ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ατύχημα στο Οχάιο: Ένα τερατώδες πείραμα νέου χημικού όπλου σε ανθρώπους ή ρωσικό σαμποτάζ; (Εικόνες)

ΔΙΕΘΝΗ. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. - 17 Απρ 2023 - 8:19
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Σύμφωνα με την ρωσική Life, το 2023 οι Ηνωμένες Πολιτείες μοιάζουν σαν την Σοβιετική Ένωση πριν την τελική της πτώση: οι καταστροφές έρχονται η μία μετά την άλλη. Ποιος βρίσκεται όμως πίσω από τον εκτροχιασμό τρένων στις ΗΠΑ; Ποιον υποπτεύονται οι Αμερικανοί πολίτες; Η ρωσική σελίδα αναλύει όλα τα διαθέσιμα δεδομένα.

Πολλές Καταστροφές το 2023

Από την έναρξη του φετινού έτους, έχουν λάβει χώρα περίπου δέκα σιδηροδρομικά ατυχήματα στις ΗΠΑ. Το καταστροφικότερο από αυτά ήταν η εκτροχίαση ενός εμπορικού τρένου στο Οχάιο στις 3 Φεβρουαρίου, κοντά στην πόλη East Palestine. Το τρένο μετέφερε πενήντα δεξαμενές δηλητηριωδών ουσιών και τα βαγόνια του τελικώς αναποδογύρισαν.

Αντί οι αμερικανικές αρχές να καθαρίσουν τις περιοχές από τις ουσίες, τις έκαψαν, μολύνοντας τον ποταμό του Οχάιο και την περιοχή γύρω από την πόλη. Οι ντόπιοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την πόλη τους, αφού κάποιοι από αυτούς απέκτησαν εσωτερικές αιμορραγίες.

Αυτόν ήταν μόνο ένα παράδειγμα, αφού στις 13 Φεβρουαρίου ένα άλλο τρένο εκτροχιάστηκε κοντά στο Χιούστον του Τέξας.

20 Δισεκατομμύρια για Ασφάλεια;

Η ρωσική Life δεν μπορεί παρά να συνδέσει την πρόσφατη αύξηση στα αμερικανικά σιδηροδρομικά ατυχήματα με την χρηματοδότηση ενός νέου συστήματος ασφαλείας αξίας 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο σύμφωνα με τους Αμερικανούς θα μειώνει αυτόματα την ταχύτητα των τρένων.

Τα 20 δις είναι φυσικά ένα τεράστιο ποσό, με αποτέλεσμα πολλοί να εικάζουν πως κάποια από τα ατυχήματα έγιναν εσκεμμένα για να εγκριθεί αυτή η τεράστια χρηματοδότηση του συστήματος ασφαλείας.

Παράλληλα, οι εργάτες διαμαρτύρονται στην κυβέρνηση, επειδή σύμφωνα με αυτούς οι ανώτεροι δεν δίνουν σημασία για την ασφάλεια των μεταφορών. Ο χρόνος επίβλεψης κάθε τρένου έχει μειωθεί, ενώ έχουν περιοριστεί και άλλα παραδοσιακά μέτρα ασφάλειας.

Μία Θεωρία Συνομωσίας

Η Life εξηγεί πως ένα ποσοστό του αμερικανικού πληθυσμού δεν εμπιστεύεται την αμερικανική κυβέρνηση και θεωρεί πως το δυστύχημα του Οχάιο ήταν ένα τερατώδες πείραμα σε ανθρώπους. 

To χλωραιθένιο, μία από τις κύριες ουσίες που μετέφερε το τρένο, είναι μεν από μόνο του τοξικό, αλλά όταν καίγεται γίνεται το πολλές φορές πιο δηλητηριώδες φωσγένιο. Το φωσγένιο είναι γνωστό ως όπλο μαζικής καταστροφής από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ κανείς δεν ξέρει πόση ποσότητα έχει μολύνει το νερό, τον αέρα και τα πνευμόνια των ντόπιων.

Ποιος Κρύβεται Πίσω από Όλα Αυτά;

Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για το ποιος ευθύνεται πραγματικά για αυτήν την καταστροφή. Ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ, Τραμπ Τζούνιορ, δήλωσε πως το ατύχημα στο Οχάιο είναι ρωσικό εκδικητικό χτύπημα για το πλήγμα στον αγωγό Nord Stream. 

Άλλοι θεωρούν πως πίσω από αυτό κρύβεται η αμερικανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (FEMA), η οποία διαχειρίστηκε το ατύχημα και συνδέεται με άλλες θεωρίες συνωμοσίας, όπως τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους το 2001.

ατύχημα του Οχάιο 2023
ατύχημα του Οχάιο 2023
ατύχημα του Οχάιο 2023
ατύχημα του Οχάιο 2023
ατύχημα του Οχάιο 2023
Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr