ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αυτοκρατορία κάτω από τον πάγο – Πώς οι Ναζί κέρδισαν τον πόλεμο – Τρέιλερ.

ΚΛΟΙΟΣ. - 8 Ιαν 2018 - 8:00
Loading...

Γιατί οι πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες μας κάνουν μυστικά ταξίδια στην Ανταρκτική;

Ποιοί και γιατί πάνε εκεί;Τι ψάχνουν να δουν;
Λαμβάνουν εντολές από κάποιον ή κάτι;

Μάθετε από το νέο βιβλίο του Steve Quale «Πως οι Ναζί κέρδισαν τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο.»
Θα ανακαλύψετε στο βιβλίο τα στοιχεία,ότι ο Αδόλφος Χίτλερ δεν πέθανε όταν η Γερμανία παραδόθηκε,αλλά μαζί με επιστήμονες και στρατιώτες των SS δραπέτευσε για να δημιουργήσουν αποικίες σε όλο τον κόσμο για να συνεχίσουν την τερατώδη έρευνά τους.
«Η Αυτοκρατορία κάτω από τον πάγο» αποκαλύπτει πως το 1947 ο Ναύαρχος του Ρίτσαρντ 2,Admiral Byrd  προειδοποίησε ότι oι ΗΠΑ πρέπει να υιοθετήσουν στρατηγικά μέτρα για την υπεράσπιση σε μία εισβολή με αεροσκάφη υψηλής τεχνολογίας από τις πολικές περιοχές.
Το παγοθραυστικό «Αφρική»βρίσκεται σε αναγνωριστική αποστολή,πηγαίνει προς το Νότιο Πόλο για να βεβαιωθεί με επιτόπιες παρατηρήσεις και να αναζητήσει κάποιες βάσεις.
Ο Ναύαρχος Byrn,προφανώς ανέφερε ότι ο χρόνος έχει λήξει και πρέπει να βρούμε καταφύγιογια  να απομονωθούμε,οι αποστάσεις των ωκεανών και οι Πόλοι ήταν εγγύηση για την ασφάλεια.
Η έρευνα του Steve Quale δείχνει πως με την χρήση προηγμένης τεχνολογίας των Ναζί,τους γνωστούς Ιπτάμενους δίσκους(UFO) νίκησε τον στρατό των ΗΠΑ και όταν έληξε ο 2ος Παγκόσμιος πόλεμος η τεχνογνωσία μεταφέρθηκε στη NASA που το φιαστημικό της πρόγραμμα είναι στην πραγματικότητα μιά γιγάντια απάτη.
Αποτέλεσμα εικόνας για hitler with aliens
Ξεκινώντας την έρευνα από την δεκαετία του 1940 μέχρι σήμερα,τα UFO έχουν εμφανιστεί σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη και είναι ακόμα πιο πιθανό να τα πιλοτάρισαν πρώτοι,οι Ναζί πιλότοι.
Τα έγραφα κάτω από τον πάγο ,γράφουν ότι οι ηγέτες του κόσμου που κυβέρνησαν δημιούργησαν φαρμακευτικές βιομηχανίες και χρηματοπιστωτική αγορά που δημιούργησαν την άνοδο στην εξουσία για τον Χίτλερ και διευκολύνουν σήμερα στη διατήρηση του Ναζιστικού πλούτου.
Το βιβλίο θα δείξει στους αναγνώστες ότι ο κόσμος ελέγχεται κρυφά από μία κακόβουλη κυβερνητική σκιά και πως γίνεται κρυφά πλύση εγκεφάλου στους κατοίκους του πλανήτη
Έγγραφα του Steve Quale πως οι αρχαίοι είχαν αντιγράψει αστρικές πύλες που τις άνοιξαν σε πνευματικές δαιμονικές δυνάμεις και θα σας δείξω για εκείνους που ελέγχουν τον πλανήτη μας εξαγοράζοντας πολιτικούς(δικτάτορες) και περιγράφονται στη Βίβλο σαν αυτούς που θα παραδώσουν την εξουσία στον Αντίχριστο,μια κατάσταση που έχουμε μπροστά μας από όταν ο γηραιότερος Μπους είπε ότι χρειαζόμαστε μια ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.Το ίδιο επανέλαβε και ο Ομπάμα.
Σήμερα πρέπει να βρούμε τα κατάλληλα εργαλεία για να προστατεύσουμε τις οικογένειές μας γιατί θα επιβιώσουν τα ανείπωτα μυστικά κακά,μην περιμένετε μέχρι να είναι πολύ αργά.

Steve Quayle

corfiatiko

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter