ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Βρέθηκε 20.000 ετών Βυθισμένη Πυραμίδα εκεί που ο Πλάτωνας Τοποθέτησε την Ατλαντίδα (video)

ΚΛΟΙΟΣ. ΜΥΣΤΗΡΙΑ. - 9 Απρ 2018 - 19:47

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Η Ατλαντίδα Βρέθηκε! Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας πάρα πολύ καλός τίτλος, καθώς τα ευρήματα είναι, ενδεχομένως, περισσότερα από αρκετά για να τον υποστηρίξουν.

Πολλοί θεωρητικοί αλλά και ερασιτέχνες «κυνηγοί»της «βυθισμένης πόλης» έχουν περάσει χρόνια προσπαθώντας να ανακαλύψουν την μυθική μητρόπολη, η οποία γράφτηκε για πρώτη φορά από τον φιλόσοφο Πλάτωνα, με βάση πληροφορίες που έλαβε με αρχική πηγή Αιγύπτιο ιερέα.

Πάρα πολλοί πιστεύουν ότι η Ατλαντίδα ήταν ένα πραγματικό μέρος και κάποτε ήταν η κυρίαρχη δύναμη του κόσμου, πριν από μια φυσική καταστροφή που βύθισε ολόκληρο το νησί στη θάλασσα.

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/04/vrethike-20000-eton-vythismeni-pyramida-platonas-topothetise-atlantida.html#

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr