ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αρκετοί πιλότοι ανέφεραν στην ιρλανδία θέαση αγνώστου ταυτότητος αντικειμένου(UFO).

Α.Τ.Ι.Α. ΚΛΟΙΟΣ. - 13 Νοέ 2018 - 14:30
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Πολλές παρατηρήσεις ενός αγνώστου αντικειμένου με «αστρονομική» ταχύτητα πριν εξαφανιστεί από την ακτή της Ιρλανδίας προκάλεσε έρευνα από την Ιρλανδική Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας.

Το UFO καταγράφηκε για πρώτη φορά από έναν πιλότο της British Airways, την περασμένη Παρασκευή (9 Νοεμβρίου) περίπου στις 6:47 π.μ. τοπική ώρα, ενώ πετούσε πάνω από τη νοτιοδυτική ακτή της Ιρλανδίας.

Ο πιλότος πετούσε με Boeing 787 από το Heathrow στο Μόντρεαλ, όταν κάλεσε τον έλεγχο εναέριας

κυκλοφορίας Shannon (ATC) να ρωτήσει αν υπήρχαν στρατιωτικές ασκήσεις στον εναέριο χώρο.
Η ATC δήλωσε ότι δεν έχουν πραγματοποιηθεί στρατιωτικές ασκήσεις και πρόσθεσε: “Δεν υπάρχει τίποτα που να δείχνει ούτε στο πρωτογενές ούτε στο δευτεροβάθμιο [ραντάρ].”

” Εντάξει. Κινήθηκε τόσο γρήγορα », απάντησε ο πιλότος. ” Μαζί σου; “Ρώτησε ο ελεγκτής. Ο πιλότος συνέχισε να περιγράφει τα UFO που εμφανίζονταν κατά μήκος της αριστερής πλευράς του αεροσκάφους και έπειτα « έσπευσε γρήγορα προς τα βόρεια ».

Ο πιλότος δήλωσε ότι είδε « ένα έντονο φως » που « εξαφανίστηκε με πολύ μεγάλη ταχύτητα ». Είπε ότι δεν πίστευε ότι ήταν σε πορεία σύγκρουσης αλλά « αναρωτιόταν » τι θα μπορούσε να είναι.

Ένας αερομεταφορέας Boeing 747 της Virgin Airlines εντάχθηκε στη συνομιλία για να υποδείξει ότι ένας μετεωρίτης ή κάποιο άλλο αντικείμενο επανέρχεται στην ατμόσφαιρα της Γης. Ο πιλότος είπε ότι υπήρχαν ” πολλαπλά αντικείμενα που ακολουθούσαν την ίδια τροχιά ” και ότι ήταν ” φωτεινά εκεί που βρισκόμασταν “.

Όταν ο Shannon ATC ζήτησε από τους πιλότους την κατεύθυνση προς την οποία κατευθύνονταν τα αντικείμενα, ο πιλότος της Virgin Airlines δήλωσε ότι ήταν στη θέση του ” έντεκα ” με ” δύο λαμπρά φώτα στα δεξιά “, τα οποία έπεσαν στην ταχύτητα. ” Πολύ ενδιαφέρον, αυτό ,” είπε ο πιλότος.

Μετά από έναν τρίτο πιλότο, ο οποίος έλεγε ότι « δεν ήταν μόνο εγώ» και ανέφερε ένα UFO που ήταν « αστρονομικό, ήταν σαν τον Mach 2 » (2,500kph ή δύο φορές την ταχύτητα του ήχου), η Shannon ATC είπε στον BA πιλότο ότι “και άλλα αεροσκάφη στον αέρα έχουν αναφέρει επίσης το ίδιο πράγμα έτσι θα πάμε να ρίξουμε μια ματιά και να δούμε .”

Η Αρχή Αεροπορίας της Ιρλανδίας δήλωσε ότι υπέβαλε έκθεση σχετικά με την ” ασυνήθιστη αεροπορική δραστηριότητα ” μετά από αναφορές από ” μικρό αριθμό αεροσκαφών την Παρασκευή. “
” Αυτή η αναφορά θα διερευνηθεί στο πλαίσιο της συνήθους διαδικασίας διερεύνησης εμπιστευτικών περιστατικών “.
https://www.rt.com/news/443738-ireland-ufo-sighting-pilots/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY : Corfiatiko.blogspot.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr