ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Από τα υποχρεωτικά ΡΑΠΙντ στα εκλογικά ΡΑΠΙσματα !

ΑΠΟΨΕΙΣ. - 24 Απρ 2023 - 6:51
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

-Γιώργο,τι θα ψηφίσεις στις εκλογές;

-Αααα η καλύτερή μου να βλέπω όλους αυτούς τους τύραννους που τρία χρόνια μας φέρονταν χειρότερα και από ζώα ,να κάθονται και να ικετεύουνε τώρα από το τηλέφωνο για μία έστω ψήφο.

Και οι Χαρδαλιάδες και σκορδαλιάδες γίνανε τώρα αλοιφή σαν την σκορδαλιά και καταντήσανε με μιας ευγενείς και δημοκρατικοί .

-Μετά όμως από τα υποχρεωτικά ράπιντ –ραπίσματα που μας έκαναν και σακατεύτηκε η μύτη και η τσέπη μας , θα φάνε και αυτοί τώρα τα ραπίσματά τους .

Και εκεί που μας κούναγαν τόσο καιρό κι’αυτοκρατορικά το δάχτυλο τώρα ήρθε η ώρα να κουνήσουμε εμείς τα δάχτυλά μας πάνω από την κάλπη και να τους στείλουμε όχι στην βουλή αλλά κατάβαθα στον Κορυδαλό για αναψυχή μετά από όσα αδικήσανε τόσα εκατομμύρια κοσμάκη.

(Ευρύνομος)

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr