, φθάνουν από όλα τα μέρη του πλανήτη, ολοένα και περισσότερες μαρτυρίες για το εν λόγω φαινόμενο, οι οποίες ασκούν μια μεγάλη πίεση στην συμβατική επιστήμη, αφού δεν μπορεί να δώσει μια εξήγηση για το τι είναι αλλά και τι προκαλεί το απόκοσμο αυτό θέαμα.

Έτσι αναγκάζεται, μέσω των «έγκυρων» συστημικών επιστημόνων της, είτε να ειρωνεύεται το φαινόμενο, μιλώντας για «παραισθήσεις» κάποιων ή απλά να παραδέχεται κάτι που την φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, το ότι δεν γνωρίζει και ως εκ τούτου, δεν έχει όλες τις απαντήσεις, όπως πιστεύουν πολλοί.

Δείτε το βίντεο και τα σχόλια δικά σας:

(φώτο: Pexels)

Πηγή : el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr