ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αυτό που συμβαίνει στον κόσμο είναι ότι ήρθε η ώρα για τον Νώε να αρχίσει να φορτώνει την κιβωτό.

ΚΛΟΙΟΣ. - 1 Αυγ 2022 - 7:37

Το πρωί της 28ης Ιουλίου 2022, οι κάτοικοι γύρω από το Εθνικό Πάρκο Rocky Mountain, στο Κολοράντο, έγιναν μάρτυρες ενός εκπληκτικού καιρικού φαινομένου με τη μορφή χιονιού στη μέση του καλοκαιριού:

Μέχρι τώρα, το χιόνι το καλοκαίρι δεν είναι ασυνήθιστο- σταδιακά το φαινόμενο γίνεται μια παραλλαγή του κανόνα. Ωστόσο, σε άλλα μέρη της ένδοξης πολιτείας την ίδια εποχή ήταν κάπως έτσι:

Και αυτή είναι η πολιτεία της Νεβάδα, η πόλη του Λας Βέγκας, που βρίσκεται στη μέση της ερήμου:

Στη συνέχεια, υπάρχει το Κεντάκι, το οποίο βρίσκεται στην άλλη πλευρά της αμερικανικής ηπειρωτικής χώρας:

Η πολιτεία του Μιζούρι:

Το ίδιο περίπου συμβαίνει και στο Ιράν, γενικά σαν να βρίσκεται στην άλλη άκρη της γης:

Το Ιράν και πάλι:

Ινδία:

Δεν μπορεί παρά να χαίρεται κανείς για τους Ινδουιστές που έχουν μια νέα πισίνα στο κέντρο της πόλης, αλλά αλλού στην Ινδία η διασκέδαση δεν είναι πλέον τόσο καλή και το ρεύμα παρασύρει εκατοντάδες ανθρώπους στον Γάγγη:

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – 100 χρόνια βροχόπτωσης σε 12 ώρες:

Το ίδιο περίπου συμβαίνει και στην Αφρική, ενώ στο νότιο ημισφαίριο, στην Αργεντινή για παράδειγμα, σημειώνονται πρωτοφανείς βροχοπτώσεις, όπως στο Κολοράντο, δηλαδή με τη μορφή χιονιού:

Έτσι, από αυτά τα φυσικά φαινόμενα φαίνεται να προκύπτει ότι ένα είδος παγκόσμιας πλημμύρας έχει ξεκινήσει στον πλανήτη Γη και ότι ήρθε η ώρα οι άνθρωποι να ακολουθήσουν τα βήματα του Νώε, αρχίζοντας να χτίζουν μια κιβωτό ή κάτι παρόμοιο.

Ωστόσο, όχι όλοι οι άνθρωποι, καθώς η μισή Ευρώπη υποφέρει τώρα από καύσωνα, ο οποίος για πρώτη φορά στην ιστορία ονομάστηκε Ζωή. Και τώρα οι Βρετανοί κοιτάζουν με μεγάλη έκπληξη τον ταμιευτήρα Woodhead, ο οποίος έχει ηλικία σχεδόν 200 ετών και κατασκευάστηκε την εποχή που οι Μορντοβιανοί με τα στραβά μάτια κάθονταν στα χριστουγεννιάτικα δέντρα και δοξολογούσαν τον βασιλιά του δάσους:

Και αυτή είναι η Αγγλία, όπου παραδοσιακά υπήρχε πάντα τόσο πολύ νερό που τα ονόματα των ειδών και των συσκευών βροχής σε όλες τις γλώσσες είναι τις περισσότερες φορές αγγλικής προέλευσης. Ακόμα και οι Ολλανδοί, που πάντα ζούσαν μέχρι το λαιμό στο νερό και εφεύραν τους μουσαμάδες κάπου στη δεύτερη θέση. Και τώρα είναι η ώρα της φωτιάς στη Βρετανία:

Στη νότια Ευρώπη είναι ακόμη χειρότερα – τα ποτάμια εκεί στέρεψαν τον Μάιο και από τον Ιούνιο τα πάντα έχουν πάρει φωτιά. Και έτσι δεν είναι πολύ σαφές: γιατί καίγονται τα δάση στην Τουρκία, ενώ οι Άραβες, που δεν είναι πολύ μακριά, βουτούν στις ερήμους τους; Γιατί υπάρχει ξηρασία στο Μεξικό και την Καλιφόρνια, ενώ στη γειτονική Νεβάδα οι άνθρωποι διαφεύγουν από την πλημμύρα με σχεδίες;

Οι κλιματολόγοι μιλούν για την κλιματική αλλαγή επειδή χρειάζονται κάτι για να μιλήσουν. Έρχεται κάποιος στο γιατρό και λέει: “Έτσι και έτσι, η θερμοκρασία είναι 40 βαθμοί και με δυσκολία περπατάω. Και ο δεύτερος πελάτης βρίσκεται ήδη κάτω από το γραφείο του γιατρού και κρυώνει, η θερμοκρασία του σώματός του φτάνει στη θερμοκρασία δωματίου. Και τότε ο γιατρός με ένα έξυπνο βλέμμα κάνει μια διάγνωση: έχετε αλλαγή θερμοκρασίας, ορίστε ένα θερμόμετρο για εσάς. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα με αυτούς τους κλιματολόγους.

Οι θεωρητικοί της συνωμοσίας έχουν το δικό τους τραγούδι – παγκοσμιοποιητές, HAARP, Illuminati, που τρέχουν με πυρσούς και βάζουν φωτιά σε χωράφια. Ο τρόπος σκέψης σε κάποιο βαθμό, βέβαια, είναι σωστός, αλλά για να αλλάξει το κλίμα παντού ταυτόχρονα το HAARP θα πρέπει να βρίσκεται σε κάθε τετράγωνο των 500×500 χιλιομέτρων και όλοι οι σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής στον κόσμο, ό,τι υπάρχει, θα πρέπει να ενεργοποιούν τις γεννήτριες στο σύστημα. Και είναι απαραίτητο να χτιστούν νέες κάπου κάτω από χίλιες, να τοποθετηθούν θερμάστρες στο ράφι και να αρχίσει να βράζει ο Ωκεανός. Και αφού δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, η εκδοχή της συνωμοσίας επίσης καταρρέει.

Κρίνοντας από αυτό που βλέπουμε με το κλίμα – υπάρχει κάποιου είδους παγκόσμια διαταραχή της ροής των λεγόμενων ατμοσφαιρικών ποταμών, δηλαδή των σταθερών ρευμάτων υγρού αέρα που μεταφέρουν τις βροχές για πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα:

Αυτές οι γιγάντιες δομές ελέγχονται από τις κοσμικές ακτίνες και τα πεδία, αφενός, και από τις μαγνητικές, βαρυτικές και άλλες ενέργειες που παράγονται στο εσωτερικό της Γης, αφετέρου. Ως αποτέλεσμα της πρόσθεσης αυτών των διαφορετικής κατεύθυνσης διανυσμάτων δύναμης σχηματίζεται ένα συγκεκριμένο αόρατο για το μάτι αιθερικό τοπίο μέσα από το οποίο ρέει το ατμοσφαιρικό νερό. Κάπου, λόγω των διαφορών των πεδίων, η ατμόσφαιρα είναι ψυχρότερη και αραιότερη- κάπου, κάποια θερμικά κύματα αναδύονται κάτω από τη λιθόσφαιρα. Και τα ατμοσφαιρικά ρεύματα είτε τα περικυκλώνουν όλα αυτά είτε αντίθετα τα επιδιώκουν, όπως τα ποτάμια τις κοιλάδες.

Έτσι, αν οι ατμοσφαιρικοί ποταμοί έχουν αλλάξει – η ρίζα αυτής της αλλαγής βρίσκεται είτε στο διάστημα είτε μέσα στην ίδια τη Γη. Ή ακόμα και τα δύο. Γι’ αυτό η πρόγνωση για την κλιματική δυναμική είναι δυσμενής, δηλαδή θα δούμε περισσότερα από τα ίδια με τον κόσμο, και όχι σε τέτοια κλίμακα. Πιθανότατα θα είναι ακριβώς όπως είναι γραμμένο στη Βίβλο, γι’ αυτό ας παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr